- 3 Temmuz 2014
- 369
- 951
- 408
menün gayet güzelBen geldimm :) sabah hastanedeydim o yüzden kahvaltı yapamadım kan vermek içinmenüm de birazzcık eksik doğal olarak...
Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: 3 adet diyet bisküvi (paket değil)
1 bardak çay (şekersiz)
Ara :bir kase yoğurt
Akşam : 150 gr Izgara Tavuk
1 dilim tam buğday ekmeği
1 adet salatalık
Spor da : 1 saat yürüyüş
1 saat ev temizleme (odamın şeklini değiştirip alt üst temizledim :) çok yoruldum)
10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su
** Dün akşam gelemedim ama onu da söyleyeyim akşam yemeğinde 1 kase yoğurt yemiştim
97 ile başladım diyete 6.günüm 93.8 ' e düşmüşüm :)
Ben de beklemiyordum bu kadarını :) hızlı gidiyor iyi oluyor :) darısı herkesin başına :)menün gayet güzel6 günde 4 kilo demek ha
Kızlar ben bu gün menü bildirmek istemiyorum neden diye sormayın konuşmak istemiyorum. Sinirlerim çok gergin az önce oğluma çok kötü bağırdım. Allah benim cezamı versin inşallah o günahsıza öyle bağırdığım için.
Ben geldimm :) sabah hastanedeydim o yüzden kahvaltı yapamadım kan vermek içinmenüm de birazzcık eksik doğal olarak...
1 bardak çay (şekersiz)
1 adet salatalık
1 saat ev temizleme (odamın şeklini değiştirip alt üst temizledim :) çok yoruldum)
10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su
** Dün akşam gelemedim ama onu da söyleyeyim akşam yemeğinde 1 kase yoğurt yemiştim
Menün çok güzel, yüzme olmasi harika
Hep diyorum ya burası olmazsa benim için daha da kötü olurdu gerçekden öyle siz olmasanız ben ne yaparım bilmiyorum.Canim Allah korusun nasıl konuşuyorsun öyle sana birsey olsa o yavrucaga kim bakacak bir daha öyle sözler duymayim
hepimizin sabır noktası Var tabii sen tüm gün birliktesin bebeginle bunun kıymetini bil ben 5-6 saat birlikteyim bir günde
Kız Allah senin yüzünü güldürsün bak şimdi de gülmeye başladım. Sanıyorum Finsternis ismiyle alakalı o resim.Canim ben senin bü avatar resminden korkuyorum yakedi mi Kaplan gözü mu anlamadım söyle daha sevimli hayvanlar koysan
Haklısın benim de içimi karartiyor zaten :)Canim ben senin bü avatar resminden korkuyorum yakedi mi Kaplan gözü mu anlamadım söyle daha sevimli hayvanlar koysan
Finsternis karanlık demek :) yani uyumlu sayılır :)Kız Allah senin yüzünü güldürsün bak şimdi de gülmeye başladım. Sanıyorum Finsternis ismiyle alakalı o resim.
Haklısın benim de içimi karartiyor zaten :)
Kız Allah senin yüzünü güldürsün bak şimdi de gülmeye başladım. Sanıyorum Finsternis ismiyle alakalı o resim.
Yok ya değişiklik iyidir zatenKız seviyorsan degistirmeseydin
Bü arada bü hafta listede olacak mısın en son kaç kilo ile ayrilmistin
Kızlar ben bu gün menü bildirmek istemiyorum neden diye sormayın konuşmak istemiyorum. Sinirlerim çok gergin az önce oğluma çok kötü bağırdım. Allah benim cezamı versin inşallah o günahsıza öyle bağırdığım için.
Ben geldimm :) sabah hastanedeydim o yüzden kahvaltı yapamadım kan vermek içinmenüm de birazzcık eksik doğal olarak...
1 bardak çay (şekersiz)
1 adet salatalık
10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su
Hep diyorum ya burası olmazsa benim için daha da kötü olurdu gerçekden öyle siz olmasanız ben ne yaparım bilmiyorum.
Şimdi sütünü verdim içiyor babası da uyutacak sen dinlen dedi.
Allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?