Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kabak tatlisi yemeseydin keske ama sen onu eritmisindir afiyet olsun leylacim

Son düzenleyen: Moderatör:
hafif ve guzel menu afiyet olsun tatlim

Merhaba lar
nasilsiniz bayanlar
ben yatmalara ignelere ilaclara devam. Yav kirk yilda bir diyete cok kararlandim hasta olacagim tuttu.
bugunde eşim evde mutfak ondaydi ve diyet tepe t a kla oldu.
sabah sucuklu yumurtalar oglen makarna..
yesen bi turlu yemesen bir...

İyi akşamlar arkadaşlar.
Diyetimin ilk günü çok zor geçti. Akşam akşam kaçamaklarım oldu. 4 tane yağlı gevrek yedim. Hep BDV deki bir konu yüzünden oldu. Ne güzel bırakmıştım aklıma düşürdü
Sabah kahvaltım yumurta domates yeşil soğan maydanoz peynirden yaptığım tuhaf salata.
İkindi 4 gibi 1 kase çorba 2 dilim ekmek
Akşam akşam da yağlı gevrek işte.
1 form çayı içtim. 1 lt su içtim.
Su içmekten nefret ediyorum. Midem bulanıyor.
Bir de arkadaşlar karbonatlı su içen var mı aranızda. Tadı kötü ama faydası olursa zorlayıp içeyim diyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de geldim aranıza:) umarım iyi bi takım arkadaşı olurum size. Hemen kendimden bahsedeyim 1.63 boy 61.5 kilo( 1,5 kiloyu yeni verdim) hedef 56 ama ulaştıktan sonra gözümü 54 e dikilen

Gelmişken siftah menümüde paylaşayım
Sabah aç karnına yeşil çay
Kahvaltı: Omlet, çok az beyaz peynir, 4 Yeşil zeytin, şekersiz çay, çeyrek ekmek
Öğlen: haşladığım tavuk göğsünü mantar ve biberle soteledim çok az zeytin yağı koydum onu yedim sadece, iki kaşık da yoğurt
Ara öğün: çiğ fındık ve badem( 10 kadar)
Yeşil çay
Akşam: evet buraya kadar çok güzel gidiyorum derken dışarı çıktık ne yazıkki ve ben pilav üstü döner yedim( pilavdan 4 çatal sadece) domates ve ne yazıkki Cola zero
En az 2 litre su içmişimdir
Yarım saat llesli ile iki mil
100 mekik ve hundred
Yatmadan da bi mekik daha çekerim heralde
Bu gün güzel bir Protein günü oldu benim için. eksik yazdığım bişey varsa hatırlstırsanız sevinirim kızlar

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz bende menumu yyazayım

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 dilim sucuk
biraz peynir

öğle
1 kase çorba
1/2 muz

akşam
1/2 kek
1 dilim börek
1 kurabiye

su 2 lt

spor
1 saat yüzme
12 dk fitness
8 dk karın
8 dk kol
8 dk kalça calismasi

Teşekkür ederim:) dikkatimi çekti hedefimiz aynı ben de mayıs sonuna kadar mühlet verdim kendime.

Tahmin ettim canım öyle olduğunu olsun hedeflerimize aynı birbirimizi motive ederiz bende geçen yaz 69,9 kiloydum bu kiloya anca düştüm 29 yaşındayım evliyim 17 aylık bi canavarım var çok şükür :))

Selamün aleyküm kızlar ben geldim. Bu gün şeytanın bacağını kırdım yakınlarda oturan bir akrabam var onlara gideyim dedim. Ben o da oturdumuz yerlere yeni taşındık hen üz çok iyi tanımıyorum tabii buraları. Başıma ne gelse iyidir gittiyim yolu azıp kalmışdım sokağın ortasında. Kızlar vallahi çok korkdum ya her taraf erkek kaynıyordu Neyse evden çıkdığımda yolumu doğru gitmişdim bir az da doğru devam ettikden sonra herhalde yolun ortalarında yanlış tarafa gitmişim. Bakdım oralar bana hiç tanıdık gelmiyor durdum öylece yolun ortasında. Bir bakdım bir yerde bayrağımız var hemen orda durdum kesin eşim buraları tanıyordur dedim ve hemen telefon ettim. O da tarif etmeye başladı bir bakdım arabalar giden yol gözüküyor hemen o tarafa doğru gittim eşime durduğum yeri tarif ettim. Anlattı gitmeye başladım bir bakdım bir teyze geliyor ona soriyim dedim yolu o da nereye gideceğimi yanlış anlamış beni yalnış yere götürüyordu. Sonra gitmedim durdum teyze dedim ben filan marketi bulursam ordan kendim giderim dedim. O da tamam bak hemen önünde gözüken yüksek binalar var ya işte onun altı orası dedi teşekkür edip ayrıldım. Allahdan teyze kötü biri diyildi ya Neyse kızlar teyzenin dediyi tarafa gittim ve çok şükür yolu buldum. Rabbime şükürler olsun ki başıma kötü bir şey gelmeden sağ-salim gideceyim yere vardım. Kızlar o an ölücem sandım ya vallahi o kadar korkdum ki anlatamam.

