Canım benim üzülme olur böyle şeyler boş ver erkekler maalesef bir az düşüncesiz davrana biliyorlar. Yeter ki sağ-salim git ve bebişi de inşallah Rabbimin de yardımıyla sağ-salim kucağına al. Kız seni sevdiyindendir o bir an önce kavuşmak istemişdir o yüzden. Her şey bir yana sen sakın üzülme olurmu ömrüm.İyi geceler kizlar nasılsınız ben şuan hic iyi değilim Yoruldum artik devamlı kirilmaktan cuma günü İstanbula eşimin yanina gideceğim inş once yarin kutahyaya gidicem annemlerde gelecek benle İstanbul doğum için çünkü neyse babam cuma günü çalışmayacakti normalde cuma sabah yola çıkacaktık bu aksam aradı biri izin almış cuma günü ise gidecekmis o yuzden banada dediki 4 bucukta isten çıktıktan sonra gitsek sorun olurmu dedi bende sorun olmaz baba dedim kapattık neyse skypede esimle konuşurken bunu soyledim babam cuma günü calisacakmis dedim saka yapıyorsun gibi bisey dedi sanırım tam hatırlamıyorum yok dedim demin aradı söyledi dedim ben kapatiyorum dedi suratima skypeyi kapadı aradım geri açmadı ya sanki cuma gelmicez dedim diye mesaj attım sabah cikacaktik yola 4-5 gibi cikicaz sadece yola yazdım whatsabina tabi hala cevap yok o kadar üzüldüm ki anlatamam aglamam için zor tutuyorum kendimi bu adam nie boyle yapıyor anlamıyorum sanki kasıtlı yapıyorum Biseyleri napim baba çok büyük sorun olur aman sakin gitme isemi deseydim ya sanki olaylarin gelişmesi benim elimdeymis gibi tavır alıyor çok kirildim ve Yoruldum cevap yazmaması ayrı bi kırıcı oldu zaten napcami bilmiyorum
İyi geceler kizlar nasılsınız ben şuan hic iyi değilim Yoruldum artik devamlı kirilmaktan cuma günü İstanbula eşimin yanina gideceğim inş once yarin kutahyaya gidicem annemlerde gelecek benle İstanbul doğum için çünkü neyse babam cuma günü çalışmayacakti normalde cuma sabah yola çıkacaktık bu aksam aradı biri izin almış cuma günü ise gidecekmis o yuzden banada dediki 4 bucukta isten çıktıktan sonra gitsek sorun olurmu dedi bende sorun olmaz baba dedim kapattık neyse skypede esimle konuşurken bunu soyledim babam cuma günü calisacakmis dedim saka yapıyorsun gibi bisey dedi sanırım tam hatırlamıyorum yok dedim demin aradı söyledi dedim ben kapatiyorum dedi suratima skypeyi kapadı aradım geri açmadı ya sanki cuma gelmicez dedim diye mesaj attım sabah cikacaktik yola 4-5 gibi cikicaz sadece yola yazdım whatsabina tabi hala cevap yok o kadar üzüldüm ki anlatamam aglamam için zor tutuyorum kendimi bu adam nie boyle yapıyor anlamıyorum sanki kasıtlı yapıyorum Biseyleri napim baba çok büyük sorun olur aman sakin gitme isemi deseydim ya sanki olaylarin gelişmesi benim elimdeymis gibi tavır alıyor çok kirildim ve Yoruldum cevap yazmaması ayrı bi kırıcı oldu zaten napcami bilmiyorum
Arkadaşlar koyde ineternet cekmiyo mesajlar görünmüyor kusura bakmayın bişey yazamiyorum
İnşallah sağ-salim gidip varırlar canım benim. AMİN.Hadiiiiiiii kızlarrrrrrrrr nerelere kayboldunuz
Ben sporumu yapmaya başlıyorum sizde peşimden gelin
Oooooo sen nasılsın canikom.huhu kardeş takımın guzelleri nasılsınız
yarın buyuk gun umarım hepiniz bu hafta guzel sonuçlar alırsınız
cecom sporda bitmiş bu hafta uçacaksın bence
Canım ben senin menülerine bakıyorum kötü de diyiller neden öyle olsun ki? Ben de anlamadım.Kızlar sinirlerim çok bozuk hem bir haftadır okulda internet yok adamları arıyorum gelmiyorlar hemde sabah tatili verdiğim 700 gr mi almışım yuh bana yaanl napicam ben beden böyleoldu galiba kendime nazar ettimuumarım yarına birkaç yyüz gram da olsa eksi çıkarım
bende iim tartıdan 1 gun önce regl olmasam iidi ama hep perşembeleri oluyom aksı gibi :)))Oooooo sen nasılsın canikom.İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar çıkar. Vallahi ben yarına çok umutluyum ama hevesim kurşağımda kalmasa bari.
