- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Geçmiş olsunGünaydın kızlar. Ben de durumlar çok fena. İnsülin ilacım bitti. Kullanım esnasında cildim sivilcelendi. Tuhaf oldum.
Tekrar dr.a gitmem gerek ama maddi durum çok kötü. Şimdi gitsem 100 liradan aşağı çıkamam hastaneden.
Hem maddiyattan dolayı hem de benim tekrae uni.okuma isteğimden dolayı bu sene kayseriye taşınacağız.
Ailem kayseride ama ben 6 yıldır dışardayım. Yani nasıl olacak hiç bilmiyorum. Stresten iyice saldım kendimi. Şeker seviyem alt üst olmuş durumda..
Bugünden itibaren günlük yediklerimi paylaşayım ki biraz olsun sorumluluk alayım. Off karmakarışığım....
Günaydın kızlar. Ben de durumlar çok fena. İnsülin ilacım bitti. Kullanım esnasında cildim sivilcelendi. Tuhaf oldum.
Tekrar dr.a gitmem gerek ama maddi durum çok kötü. Şimdi gitsem 100 liradan aşağı çıkamam hastaneden.
Hem maddiyattan dolayı hem de benim tekrae uni.okuma isteğimden dolayı bu sene kayseriye taşınacağız.
Ailem kayseride ama ben 6 yıldır dışardayım. Yani nasıl olacak hiç bilmiyorum. Stresten iyice saldım kendimi. Şeker seviyem alt üst olmuş durumda..
Bugünden itibaren günlük yediklerimi paylaşayım ki biraz olsun sorumluluk alayım. Off karmakarışığım....
Canım ben de matofin 500lük kullandım ama çok sivilcelenme ve yağlanma oldu cildimde. 5 yıldır aynı şampuanı kullanırdım fakat ilaçtan sonra saçlarda yağlanma ve kepek olmaya başladı ki benim cildim normalde kurudur ve saçlarım yağlanmazdı.Geçmiş olsun canım sen hangi ilacı kullaniyorsun ben matofin kullanıyorum bende sivilce değil fakat yüzümde acayip kuruma oldu deri pul pul dökülüyor bende hergün hametan krem kullanıyorum bü arada ben de Kayseri'de yaşıyorum hangi bölüm okuyacaksin
Bu arada hepimiz tebrik ederim veremeyenler için söylüyorum ödem olabilir ınsallah bi anda gider onlarda az olsa 100 gr da olsa vere vere gtcez basarcaz kızlar inanıyorum haftaya hep aktif olcam aranızda bugün kardeşimi askere teslim etmeye geldik biraz karışık yoğun geçiyo günlerim hepinize iyi geceler öptüm
Günaydın kızlar. Ben de durumlar çok fena. İnsülin ilacım bitti. Kullanım esnasında cildim sivilcelendi. Tuhaf oldum.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol hareketli ve az kalorili bir haftasonu diliyorum
Ben sabah erkenden kalkıp kahvaltımı ettim birazdanda hazırlanıp akraba günü için ailenin Şöför Nebahati olarak milleti toplaya toplaya gideceğimiz eve gitmek üzere yola çıkacağım
Bu hafta gideceğimiz akraba baya uzak oturuyorİstanbulun dışı diyorum ben hatta çünkü arabayla gitmek 1 saati geçiyor
Eşimde kuzumla hazırlanıp çıkacak birazdan ( hava yağmurlu ama olsun sağlam giydirdim )
Bakalım ev sahibi neler yapmıştabi ben kesinlikle bozmamaya niyetliyim ve orada zararsız şeylerde yesem akşam sırf ayranla salata yapacağım kendime akşamlık
Canım Rabbim kardeşine hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah...Aminnnnn
Sizleride Allah kavuştursun
Canım Allah yardımcın olsun
Zor bir süreçten geçiyorsun ama Allahın izniyle sen bu süreçtende en kısa zamanda kurtulacaksın
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin ...Aminnnnnnnnn
Tatlım izinli yazılman gerekiyordu izin süresinin bitiminde yani iki hafta sonra listede olabileceksinKaptanım bana cvp verir musjn girince ben napcam smdi izne ayrılmak ıstyo doye belirtmiş eski kaptan
Şimdiden hayırlı teskereler canım sağ salim gidip gelsin inşallahBu arada hepimiz tebrik ederim veremeyenler için söylüyorum ödem olabilir ınsallah bi anda gider onlarda az olsa 100 gr da olsa vere vere gtcez basarcaz kızlar inanıyorum haftaya hep aktif olcam aranızda bugün kardeşimi askere teslim etmeye geldik biraz karışık yoğun geçiyo günlerim hepinize iyi geceler öptüm
Tatlım teskere,askere giden evlatlarımızın askerliğini tamamlayıp bitirdiklerine dair belgeTeskere ne demek? Ben de her şeyi meraak ediyorum
Teşekkür ederim kaptanımTatlım teskere,askere giden evlatlarımızın askerliğini tamamlayıp bitirdiklerine dair belge
Türkiyede askerlik süresi 12 ay birde üniversite mezunları için 6 aylık askerlik süresi var,süreçlerin sonunda teskere alıyorlar
Askere gidenlerede bu yüzden hayırlı teskereler,iyi teskereler diye duada bulunulur
Canım rabbim gönlüne ferahlık versin maddi manevi tüm sıkıntıların bir an önce son bulsun inşallahGünaydın kızlar. Ben de durumlar çok fena. İnsülin ilacım bitti. Kullanım esnasında cildim sivilcelendi. Tuhaf oldum.
İyi yapmışsın ben de dün dip-köşe temizledim ama maşallah oğlum temizlik falan bırakmadıOhh ev mis gibi oldu temizlik yaptım hava iyi olsaydı kızımı parka götürecektim amahem hava soğuk hem kızım hasta biz en iyisi evde oturalim akşam da yuzmem var oleeeeey
Merhaba hoşgeldin boyumuz ve kilomuz aynıMerhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
İnşallah sizlerin desteğiyle hedefime ulaşabilirim.
Hoş geldin canım inşallah hedefine ulaşırsınMerhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
Hoşgeldin tatlımMerhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?