Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oyyyy işlerimi yarıladım sayılır

Makinedeki çamaşırlarımda durunca onları asıp bir posta daha atacağım ( malum bir kaç güne banyo tadilatı başlayacak ve öncesinde bütün çamaşırları bitirmem lazım )
Sonra küçük kuzuma söz verdim biraz kapı önünde onunla oynayacağız :)
Dışarı çıkmadanda yemeğimi yerim ki vakti geçmesin.

Akşam için Mercimek çorbamıda pişirdim misssss
Eve girincede çok az yatak odasında bir iki birşey dağıttım çıkmadan toparlayamazsam onlarıda hallederim

Hadiiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Suuuuuuuuuuuuuuu içiyoruzzzzzzzzzzzzzz

( bence bundan sonra herkes en az bir kere burada Su hatırlatması yapsın 10 kişi birer kere hatırlatsa 2 litre garanti )

Akşamlık mercimek çorbamda hazır

Şimdiden afiyet olsun:) hemen suyumu içiyorum;-)

İyi günler arkadaşlar. Bu gün kayınvalidemler umreden gelecek temizlik yapıyorum. Biraz sonra gelirler tekrar giremeyebilirim. Yarın görüşürüz.

Hadii kızlar yaza az kalfi bahar geldi acik renkli tişörtler badyler beyaz pantolonlar mini etekler hepsi bizi bekliyor spor yapalm fitttt olalim az ve sağlıklı yiyelimm
kız bi tane kot eteğim vardı 40 beden ama kalıbı dar baya ona girsem bu yaz varya süper olurrrr

Sporumu yaptim fıstıklaaarrr

♥ bacak açarak ısınma
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 50 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 50 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 20 dk 200 cal videosu ( bu sefer icindekileri yazmicam cok uzun sürüyo yazmasi hava atacam diyee)
(40 dk sonra falan kizi uyuttum devam ettim)
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 25 sumo squat2 kilo ağırlıkla
♥ 25 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( 10 tanesi düz kalani sumo )
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 8 dk abs workout
Soguma

Valla kızlar bugün resmen oruç gibiyim öğünlerimi atlamadım ama az yedim galiba yarın için sabrediyorum akşam da spora gidicem çok farklı ettirir mi spor artı olarak çünkü her zaman vakit bulamıyorum oğlumdan dolayı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Saat 17:00de akşam yemeğimide yedim şükür ve günümü hasarsız bir şekilde tamamladım
Yine bol hareketli bir gün oldu ve bir sürüde ev işi yaptım

Bugün Leslie yerine küçük kuzumla müzik açıp bir yandan bağıra bağıra şarkı söyleyerek dans ettik
Sanırım kuzum hastalanacak ( inşallah yanılıyorumdur ) devamlı benle birşeyler yapmak istedi hatta civciv gibi devamlı peşimde dolandı Devamlı Anne benle ilgilen diyip durdu bizde sporumuzu o şekilde yaptık yarım saatcikte olsa

Öğleden sonra bir ara dışarı çıktık kapı önünde oynadı bir yarım saat. Eve gelincede benim epileptik bisikletle spor yapacakken kuzu ayağını demire çarptı ve bu seferde 1 saat ağladık çok acıyor babacık gelsin diye
Valla kuzum nazaramı geliyor nedir anlamadım en sonunda ayağına ağrı kesici krem sürüp sardım ve kuçağımda sakinleştirmek için uğraştım. Allahtan uyudu bir 15 dakika sonrada sustu

Şimdi suyumu içtim kızlar haydi sularımızı içelim

Hemennnnnnnnnnnnn

Bu su hatirlatma cok iyi oldu oldu kizlar bunu kural haline getirelim herkes farkli saatlerde 1 kere su hatirlatmasi yapsin

Koca bir bardak içtim Cidden iyi oldu ve kural olsun en azından biraz daha fazla su tüketmiş oluruz

kız bi tane kot eteğim vardı 40 beden ama kalıbı dar baya ona girsem bu yaz varya süper olurrrr

Neden olmasın canım kesinlikle başarabilirsin

Haydii 2 bardak suuuuu içelim

Senin içinde yarım saat sonra 2 bardak içiceğim söz çatlarım yoksa

Emin ol sporun çok faydası oluyor en basiti metabolizma hızlanıyor
Hemde kendini çok daha dinç hissettiğin için daha az kaçamak yapar oluyorsun zamanla

Yarın görürüz inşallah hepimiz o bol eksileri

Menümü yaziiiiiimm

SABAH: köy yufkasıyla börek vari bişey arasinda tereyağ ve tulum peyniri var üzeri yumurtali yarım yufka
biraz salatalık domates
sekersiz çay
tahmini 500 kalori

ÖĞLE: 1 haşlanmış yumurta
salatalik domates
1 bardak az sütlü nescafe
137 kalori

ARA: 1 haşlanmış yumurta
94 kalori

AKŞAM: 1 tabak etli kuru fasulye
2 kaşik bulgur pilavı
biraz kuru soğan
395 kalori
Toplam 1126 kalori
250 kalori yaktim

936 kalori

Bugünkü menüm

Sabah: aç karna kızarmış ek üzerine tereyağı ve salça biraz zeytin 1 kk peynir ve çay
Ara: tek şekerlî neskafe
Ara: okulda nöbetçiydim çok acıktım 1 paket çubuk kraker
Öğlen: 1 kase pırasa
Ara: az şekerli türk kahvesi ve bir lokma çikolata
Akşam: 1 kase tavuk suyu çorba 3 zeytîn 11 ince yaprak sarma ve yoğurt

Bol su

Canım gayet güzel bir menü bence üstelik hiç acıktırmaz

Seninde menün gayet güzel o 1 paket çubuk krakerine takıla öğlen dengelenmiştir o

Merhaba kızlar
Sabah
Yarım dilim tam tahlili ekmek
1 Bardak yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık

Ara 4 küçücük yaprak sarma

Öğle
1 porsiyon pırasa
2 kase yoğurt

Akşam saat 5 te
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt 6 kaşık taze fasulye
3 yeşil biber
Birde annem helva yapmış sıcacık ondan yedim 5 tatlı kaşığı
2 litre su 20 dk spor

Canım gayet güzel bir menü bence üstelik hiç acıktırmaz

Seninde menün gayet güzel o 1 paket çubuk krakerine takıla öğlen dengelenmiştir o

Yumurtalari sabah için haslamistim ama yenmedi bende ara öğün yaptim onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…