Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah yarına bir şeyin kalmaz. Menün iyi gözüküyor afiyet olsun.

Hoşgeldin canım

Teşekkür ederim kizlar dunden beri 6 dan sonra yememeye çalışıyorum. İnşallah cuma gunu eksiyi goruruz banucum kahvaltiyi bugun daha iyi yaptim birbirimize destek olarak bu kilolarin ustesinden gelecegiz Inşallah

Bugünkü menum
sabah
bir dilim salam, bir ucgen peynir, bir yk recel, iki kızarmış yumurta, bir dilim kepek ekmeği, bir bardak sütlü kahve
oglen
5 tane portakal kremali bisküvi, bir bardak cay
aksam
4yk dana kusbasi kavurma, 3yk domatesli bulgur pilavi, bir kase yoğurt, bir dilim kepekli ekmek
1lt su

Merhaba kızlar takıma yeni katılan kızlar hoş geldiniz inşallah takımın size yararı olur
huhh... Bu hafta listeye dahil olabilmek için o kadar çok uğraşıyorum ki... umarım basarabilirim
Başarıcaksın canım benim hem sen nerelerdesin son günler kız.

geçmiş olsun
Menün gayet güzel, afiyet olsun

Kızlar ben bu gün menü bildirmek istemiyorum neden diye sormayın konuşmak istemiyorum. Sinirlerim çok gergin az önce oğluma çok kötü bağırdım. Allah benim cezamı versin inşallah o günahsıza öyle bağırdığım için.

Ben geldimm :) sabah hastanedeydim o yüzden kahvaltı yapamadım kan vermek için menüm de birazzcık eksik doğal olarak...
Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: 3 adet diyet bisküvi (paket değil)
1 bardak çay (şekersiz)

Ara :bir kase yoğurt

Akşam : 150 gr Izgara Tavuk
1 dilim tam buğday ekmeği
1 adet salatalık

Spor da : 1 saat yürüyüş
1 saat ev temizleme (odamın şeklini değiştirip alt üst temizledim :) çok yoruldum)
10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su

** Dün akşam gelemedim ama onu da söyleyeyim akşam yemeğinde 1 kase yoğurt yemiştim
97 ile başladım diyete 6.günüm 93.8 ' e düşmüşüm :)

Öyle deme canım ama yaa daha sakin olmaya çalış yeter ayrıca oğluşunun gönlünü almasını sen iyi bilirsin

Menüm gelsin sonra geçmiş

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine 1 çay kaşığı kdr tereyağı biraz salça 1 kk peynir biraz zeytin 1 haşlanmış yumurta sarısı ve çay
Öğlen: 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: sade türk kahvesi 1 lokma çiko
Akşam: 1 kase tarhana çorbası yarım dilim tb fırın tavuk ve yanında patates
Ara: tarçınlı yeşil çay

Sporum var ve bol su

hoşgeldin aramıza canım aynı zamanda meslektaşım..ben leyla 27 yaşındayım 66 kilodayım hedef 55
menün gayet iyi canım aman dikkat et kendine

tatlım menün gayet iyi yalnızca bisküviden uzak dur aman diyim anında şişiriyo onlar
Merhaba kızlar takıma yeni katılan kızlar hoş geldiniz inşallah takımın size yararı olur
huhh... Bu hafta listeye dahil olabilmek için o kadar çok uğraşıyorum ki... umarım basarabilirim
canım benim ya özlettin kendini nerelerdesin hadi ver de gir listeye biranönce tam gaz devam edelim!!!
Sabah

1 dilim ekmek
domates
biraz peynir
5 zeytin
1 bardak süt

Öğle
1 kase çorba

akşam
2 kaşık pirinç
Tavuk döner
1 dilim ekmek

Toplam 1300 kalori

2 lt su

45 dk yüzme
ooo yüzmeden sonra bişey kalmamıştır zaten çok iyi canım harikasın
canım yapma böyle ama sinir hali hepimizin başına gelebilir o senin yavrun gönlünü de almasını bilirsin:)
canım öncelikle hoşgeldin aramıza ben leyla, menün gayet güzel görünüyor hep birlikte güzel kilolar vericez inşallah

Çok güzel afiyet olsun.
Öyle deme canım ama yaa daha sakin olmaya çalış yeter ayrıca oğluşunun gönlünü almasını sen iyi bilirsin
Canım benim teşekkür ederim normalde çok severim onu ama eşşeklik yapdım bu gün.

bugunadimleyla
Canım senin de menün güzel afiyet olsun.
Evet doğru söylüyosunuz gidip gönlünü almam lazım. Çok sinirliydim ve o anda gelip ısırdı sinirden ne yapacağımı bilemedim vurmak istedim ama kendimi zor tuttum onun için öyle bağırdım.

Canım kendine kötü dua etme öyle oğlunun gönlünü alırsın, moralin bozuk olsa bile kendine hakim olmaya çalış olur mu?
ben de burayı ve sizleri özledim ve cuma günü kilo bildirimi yapmayı da özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…