Hu huuu kimse yok muu? ben geldimm
Dün hastaneden çıkamadım bi türlü doktorcuum ilaç yazıp durdu sürekli :/ üzgünüm kızlar
Dünkü menüm yine düzensizdi yani
Anca akşam 1 kase çorba 2 dilim çavdar ekmeği 1 domates 1 salatalık
yatarken de bi elma

Bugün daha iyi beslendim :)
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
50 gr sosis
1 ince dilim salam
yarım domates
1 dilim salatalık
kibrit kutusundan da küçük beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
1 bardak az kıvamlı portakal suyu

öğle: 2 adet sade poğaça
1/2 sb icetea

Ara öğün : 3 - 5 tane çubuk kraker

Akşam :
1 kase mercimek çorbası
Bol yeşillik salatası
1/^2 sb icetea

2 saat de sporum 2 litre de suyum var :)
Hala su içesim var ....

Aman diyim canım dikkat et kaybolma bi daha :) sensiz naparızz

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiiiii

Anam bugün ayağı yanmış kedi gibi paso dışardaydım
SAbah 10:15de bir attım kendimi dışarıya bütün akrabaları toplaya toplaya ( arabaya sığdığı kadarını ) günün yapılacağı yere gittik
Bol bol kuranımızı okuduk ve sonra iş ikramlara geçti
Valla çok şükür hasarsız atlattım inatla hamurişlerinide yemedim tatlı olarak yapılan kadayıfıda ağzıma bile sürmedim
Sadece ev sahibinin hatrına ( 1 KK kadar pırasalı bir börekten tadına baktım, maş fasülyesinden yapılan bol yeşillikli salatayı yedim 1 kase Bu arada evsahibi 71 yaşında çokda kırılgan sağ olsun )

Tam evden çıkacakken birde Ölüm haberi aldık
Eşimin halasının KPsi vefaat etti tabi bu durumda eşimde cenaze evine gitti amcasıyla birlikte orada işleri bitine bizim olduğumuz yere geldi ve birlikte döndük
Tabi felaket trafik olunca 2 saatte ancak geldim 45 dakikalık yoldan ve felaket yoruldum dur kalk yapmaktan

Eve geldim tam üzerimi değiştirip yayılmak için hazırlanırken eşim ya ufak halam çaya bekliyor dedi ve evde biraz bireşyler atıştırıp ( malum gittiğim yerde sırf salata yedim sayılır ve felaket acıktım ) ( birşeyler dediğimde 1/4 porsiyon çiğ köfte )
Direk halamıza geçtik ve daha yeni geldim
Bugün içim dışım şekersiz çay oldu geç oldu ama birazdan türk kahvesi içip kendimi yatağa atarım sanırım yarım saate kadar

ARtık yarın inşallah çok geç uyanmam bu yorgunluğun üzerine

Merhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
İnşallah sizlerin desteğiyle hedefime ulaşabilirim.

Selam kizlar bende kilo vermek istiyorum size katilabilirmiyim..

Kızlarrrrrrrrrrr aramıza hoşgeldiniz
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz ve hedeflerimize ulaşırız

Sabahtan beri çok halsizim. Şiddetli baş ağrım var. Ayağa kalkamıyorum. İlk gün olunca tansiyon mu düştü acaba.

Çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnn

Sanada çok çok geçmiş olsun canım
Umarım çabucak toparlanırsın
Menüye takılma eminim yarın çok daha güzel bir gün olur senin için

Çok geçmiş olsun canım
Eminim bir dahakine daha dikkatli gidersin
Dediğin gibi şükür sağ sağlim gidip gelmişsin

Sanada geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullanki çabucak iyileş
Eminim yarınki menün çok daha güzel olur üzme tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…