- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Canım senin de menün güzel afiyet olsun
Kızlar biraz önce yazdığım sporlar hesapladim 300 kalori yaktiriyo süper ya ancak orta tempoda yürüyüş 200 kalori yaktiriyo benimki hem kısa sürüyor hemde her kasimi calistiriyorum
Canım afiyet olsun dönerin telafisini yapman güzel olmuşHemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
SAbah; ( 08:15 )
Kahvaltı:
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 yk zeytinyağlı pırasa ( anam benden başkası yemiyor evde)
1 büyük parça peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1 / 2 Turp
Biraz maydanoz
ara; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvesi
ara; ( 12: 00 ) spordan hemen sonra 1 büyük bardak ayran
Öğle; ( 14:30 )
Aslında normalde öğlen malum yemiyorum ama Annem sağ olsun ille çıkmışken döner yiyelim bir kereden birşey olmaz dedi ve Pide arası ( içi boş incecikti cidden pide ) döner yedim bol yeşillikli / yanında ayran
ara; ( 16:00 ) 1 Büyük ayran
ara; ( 17:00 ) Şirkette şekersiz ve sütsüz Kahve
ara; ( 18:45 ) 2 bardak ayran
Şu saatte kadar hiç acıkmadım şükürSırf o incecik pide yüzünden akşam yemeğimi yemedim ama cidden ayran çok tok tutuyor beni birazdanda şekersiz son Türk kahvemi içer kapanışı yaparım
Nasıl yorulduysam bugün cidden bacaklarım ağrıyor felaket ama pes etmek yok yarın o spor yine yapılacak
Hedefe giden yolda aynı hızla devam nasılsa gözlede görünüyor artık verdiğimtartıyada yansıyacağına eminim
Canım afiyet olsun dönerin telafisini yapman güzel olmuş
aynen öyle tatlım zaten psikolojiden kaybediyoruz çoğu zaman kendimizi iyi hissetmek için yiyoruz çok iyi yapmışsın yememekleAcıkcası akşam acıkırım diye çok korktum baştabeyin ne kadar alışsada hala arada aç kalırım diye korkuyor
Ama içtiğim ayran ve kahveler beni felaket tıkadı ve şu saat oldu hiç acıkma hissi yok ( Çalışsın Leptinler)
Guzel menu afiyet olsun leylacimMenüm gelsin
Sabah: aç karna su, 3 dilim kızarmış tb üzerine biraz tereyağı ve salça 1 kk peynir biraz zeytin ve biraz tahinpekmez ve çay
Sporumu yaptım
Öğlen: bir kase bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: 1 sütlü kahve
Akşam: fırın tavuk ve yanında patatesi yanında salçalı sos
Ara: tarçınlı yeşil çay
Ara: bir iki saat sonra az şekerli türk kahvem var
Cok iyi gidiyorsun banucum inşallah haftaya eksiyi gorursunHemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
SAbah; ( 08:15 )
Kahvaltı:
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 yk zeytinyağlı pırasa ( anam benden başkası yemiyor evde)
1 büyük parça peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1 / 2 Turp
Biraz maydanoz
ara; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvesi
ara; ( 12: 00 ) spordan hemen sonra 1 büyük bardak ayran
Öğle; ( 14:30 )
Aslında normalde öğlen malum yemiyorum ama Annem sağ olsun ille çıkmışken döner yiyelim bir kereden birşey olmaz dedi ve Pide arası ( içi boş incecikti cidden pide ) döner yedim bol yeşillikli / yanında ayran
ara; ( 16:00 ) 1 Büyük ayran
ara; ( 17:00 ) Şirkette şekersiz ve sütsüz Kahve
ara; ( 18:45 ) 2 bardak ayran
Şu saatte kadar hiç acıkmadım şükürSırf o incecik pide yüzünden akşam yemeğimi yemedim ama cidden ayran çok tok tutuyor beni birazdanda şekersiz son Türk kahvemi içer kapanışı yaparım
Nasıl yorulduysam bugün cidden bacaklarım ağrıyor felaket ama pes etmek yok yarın o spor yine yapılacak
Hedefe giden yolda aynı hızla devam nasılsa gözlede görünüyor artık verdiğimtartıyada yansıyacağına eminim
Guzel menu afiyet olsun leylacim
Cok iyi gidiyorsun banucum inşallah haftaya eksiyi gorursun
Hayirli geceler kızlar Bugünlerde yemek duzenim baya bozuldu cok duzensiz yiyorum artik menumu yazmakta icimden gelmiyor bana destek olun lutfen neden boyle oldu baslangicta cok azimliydim haftada bir kilo veriyordum şimdi bir eksi bir artı ilerliyorum bunun sebebide duzensiz beslenmem
Bugunki menum
sabah
iki dilim ekmek, bol aci marul, bir kaşık vişne reçeli, bir ucgen peynir, bir tatli kasigi tereyağı, bir bardak sutlu kahve
öğlen
bir sandviç ekmegiyle izgara sucuk, bir bardak fanta
akşam
iki yk dana kusbasi, 4 yk pekmezli yogurt
Saol hayatımGuzel menu afiyet olsun leylacim
Cok iyi gidiyorsun banucum inşallah haftaya eksiyi gorursun
Ah canım benim inan hepimiz bu süreci yaşıyoruz zaman zaman inişler çıkışlar olabilir... Şimdi yapacağın şey kaldığın yerden devam etmek hemen yarın başla düzenli beslenmeye yine vericeksin cnm yalnız değilsin birlikte başarıcazHayirli geceler kızlar Bugünlerde yemek duzenim baya bozuldu cok duzensiz yiyorum artik menumu yazmakta icimden gelmiyor bana destek olun lutfen neden boyle oldu baslangicta cok azimliydim haftada bir kilo veriyordum şimdi bir eksi bir artı ilerliyorum bunun sebebide duzensiz beslenmem
Canım menün iyi bence sadece öğlenki fanta çok zarar olmuş sanaBugunki menum
sabah
iki dilim ekmek, bol aci marul, bir kaşık vişne reçeli, bir ucgen peynir, bir tatli kasigi tereyağı, bir bardak sutlu kahve
öğlen
bir sandviç ekmegiyle izgara sucuk, bir bardak fanta
akşam
iki yk dana kusbasi, 4 yk pekmezli yogurt
Sana da günaydın. Canım benim Allah kabul etsinGünaydın kızlar dün saat 8 gibi kızımı uyumak için yatak odasına geldim onunla beraber bende uyumusum eşim de kaldirmamis çok sinir oldum yaa yeni kalktım sabahın 5 inde napicam ben uykum da gelmez artık en iyisi ibadet edeyim
Günaydın kızlar dün saat 8 gibi kızımı uyumak için yatak odasına geldim onunla beraber bende uyumusum eşim de kaldirmamis çok sinir oldum yaa yeni kalktım sabahın 5 inde napicam ben uykum da gelmez artık en iyisi ibadet edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?