Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah yarına bir şeyin kalmaz. Menün iyi gözüküyor afiyet olsun.ne yediklerimi paylaşayım akşam evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yemek yap temizle sonraki güne hazırlık biraz çocukla oyna uyku saati uyut hop yatma saati
sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 bardak ılık limonlu su
öğlen 1 kase makarna, ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt
akşam menümde de
yayla çorbası var yanında salata
galiba hasta olcam her yerim dökülüyor. dün gitmiştim havuza bu gün gitmeyeceğim ama yarın bir aksilik olmazsa gideceğim inşallah
Hoşgeldin canımmerhaba
sandığımdan çabuk cevap geldi teşekkür ederim. bu sefer azimliyim:) inşallah nihayete vardıracağım kilo işini.
şimdi eski fotolarıma bakıp sinirleniyordum oof of naptım ben kendime niye hala bu kiloyu taşıyorum diye.
kendimi grup üyelerine kısaca tanıtayım;
adım gül
30 yaşındayım 3yaşında kızım var. öğretmenim. bu pazartesi dikkat etmeye başladım yeme işine birde limonlu su içiyorum açken. ayrıca bir spor komplexine üye oldum yüzmeye başladım haftada en az 2 defa gitmeye çalışıyorum 1,5 yüzüyorum. bunun dışında çocuğum olduğu için çok fazla yürüyüş spor falan yapamıyorum.
boyum:1,70
kilom :73
hedefim 63 olsa yeter diyorum ama 61 olsa süper olur:) yani 61
merhaba gülşen teşekkür ederim inşallah hep birlikte vereceğiz. kızına sen mi bakıyorsun çalışıyor musun
Ah canım benim inan hepimiz bu süreci yaşıyoruz zaman zaman inişler çıkışlar olabilir... Şimdi yapacağın şey kaldığın yerden devam etmek hemen yarın başla düzenli beslenmeye yine vericeksin cnm yalnız değilsin birlikte başarıcaz
Canım menün iyi bence sadece öğlenki fanta çok zarar olmuş sana
Canım kahvaltın bence çok az ( bu durumda çabuk acıkırsın / ekmek ve reçel glisemik indeksi yüksek olan şeyler ve acıktırır ) Bence sağlam bir kahvaltı yapmış olsan öğlen o fantaya ihtiyaç bile hissetmezsin
Çok seviyorsan o tür içecekleri bence limonata tercih et ayran sevmiyorsanen azından fantadan daha az zararlı
Akşamda 2 YK kuşbaşı doyurmaz ki senikeşke biraz daha artırıp yanına bol salata ve sade yoğurt yeseydin
Aslında benim geçmişte yediklerim yanında yine iyi bir menü ama tabi sağlık acısından bakarsak daha iyisini yapabildiğini hepimiz çok iyi biliyoruz
Eminim yarın sabahtan itibaren çok daha istekle ve sağlıklı bir kahvaltıyla bomba gibi güne başlayacaksın güzelim
Başarıcaksın canım benimMerhaba kızlartakıma yeni katılan kızlar hoş geldiniz inşallah takımın size yararı olur
huhh... Bu hafta listeye dahil olabilmek için o kadar çok uğraşıyorum ki... umarım basarabilirim
geçmiş olsunne yediklerimi paylaşayım akşam evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yemek yap temizle sonraki güne hazırlık biraz çocukla oyna uyku saati uyut hop yatma saati
sabah
akşam menümde de
galiba hasta olcam her yerim dökülüyor. dün gitmiştim havuza bu gün gitmeyeceğim ama yarın bir aksilik olmazsa gideceğim inşallah
Menün gayet güzel, afiyet olsunBugünkü menum
sabah
bir dilim salam, bir ucgen peynir, bir yk recel, iki kızarmış yumurta, bir dilim kepek ekmeği, bir bardak sütlü kahve
oglen
5 tane portakal kremali bisküvi, bir bardak cay
aksam
4yk dana kusbasi kavurma, 3yk domatesli bulgur pilavi, bir kase yoğurt, bir dilim kepekli ekmek
1lt su
Pek giremedim son günlerde, ama çabalıyorum listeye dahil olayım artık bu haftaBaşarıcaksın canım benimhem sen nerelerdesin son günler kız.
Menün çok güzel, yüzme olmasi harikaSabah
1 dilim ekmek
domates
biraz peynir
5 zeytin
1 bardak süt
Öğle
1 kase çorba
akşam
2 kaşık pirinç
Tavuk döner
1 dilim ekmek
Toplam 1300 kalori
2 lt su
45 dk yüzme
Saol hayatım inş hepimiz mutlu olalımHep mutlu ol ömrüm.
Kızlar ben bu gün menü bildirmek istemiyorum neden diye sormayın konuşmak istemiyorum. Sinirlerim çok gergin az önce oğluma çok kötü bağırdım. Allah benim cezamı versin inşallah o günahsıza öyle bağırdığım için.
hoşgeldin aramıza canım aynı zamanda meslektaşım..ben leyla 27 yaşındayım 66 kilodayım hedef 55merhaba
sandığımdan çabuk cevap geldi teşekkür ederim. bu sefer azimliyim:) inşallah nihayete vardıracağım kilo işini.