yarenim 1 gun önce tartılman iyi olmamış moralın bozulmuş biraz telkin yap kendine bugun sporada asıl yarın daha ii sonuç alırsınKızlar sinirlerim çok bozuk hem bir haftadır okulda internet yok adamları arıyorum gelmiyorlar hemde sabah tatili verdiğim 700 gr mi almışım yuh bana yaanl napicam ben beden böyleoldu galiba kendime nazar ettimuumarım yarına birkaç yyüz gram da olsa eksi çıkarım
Oy oy canım benimHep diyorum ya burası olmazsa benim için daha da kötü olurdu gerçekden öyle siz olmasanız ben ne yaparım bilmiyorum.
Şimdi sütünü verdim içiyor babası da uyutacak sen dinlen dedi.
Allah hepinizden razı olsun.
Hadi bakalım benim henüz yapamadığımı sen yaptın bu hafta listedesin inşallahYok ya değişiklik iyidir zaten71.2 ile ayrıldım inşallah listeye dahil olabilirim şu anda 71.5 üm
Mervem canım beim rabbim gönlüne ferahlık versin bitanem zor sıkıntılı zamanlar ama meyvesini çok kısa sürede alacaksın rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin ,bak hiç bir şey kalıyormuİyi geceler kizlar nasılsınız ben şuan hic iyi değilim Yoruldum artik devamlı kirilmaktan cuma günü İstanbula eşimin yanina gideceğim inş once yarin kutahyaya gidicem annemlerde gelecek benle İstanbul doğum için çünkü neyse babam cuma günü çalışmayacakti normalde cuma sabah yola çıkacaktık bu aksam aradı biri izin almış cuma günü ise gidecekmis o yuzden banada dediki 4 bucukta isten çıktıktan sonra gitsek sorun olurmu dedi bende sorun olmaz baba dedim kapattık neyse skypede esimle konuşurken bunu soyledim babam cuma günü calisacakmis dedim saka yapıyorsun gibi bisey dedi sanırım tam hatırlamıyorum yok dedim demin aradı söyledi dedim ben kapatiyorum dedi suratima skypeyi kapadı aradım geri açmadı ya sanki cuma gelmicez dedim diye mesaj attım sabah cikacaktik yola 4-5 gibi cikicaz sadece yola yazdım whatsabina tabi hala cevap yok o kadar üzüldüm ki anlatamam aglamam için zor tutuyorum kendimi bu adam nie boyle yapıyor anlamıyorum sanki kasıtlı yapıyorum Biseyleri napim baba çok büyük sorun olur aman sakin gitme isemi deseydim ya sanki olaylarin gelişmesi benim elimdeymis gibi tavır alıyor çok kirildim ve Yoruldum cevap yazmaması ayrı bi kırıcı oldu zaten napcami bilmiyorum
Banumm harikasın bitanemOhhhhh Sporumuda yaptım çok şükür
Baya yoruldum yine ama öncekine nazaran sanki vucut alışmaya başladı ağrılar hafifledi
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versinMerhaba bayanlar
Dun aksam fena ateslendim sabah doktora gittim bademciklerin durumu fena 10 igne verdi. Sabah zorla biraz yumurta domates yedim.bitki cayim var içiyorum surekli birde keziboynuzu özü aldim ondan yemeye calisi y orum. Lokmalar agzimda buyuyor offf
Neslimm hoşgeldin bitanembende iim tartıdan 1 gun önce regl olmasam iidi ama hep perşembeleri oluyom aksı gibi :)))
umarım yarın yuzun guler cnm
yarenim 1 gun önce tartılman iyi olmamış moralın bozulmuş biraz telkin yap kendine bugun sporada asıl yarın daha ii sonuç alırsın
ay monicim sağolası nasıl keyifler hala yoğunmusun. ben daha iim geçen hafta 75,9 u gördumdu bakalım yarın regl ile ne çıkıcam meraktayım guzel bi hafta geçirdim ammaNeslimm hoşgeldin bitanem
Ohhhhh Sporumuda yaptım çok şükür
Baya yoruldum yine ama öncekine nazaran sanki vucut alışmaya başladı ağrılar hafifledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?