Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım benim üzülme olur böyle şeyler boş ver erkekler maalesef bir az düşüncesiz davrana biliyorlar. Yeter ki sağ-salim git ve bebişi de inşallah Rabbimin de yardımıyla sağ-salim kucağına al. Kız seni sevdiyindendir o bir an önce kavuşmak istemişdir o yüzden. Her şey bir yana sen sakın üzülme olurmu ömrüm.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bu sabah her zamankinden erken kalktım Eşim Annemleri havaalanına bırakacağı için 05:45de uyandık ( daha doğrusu ben saati duymamışım Annemler aradı biz hazırız eşin gelmiyor diye )
Neyseki hayırlısıyla onları yola gönderdi eşim Ucakları 45 dakika sonra falan kalkıyor inşallah

Tabi kahvaltımıda yaptım bir güzel hazır ufaklıkta uyurken
Yine her zamanki gibi biraz vakit geçtikten sonra sporumu yapacağım daha sonra Komşu ablam büyük ihtimal kahve içmeye gelir ve sonrasında yürüyerek dışarıda halletmem gereken iş için çıkacağım
Akşam yemeğinden sonrada eşimin halaları bize çaya geleceklermiş onlar için bir iki birşey alır eve dönerim

Canım doğuma yakın olan sensin eşin niye kapris yapıyor bende anlamadım Sanırım seni çok fazla özledi ve bir an önce kavuşacağının hayalini kurmuş
Sakın kendini üzme sonuçta bir yandan biraz geç çıkmanızda iyi olmuş en azından sende peş peşe seyahat etmemiş olur aradaki sürede biraz dinlenirsin Annenlerde
Şu saate kadar sana mesaj attımı bilmiyorum ama eğer bu saatten sonrada atarsa sen cevap verme bırak birazda o kendini kötü hissetsin Sonrada ona tatlı bir bille seninde kendini dün gece böyle kötü hissettiğni, sonuçta kendine yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına da yapmaması gerektiğini söylersin
Sonuçta babanın kalkıp banane gidiyorum ben deme şansı yok Bunda da varmış bir hayır diyip sabredeceksiniz karı koca Nasılsa kuzu doğuktan sonra bir daha sizden uzak kalmayacak Allahın izniyle varsın bir kaç saat geç olsun ama temiz olsun

Arkadaşlar koyde ineternet cekmiyo mesajlar görünmüyor kusura bakmayın bişey yazamiyorum

Umarım sorun bir an önce hallolur Her fırsatta senide burada görürüz inşallah

huhu kardeş takımın guzelleri nasılsınız
yarın buyuk gun umarım hepiniz bu hafta guzel sonuçlar alırsınız
cecom sporda bitmiş bu hafta uçacaksın bence
Oooooo sen nasılsın canikom. İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar çıkar. Vallahi ben yarına çok umutluyum ama hevesim kurşağımda kalmasa bari.

Kızlar ben işlere girişeyim malum daha dışarı çıkacım öğleden sonra birde eşimin halaları gelecek dışarı çıkmadan evi toparlıyayım sağ olsun kuzu ben spor yapıyorken bir güzel oyuncaklarını salona saçtı

Yine arada bakarım tabi sizlerede

Canım ben senin menülerine bakıyorum kötü de diyiller neden öyle olsun ki? Ben de anlamadım.

Oooooo sen nasılsın canikom. İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar çıkar. Vallahi ben yarına çok umutluyum ama hevesim kurşağımda kalmasa bari.
bende iim tartıdan 1 gun önce regl olmasam iidi ama hep perşembeleri oluyom aksı gibi :)))
umarım yarın yuzun guler cnm
yarenim 1 gun önce tartılman iyi olmamış moralın bozulmuş biraz telkin yap kendine bugun sporada asıl yarın daha ii sonuç alırsın

Hayırlı musmutlu günler olsun kelebeklerim
Oy oy canım benim
Nasılda üzülmüş yavrucuğuna bağırdı diye tatlım bunu zaman zaman hepimiz yaptık yapıyoruzda
Emin ol tek sen değilsin burda önemli olan hatalarımızı anlayabilmek

Yok ya değişiklik iyidir zaten 71.2 ile ayrıldım inşallah listeye dahil olabilirim şu anda 71.5 üm
Hadi bakalım benim henüz yapamadığımı sen yaptın bu hafta listedesin inşallah
Mervem canım beim rabbim gönlüne ferahlık versin bitanem zor sıkıntılı zamanlar ama meyvesini çok kısa sürede alacaksın rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin ,bak hiç bir şey kalıyormu
Babacığına da tabiki öyle diyemezdin doğru olanı yaptın,eşinde seni çok sevdiğinden ve özlediğinden öyle bir tepki verdi bitanem aksi mümkünmü,sen bebişinlesin eşin bu süreçte her ikinizden de ayrıydı zor bir dönemi haırlısyla atlattınız canım yarından itibaren her ikiniz içinde daha güzel günler başlıyor rabbimin izniyle
Kocaman öpüyorum

Ohhhhh Sporumuda yaptım çok şükür

Baya yoruldum yine ama öncekine nazaran sanki vucut alışmaya başladı ağrılar hafifledi
Banumm harikasın bitanem
Anneciğinle babacığında sağ salim gidp dönsünler inşallah

Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin

Neslimm hoşgeldin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…