- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Ablamlarla birlikte anneme toplastk eglendik 4 5 gün canim sporu bosladim ama kilo almadan döndümsuan regliyim pazartesi spor bildirimlerine de vam etcem
Cok guzel canim kilo almamissin ne guzel
valla sen ideal kilona ulastin darisi bize insallah ben bu gidisle bu yazi da sisko geciricem ; (
Canım vallahi ben dediklerinizin bazılarını anlamıyorumMenümü paylaşayım kızlar
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı ve salça çok az peynir biraz zeytin ve çay
Ara: tek şekerli neskafe
Öğlen: bir kase ıspanak yoğurtlu
Ara: eve gelince çok acıktım 4 galete
Akşam: 1 kase nohut 2 dilim turp 4 çatal kabak tatlısı
Birazdan yeşilçay
Gece de türk kahvesi içerim bol su
Saol kuzucum walla bazen bende de oluyo o ama idare etcezCanım vallahi ben dediklerinizin bazılarını anlamıyorumo yüzden yorum yaparken bir az zorlanıyorum amma anladıklarıma göre menün kötü diyil afiyet olsun.
Menün çok güzel, afiyet olsunMenümü paylaşayım kızlar
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı ve salça çok az peynir biraz zeytin ve çay
Birazdan yeşilçay
Bugünkü menüm kızlar
Sabah:1 yumurta domates salatalık 5 zeytin tam buğd ekmeği 1 dilim
Ara:Nescafe
Öğlenırasa yemeği ayran tam buğday ekmeği 1 dilim salata
Ara:Mandalina yeşil çay
Akşam:1 porsiyon iskender (Diyetisyenimin verdiği kaçamaktı)
Kızlar bu sabah 55,9 kiloyum ben şimdi diyetsyene gittim ve tartıldım 2 hafatada 1,2 kilo verdim be şimdi canımın istediği her şeyi ödül olarak yiyebiliyorum bende hakkımı iskenderden yana kullandım şu anda islender yiyorum yehhuuu.kaçamak günümmüş bugün
Kızlar bu makarna bana fazla geldi midem bulanıyor hazımsızlık hissediyorum
Menümü paylaşayım kızlar
Birazdan yeşilçay
Rakiplerim nerdesiniz şu mutsuz günümde beni yalnız bırakmayın hadi gelin bakalım bekliyorum.
Sağol canım saat 5 de yedim öyleçokt gec yemedim zatenO kacamagi öglen yapsaydin daha iyi olurdu tatlim afiyet olsun
Sağ-salim gidip döner inşallah. AMİN.Bu arada hepimiz tebrik ederim veremeyenler için söylüyorum ödem olabilir ınsallah bi anda gider onlarda az olsa 100 gr da olsa vere vere gtcez basarcaz kızlar inanıyorum haftaya hep aktif olcam aranızda bugün kardeşimi askere teslim etmeye geldik biraz karışık yoğun geçiyo günlerim hepinize iyi geceler öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?