Menulerinize özeniyorum valla yaKızlar menum
Sabah
Yarım dilim ekmek
biraz peynir
3 zeytin
domates salatalık
ara
1 bardak süt
öğle
3 kaşık yoğurt
ara
1 yumurta
akşam
1 kase çorba
ara
1 elma
2 lt su
1 saat yüzme
Yanık kremi ile hemen düzelir canım geçmiş olsunKızlar sol elimin üstü yandı yaeşimle aynı anda dönünce tokkuşduk elimde kaynar papatya çayı vardı yarısı elimin üstüne döküldü Allahdan hemen soğuk suyun altına tutdum babam söylemişdi o zaman çok kızarıkılık olmuyormuş. Söylediyi gibi kızarmadı çok ama şimdi çok kötü acıyor son olaylardan sonra eşim evden para da çıkardı ama yine aksilikler peşimizi bırakmıyor Allahdan çocuğum yanımdan geçdikden hemen sonra oldu da o yanmadı ona bir şey olsaydı ben ne yapardım kızlar başka ne yapa bilirim söyleyin yapiyim.
Çok yoğundum yemek yemeğe fırsatım olmadı. Zaten hiç oturup yemek yiyemem ayak ustu yer geçerim. Ya da çocuklara yedirirken arada kendi ağzıma atarım. Hiç vaktim yok oturup yemeğe. Zaten ondan aldım hep.Çok az yemissin sen ya
Tamamdir kaptan mesaj alındıKızlar yukarıdaki listede adı geçen yeni üyeler bilgilerini kontrol etsinler bir yanlışlık varmı
@AYSEMR harici yeni üyelerden daha önce cuma yarışması takımlarında yarışmış olan ,mezun olan veya herhangi bir sebeple ayrılan varmı varsa bildirsinbu konu çok önemli kızlar
Verdiğim tarihte mutlaka listede olacaksınız diye bir durum da söz konusu değildir,listeye dahil olabilmeyi haketmek gerekiyorlisteye girmeye uygun gördüklerim listede olacaklar
Sizlerden bol azim ve bol paylaım bekliyorm kelebeklerim
Menün güzel afiyet olsun. Canım suyu içemiyorsan şekersiz komport (sanırım komposto diyorsunuz siz) yap öyle iç bir diyetisyenden duymuşdum.İyi akşamlar herkese. Menümü yazmaya geldim. Çocukları uyutup geçmişe öyle bakacağım.
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 bardak çay.
Ara 1 form çayı.
İkindi 1 kase çorba
Akşam çok az etliekmek. Üstüne neskafe.
Su 500 ml.içemiyorum maalesef çok fazla midem bulanıyor. Veremeyeceğim böyle giderse.
Merhabalar benim bilgilerimde bi yanlışlık yok. Daha öncede herhangi bi takımda bulunmadım.Kızlar yukarıdaki listede adı geçen yeni üyeler bilgilerini kontrol etsinler bir yanlışlık varmı
@AYSEMR harici yeni üyelerden daha önce cuma yarışması takımlarında yarışmış olan ,mezun olan veya herhangi bir sebeple ayrılan varmı varsa bildirsinbu konu çok önemli kızlar
Verdiğim tarihte mutlaka listede olacaksınız diye bir durum da söz konusu değildir,listeye dahil olabilmeyi haketmek gerekiyorlisteye girmeye uygun gördüklerim listede olacaklar
Sizlerden bol azim ve bol paylaım bekliyorm kelebeklerim
İyi akşamlar herkese. Menümü yazmaya geldim. Çocukları uyutup geçmişe öyle bakacağım.
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 bardak çay.
Ara 1 form çayı.
İkindi 1 kase çorba
Akşam çok az etliekmek. Üstüne neskafe.
Su 500 ml.içemiyorum maalesef çok fazla midem bulanıyor. Veremeyeceğim böyle giderse.
Güzel menü canım afiyet olsunIyi akşamlar bugün ku menum
Sabah
Tek yumurtadan peynirli yumurta
6 zeytin
Dere otu tere
1 Bardak ıhlamur
Ara 2 ceviz
Aksam
1 kase çorba
1 porsiyon kuru biber kavurması üstünde yoğurt
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 Bardak yeşil çay
1 avuç beyaz leblebi
2 litre su
200 ip atlama 20 dk spor
Menulerinize özeniyorum valla ya
Iyi akşamlar bugün ku menum
Sabah
Tek yumurtadan peynirli yumurta
6 zeytin
Dere otu tere
1 Bardak ıhlamur
Ara 2 ceviz
Aksam
1 kase çorba
1 porsiyon kuru biber kavurması üstünde yoğurt
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 Bardak yeşil çay
1 avuç beyaz leblebi
2 litre su
200 ip atlama 20 dk spor
Canım belki sudan öyledir ben de içtiyimde önce şiş oluyor sonra düzeliyor.Kızlar şok diyet yapmama rağmen kendimi patlayacak gibi sis hissediyorum hatta gobegim baya sis duruyo ben şok diyet sonrası kilo alirmisim ne gulerim yaa; D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?