şimdi eski fotolarıma bakıp sinirleniyordum oof of naptım ben kendime niye hala bu kiloyu taşıyorum diye.
kendimi grup üyelerine kısaca tanıtayım;
adım gül
30 yaşındayım 3yaşında kızım var. öğretmenim. bu pazartesi dikkat etmeye başladım yeme işine birde limonlu su içiyorum açken. ayrıca bir spor komplexine üye oldum yüzmeye başladım haftada en az 2 defa gitmeye çalışıyorum 1,5 yüzüyorum. bunun dışında çocuğum olduğu için çok fazla yürüyüş spor falan yapamıyorum.
boyum:1,70
kilom :73
hedefim 63 olsa yeter diyorum ama 61 olsa süper olur:) yani 61
menün gayet iyi canım aman dikkat et kendinene yediklerimi paylaşayım akşam evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yemek yap temizle sonraki güne hazırlık biraz çocukla oyna uyku saati uyut hop yatma saati
sabah
akşam menümde de
tatlım menün gayet iyi yalnızca bisküviden uzak dur aman diyim anında şişiriyo onlarBugünkü menum
sabah
bir dilim salam, bir ucgen peynir, bir yk recel, iki kızarmış yumurta, bir dilim kepek ekmeği, bir bardak sütlü kahve
oglen
5 tane portakal kremali bisküvi, bir bardak cay
aksam
4yk dana kusbasi kavurma, 3yk domatesli bulgur pilavi, bir kase yoğurt, bir dilim kepekli ekmek
1lt su
canım benim ya özlettin kendini nerelerdesin hadi ver de gir listeye biranönce tam gaz devam edelim!!!Merhaba kızlartakıma yeni katılan kızlar hoş geldiniz inşallah takımın size yararı olur
huhh... Bu hafta listeye dahil olabilmek için o kadar çok uğraşıyorum ki... umarım basarabilirim
ooo yüzmeden sonra bişey kalmamıştır zaten çok iyi canım harikasınSabah
1 dilim ekmek
domates
biraz peynir
5 zeytin
1 bardak süt
Öğle
1 kase çorba
akşam
2 kaşık pirinç
Tavuk döner
1 dilim ekmek
Toplam 1300 kalori
2 lt su
45 dk yüzme
canım yapma böyle ama sinir hali hepimizin başına gelebilir o senin yavrun gönlünü de almasını bilirsin:)Kızlar ben bu gün menü bildirmek istemiyorum neden diye sormayın konuşmak istemiyorum. Sinirlerim çok gergin az önce oğluma çok kötü bağırdım. Allah benim cezamı versin inşallah o günahsıza öyle bağırdığım için.
canım öncelikle hoşgeldin aramıza ben leyla, menün gayet güzel görünüyor hep birlikte güzel kilolar vericez inşallahBen geldimm :) sabah hastanedeydim o yüzden kahvaltı yapamadım kan vermek içinmenüm de birazzcık eksik doğal olarak...
Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: 3 adet diyet bisküvi (paket değil)
1 bardak çay (şekersiz)
Ara :bir kase yoğurt
Akşam : 150 gr Izgara Tavuk
1 dilim tam buğday ekmeği
1 adet salatalık
Spor da : 1 saat yürüyüş
1 saat ev temizleme (odamın şeklini değiştirip alt üst temizledim :) çok yoruldum)
10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su
** Dün akşam gelemedim ama onu da söyleyeyim akşam yemeğinde 1 kase yoğurt yemiştim
97 ile başladım diyete 6.günüm 93.8 ' e düşmüşüm :)
Çok güzel afiyet olsun.Ben geldimm :) sabah hastanedeydim o yüzden kahvaltı yapamadım kan vermek içinmenüm de birazzcık eksik doğal olarak...
Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: 3 adet diyet bisküvi (paket değil)
1 bardak çay (şekersiz)
Ara :bir kase yoğurt
Akşam : 150 gr Izgara Tavuk
1 dilim tam buğday ekmeği
1 adet salatalık
Spor da : 1 saat yürüyüş
1 saat ev temizleme (odamın şeklini değiştirip alt üst temizledim :) çok yoruldum)
10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su
** Dün akşam gelemedim ama onu da söyleyeyim akşam yemeğinde 1 kase yoğurt yemiştim
97 ile başladım diyete 6.günüm 93.8 ' e düşmüşüm :)
Canım benim teşekkür ederim normalde çok severim onu ama eşşeklik yapdım bu gün.Öyle deme canım ama yaa daha sakin olmaya çalış yeter ayrıca oğluşunun gönlünü almasını sen iyi bilirsin
Canım kendine kötü dua etme öyleKızlar ben bu gün menü bildirmek istemiyorum neden diye sormayın konuşmak istemiyorum. Sinirlerim çok gergin az önce oğluma çok kötü bağırdım. Allah benim cezamı versin inşallah o günahsıza öyle bağırdığım için.
ben de burayı ve sizleri özledimhoşgeldin aramıza canım aynı zamanda meslektaşım..ben leyla 27 yaşındayım 66 kilodayım hedef 55
menün gayet iyi canım aman dikkat et kendine
tatlım menün gayet iyi yalnızca bisküviden uzak dur aman diyim anında şişiriyo onlar
canım benim ya özlettin kendini nerelerdesin hadi ver de gir listeye biranönce tam gaz devam edelim!!!
ooo yüzmeden sonra bişey kalmamıştır zaten çok iyi canım harikasın
canım yapma böyle ama sinir hali hepimizin başına gelebilir o senin yavrun gönlünü de almasını bilirsin:)
canım öncelikle hoşgeldin aramıza ben leyla, menün gayet güzel görünüyor hep birlikte güzel kilolar vericez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?