Kabak tatlisi yemeseydin keske ama sen onu eritmisindir afiyet olsun leylacimMenümü paylaşayım kızlar
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı ve salça çok az peynir biraz zeytin ve çay
Ara: tek şekerli neskafe
Öğlen: bir kase ıspanak yoğurtlu
Ara: eve gelince çok acıktım 4 galete
Akşam: 1 kase nohut 2 dilim turp 4 çatal kabak tatlısı
Birazdan yeşilçay
Gece de türk kahvesi içerim bol su
hafif ve guzel menu afiyet olsun tatlimGünaydın kızlar
ben eski yaptığım bir diyeti yapmaya karar verdim diyetin adı 4 günde 2 kilo verme bü adı ben koymustum çünküdiyetin sonunda mutlaka 2 kilo vvermiş oluyordum biraz ağır bir diyet inşallah dayanirim size yazayım bir günde ortalama 600 kalori alıyorum
Sabah
1 elma
ara
Süt
öğle
1 kepçe cçorba
Ara
3 kaşık yoğurt
akşam
1 kepçe cçorba
yada 4 kaşık sebze yemeği
ara
1 elma
işte bü kadar kolay
kahvaltı 4 gün boyunca yok aslında bü bir şok diyet yyurtta kaldığım dönemde 53 ten 51 e inmek için yapardım bakalım becebilirsem yapacağım bana katılan var mı kızlar
hafif ve guzel menu afiyet olsun tatlim
Hoşgeldin canım katıldın bileSelam kizlar bende kilo vermek istiyorum size katilabilirmiyim..
Teşekkür ederim:) dikkatimi çekti hedefimiz aynı ben de mayıs sonuna kadar mühlet verdim kendime.Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz bende menumu yyazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 dilim sucuk
biraz peynir
öğle
1 kase çorba
1/2 muz
akşam
1/2 kek
1 dilim börek
1 kurabiye
su 2 lt
spor
1 saat yüzme
12 dk fitness
8 dk karın
8 dk kol
8 dk kalça calismasi
Teşekkür ederim:) dikkatimi çekti hedefimiz aynı ben de mayıs sonuna kadar mühlet verdim kendime.
Aman diyim canım dikkat et kaybolma bi daha :) sensiz naparızzSelamün aleyküm kızlar ben geldim. Bu gün şeytanın bacağını kırdım yakınlarda oturan bir akrabam var onlara gideyim dedim. Ben o da oturdumuz yerlere yeni taşındık hen üz çok iyi tanımıyorum tabii buraları. Başıma ne gelse iyidir gittiyim yolu azıp kalmışdım sokağın ortasında. Kızlar vallahi çok korkdum ya her taraf erkek kaynıyordu Neyse evden çıkdığımda yolumu doğru gitmişdim bir az da doğru devam ettikden sonra herhalde yolun ortalarında yanlış tarafa gitmişim. Bakdım oralar bana hiç tanıdık gelmiyor durdum öylece yolun ortasında. Bir bakdım bir yerde bayrağımız var hemen orda durdum kesin eşim buraları tanıyordur dedim ve hemen telefon ettim. O da tarif etmeye başladı bir bakdım arabalar giden yol gözüküyor hemen o tarafa doğru gittim eşime durduğum yeri tarif ettim. Anlattı gitmeye başladım bir bakdım bir teyze geliyor ona soriyim dedim yolu o da nereye gideceğimi yanlış anlamış beni yalnış yere götürüyordu. Sonra gitmedim durdum teyze dedim ben filan marketi bulursam ordan kendim giderim dedim. O da tamam bak hemen önünde gözüken yüksek binalar var ya işte onun altı orası dedi teşekkür edip ayrıldım. Allahdan teyze kötü biri diyildi ya Neyse kızlar teyzenin dediyi tarafa gittim ve çok şükür yolu buldum. Rabbime şükürler olsun ki başıma kötü bir şey gelmeden sağ-salim gideceyim yere vardım. Kızlar o an ölücem sandım ya vallahi o kadar korkdum ki anlatamam.
Merhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
İnşallah sizlerin desteğiyle hedefime ulaşabilirim.
Selam kizlar bende kilo vermek istiyorum size katilabilirmiyim..
Sabahtan beri çok halsizim. Şiddetli baş ağrım var. Ayağa kalkamıyorum. İlk gün olunca tansiyon mu düştü acaba.
Merhaba lar
nasilsiniz bayanlar
ben yatmalara ignelere ilaclara devam. Yav kirk yilda bir diyete cok kararlandim hasta olacagim tuttu.
bugunde eşim evde mutfak ondaydi ve diyet tepe t a kla oldu.
sabah sucuklu yumurtalar oglen makarna..
yesen bi turlu yemesen bir...
Canım o an resmen kalbim durucak gibi oldu ya.Aman diyim canım dikkat et kaybolma bi daha :) sensiz naparızz
Selamün aleyküm kızlar ben geldim. Bu gün şeytanın bacağını kırdım yakınlarda oturan bir akrabam var onlara gideyim dedim. Ben o da oturdumuz yerlere yeni taşındık hen üz çok iyi tanımıyorum tabii buraları. Başıma ne gelse iyidir gittiyim yolu azıp kalmışdım sokağın ortasında. Kızlar vallahi çok korkdum ya her taraf erkek kaynıyordu Neyse evden çıkdığımda yolumu doğru gitmişdim bir az da doğru devam ettikden sonra herhalde yolun ortalarında yanlış tarafa gitmişim. Bakdım oralar bana hiç tanıdık gelmiyor durdum öylece yolun ortasında. Bir bakdım bir yerde bayrağımız var hemen orda durdum kesin eşim buraları tanıyordur dedim ve hemen telefon ettim. O da tarif etmeye başladı bir bakdım arabalar giden yol gözüküyor hemen o tarafa doğru gittim eşime durduğum yeri tarif ettim. Anlattı gitmeye başladım bir bakdım bir teyze geliyor ona soriyim dedim yolu o da nereye gideceğimi yanlış anlamış beni yalnış yere götürüyordu. Sonra gitmedim durdum teyze dedim ben filan marketi bulursam ordan kendim giderim dedim. O da tamam bak hemen önünde gözüken yüksek binalar var ya işte onun altı orası dedi teşekkür edip ayrıldım. Allahdan teyze kötü biri diyildi ya Neyse kızlar teyzenin dediyi tarafa gittim ve çok şükür yolu buldum. Rabbime şükürler olsun ki başıma kötü bir şey gelmeden sağ-salim gideceyim yere vardım. Kızlar o an ölücem sandım ya vallahi o kadar korkdum ki anlatamam.
Hu huuu kimse yok muu?ben geldimm
Dün hastaneden çıkamadım bi türlüdoktorcuum ilaç yazıp durdu sürekli :/ üzgünüm kızlar
Dünkü menüm yine düzensizdi yani
Anca akşam 1 kase çorba 2 dilim çavdar ekmeği 1 domates 1 salatalık
yatarken de bi elma
Bugün daha iyi beslendim :)
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
50 gr sosis
1 ince dilim salam
yarım domates
1 dilim salatalık
kibrit kutusundan da küçük beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
1 bardak az kıvamlı portakal suyu
öğle: 2 adet sade poğaça
1/2 sb icetea
Ara öğün : 3 - 5 tane çubuk kraker
Akşam :
1 kase mercimek çorbası
Bol yeşillik salatası
1/^2 sb icetea
2 saat de sporum 2 litre de suyum var :)
Hala su içesim var ....
Allahdan başına bişe gelmeden bulmuşsun yolunu kuzumCanım o an resmen kalbim durucak gibi oldu ya.
Bitanem menünde bazı şeyleri anlamadımmalum azeriyim ama iyi gözüküyor menün afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?