Hoş geldin canım inşallah hedefine ulaşırsın
Hoşbulduk canım. Siz ne zaman başladınız. İnşallah olur canım inşallah. İlk kez 70 i gördüm şoklardayım. :'(Merhaba hoşgeldin boyumuz ve kilomuz aynıinşallah takımın sana bol bol faydası dokunur
Hoşgeldin tatlım
Ben ayşe takım kaptanıyım,burada aile olduk inşallah hep birlikte çok güzel kilolar vericez
Canım pardös ne demek ben anlamadım ama bozma moralini burda hep birlikde kurtulcaz kilolardan meraak etmeHoşbulduk canım. İnşallah canım. Üzerime olan hiç kıyafetim kalmadı. Almak da istemiyorum. Geçen hafta pardösüm patladı mecbur değiştirdim. Ama çok moralim bozuldu.
Hoşbulduk canım. Siz ne zaman başladınız. İnşallah olur canım inşallah. İlk kez 70 i gördüm şoklardayım. :'(
Siz de hoş geldiniz efendimSu anki kilom 70.5...boyum 161 kendimi cok kötü hissediyorum hedefim 60 kilo olmak
Üzerime giydiğim uzun ceket. :)Canım pardös ne demek ben anlamadım ama bozma moralini burda hep birlikde kurtulcaz kilolardan meraak etme
2 ay oldu sanırım başlayalı, 73 kilo ile başladım, dün 70 kiloydum aslında ama kaçamak yaptım biraz o yüzden bugün 71 olmusumdurHoşbulduk canım. İnşallah canım. Üzerime olan hiç kıyafetim kalmadı. Almak da istemiyorum. Geçen hafta pardösüm patladı mecbur değiştirdim. Ama çok moralim bozuldu.
Hoşbulduk canım. Siz ne zaman başladınız. İnşallah olur canım inşallah. İlk kez 70 i gördüm şoklardayım. :'(
Hoş geldinSu anki kilom 70.5...boyum 161 kendimi cok kötü hissediyorum hedefim 60 kilo olmak
Üzerime giydiğim uzun ceket. :)
Merhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
İnşallah sizlerin desteğiyle hedefime ulaşabilirim.
Dünkü menum
sabah
Sucuklu yumurta, beyaz peynir, bir yk recel, bir simit, bir bardak kahve
oglen
bir tabak kofte patates, bol salata, bir dilim ekmek
aksam
gunduz biraz fazla yedigi ici aksam yemedim,
Su anki kilom 70.5...boyum 161 kendimi cok kötü hissediyorum hedefim 60 kilo olmak
Anladım canım.canım ben azeri olduğum için anlamadım onu. Ne olduğunu söylediyin için teşekkürler
Hoşbulduk. 2 çocuğum var biri 5 biri 6 yaşında. Yok doğum kiloları değil. Bende hormon bozukluğu var fsh ve e2 çok yüksek tedavi sırasında aldım. Tedavim bitti bakalım inşallah veririm.Hoşgeldin canım bende 68 kiloyum benimde ilk hedefim 60 inşallah yaz sonuna kadar senin çocuğun var mı doğum kiloları mi
Çok güzel, afiyet olsunDünkü menum
sabah
Sucuklu yumurta, beyaz peynir, bir yk recel, bir simit, bir bardak kahve
oglen
bir tabak kofte patates, bol salata, bir dilim ekmek
aksam
gunduz biraz fazla yedigi ici aksam yemedim,
Çok güzel, afiyet olsun
Çok iyi canım eğeraakşam da yeseydin uyarirdim ama iyi dengelemissin
Sagolun kizlar insallah elbirligiylen hep beraber basaririz hedef kilomuza ulasmaya
Merhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
İnşallah sizlerin desteğiyle hedefime ulaşabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?