Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoş geldin canım inşallah hedefine ulaşırsın

Hoşbulduk canım. İnşallah canım. Üzerime olan hiç kıyafetim kalmadı. Almak da istemiyorum. Geçen hafta pardösüm patladı mecbur değiştirdim. Ama çok moralim bozuldu.

Merhaba hoşgeldin boyumuz ve kilomuz aynı inşallah takımın sana bol bol faydası dokunur
Hoşbulduk canım. Siz ne zaman başladınız. İnşallah olur canım inşallah. İlk kez 70 i gördüm şoklardayım. :'(

Canım pardös ne demek ben anlamadım ama bozma moralini burda hep birlikde kurtulcaz kilolardan meraak etme

2 ay oldu sanırım başlayalı, 73 kilo ile başladım, dün 70 kiloydum aslında ama kaçamak yaptım biraz o yüzden bugün 71 olmusumdur bir ara takımdan izin alıp ayrıldım, işte o beni mahvetti yoksa şimdiye belki de 69-68 olacaktım

Dünkü menum
sabah
Sucuklu yumurta, beyaz peynir, bir yk recel, bir simit, bir bardak kahve
oglen
bir tabak kofte patates, bol salata, bir dilim ekmek
aksam
gunduz biraz fazla yedigi ici aksam yemedim,

Merhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
İnşallah sizlerin desteğiyle hedefime ulaşabilirim.

Hoşgeldin canım bende 68 kiloyum benimde ilk hedefim 60 inşallah yaz sonuna kadar senin çocuğun var mı doğum kiloları mi

canım ben azeri olduğum için anlamadım onu. Ne olduğunu söylediyin için teşekkürler
Anladım canım.

Hoşgeldin canım bende 68 kiloyum benimde ilk hedefim 60 inşallah yaz sonuna kadar senin çocuğun var mı doğum kiloları mi
Hoşbulduk. 2 çocuğum var biri 5 biri 6 yaşında. Yok doğum kiloları değil. Bende hormon bozukluğu var fsh ve e2 çok yüksek tedavi sırasında aldım. Tedavim bitti bakalım inşallah veririm.

Sagolun kizlar insallah elbirligiylen hep beraber basaririz hedef kilomuza ulasmaya
Merhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
İnşallah sizlerin desteğiyle hedefime ulaşabilirim.

Hoş geldiniz kızlar inşallah bizle birlikte kilo verip istediginiz kiloya kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…