- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Şimdiden afiyet olsun:) hemen suyumu içiyorum;-)Oyyyy işlerimi yarıladım sayılır
Makinedeki çamaşırlarımda durunca onları asıp bir posta daha atacağım ( malum bir kaç güne banyo tadilatı başlayacak ve öncesinde bütün çamaşırları bitirmem lazım )
Sonra küçük kuzuma söz verdim biraz kapı önünde onunla oynayacağız :)
Dışarı çıkmadanda yemeğimi yerim ki vakti geçmesin.
Akşam için Mercimek çorbamıda pişirdim misssss
Eve girincede çok az yatak odasında bir iki birşey dağıttım çıkmadan toparlayamazsam onlarıda hallederim
Hadiiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Suuuuuuuuuuuuuuu içiyoruzzzzzzzzzzzzzz
( bence bundan sonra herkes en az bir kere burada Su hatırlatması yapsın10 kişi birer kere hatırlatsa 2 litre garanti )
Akşamlık mercimek çorbamda hazır
kız bi tane kot eteğim vardı 40 beden ama kalıbı dar baya ona girsem bu yaz varya süper olurrrrHadii kızlar yaza az kalfi bahar geldi acik renkli tişörtler badyler beyaz pantolonlar mini etekler hepsi bizi bekliyor spor yapalm fitttt olalimaz ve sağlıklı yiyelimm
kız bi tane kot eteğim vardı 40 beden ama kalıbı dar baya ona girsem bu yaz varya süper olurrrr
Afiyet olsunSelamlar bayanlar kahvalti k lfeks hava çok güzeldi oglumla 2 saatlik yürüyüş
Misafirlikte sütlü nescafe
Eve gelince 1 kase tarhana aksamada yumurta ve cacik mercimek corbam 1 elmam var birde sekersiz turk kahvemle günü bitiricem
Şimdi suyumu içtim kızlar haydi sularımızı içelim
Bu su hatirlatma cok iyi oldu oldu kizlar bunu kural haline getirelim herkes farkli saatlerde 1 kere su hatirlatmasi yapsin
kız bi tane kot eteğim vardı 40 beden ama kalıbı dar baya ona girsem bu yaz varya süper olurrrr
Haydii 2 bardak suuuuu içelim
Valla kızlar bugün resmen oruç gibiyim öğünlerimi atlamadım ama az yedim galiba yarın için sabrediyorum akşam da spora gidicem çok farklı ettirir mi spor artı olarak çünkü her zaman vakit bulamıyorum oğlumdan dolayı
Afiyet olsun
Menümü yaziiiiiimm
SABAH: köy yufkasıyla börek vari bişey arasinda tereyağ ve tulum peyniri var üzeri yumurtali yarım yufka
biraz salatalık domates
sekersiz çay
tahmini 500 kalori
ÖĞLE: 1 haşlanmış yumurta
salatalik domates
1 bardak az sütlü nescafe
137 kalori
ARA: 1 haşlanmış yumurta
94 kalori
AKŞAM: 1 tabak etli kuru fasulye
2 kaşik bulgur pilavı
biraz kuru soğan
395 kalori
Toplam 1126 kalori
250 kalori yaktim
936 kalori
Bugünkü menüm
Sabah: aç karna kızarmış ek üzerine tereyağı ve salça biraz zeytin 1 kk peynir ve çay
Ara: tek şekerlî neskafe
Ara: okulda nöbetçiydim çok acıktım 1 paket çubuk kraker
Öğlen: 1 kase pırasa
Ara: az şekerli türk kahvesi ve bir lokma çikolata
Akşam: 1 kase tavuk suyu çorba 3 zeytîn 11 ince yaprak sarma ve yoğurt
Bol su
Canım gayet güzel bir menü bence üstelik hiç acıktırmaz
Seninde menün gayet güzelo 1 paket çubuk krakerine takıla öğlen dengelenmiştir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?