Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bügünkü menüm...
Kahvalti..
1 dilim bugday ekmek
Salatalik.
Domates..maydanoz
1 cay bardagi siyah cay..tatlandirici ile
4 kare sütlü cikolata

Ara..
1 mandarin..10 badem

Öglen. .
2 kepce sebze corbasi
1 pasta tabagi dolusu brokolo.limonlu ve tuzlu
4 kasik yogurt
1 dilim esmer ekmek

Aksam..
2 kepce sebze corbasi
1 pasta tabagi dolusu brokoli
1 dilim esmer ekmek
1/2 elma

Ara..1 bardak süt .1 havuc

Güzel menü afiyet olsun

Üzülme canım eminim yatana kadar eritirsin onu sonuçta erken yemişsin
Olmadı içinin rahat etmesi için bir 15 dakikada olsa evde spor yap yürüyüşe çıkma şansın yoksa

Yumurtalari sabah için haslamistim ama yenmedi bende ara öğün yaptim onlarla

Ohhh iyi olmuş en güzel protein hemde çok güzel tok tutuyor beni
Bende öğlen 1 yumurtadan omlet yapmıştım kendime ama sağ olsun kuzu ortak oldu bileydim iki taneden yapardım ama sordum baştan istemedi ( hep diyorum bu çocukların benim yediğimde bile gözü var diye ahanda ispatı )

Kız ne dövüyorsun kendini sabah yemişsin eminim öğlene kadar bile gitmiştir o çiko
Eminim yarın çok güzel bir bildirim yapacaksın sende

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 08:30 )
1 büyük parça beyaz peynir
6 zeytin
1 domates
1 salatalık

ara; ( 09:30 )
Şekersiz Türk Kahvesi

ara;
1 bardak süt

Öğle;
1 yumurtadan omlet
1/2 Domates
1 salatalık

( küçük kuşum ortak oldu sokağa çıkmadan atıştırdık ki acıkmayalım diye )

ara; 1 bardak ayran

Akşam;
1 kase Mercimek çorbası

ara;
1 madensuyu

Birazdan da gecenin son Türk kahvesinide içerim ve başkada birşey olmaz

Gün içinde de 2.5 litre içildi ve eminim yatana kadar 3 litre olur hatta geçebilir

Hadii kızlar yaza az kalfi bahar geldi acik renkli tişörtler badyler beyaz pantolonlar mini etekler hepsi bizi bekliyor spor yapalm fitttt olalim az ve sağlıklı yiyelimm
of of yemin ediyorum içim gitti ya ah ahhhhhhh
gayet hafif bir menü olmuş
gayet iyisin tatlım afiyet olsun
ah be ayşecim naptın sen o helva cok fena olmuş tühhhh
afiyet olsun canım menün iyi görünüyor

harika gidiyorsun hayatım

Hepinize tesekkür ederim kizlar sizlerin destegiyle diyet okadar güzel keyifli ve kolay geciyorki aciktigimi bile hissetmiyorum..yarin büyük gün cok heycanliyim..

Spor yapcam zaten kesinlikle ip filan atlicam

Çok güzel canım fakat 1 meyve ve yarım dilim ekmekyememussin valla cçok azimlisin

Sabah
Yarım dilim ekmek
Çok az peynir
3 zeytin
domates

ara
1 bardak süt

Öğle
1 yumurta

ara
1 büyük dilim peynir ( yoğurt yerine yedim)
Domates salatalık

akşam
maalesef çorba icemedim çok Üzgünüm kuzimla AVM ye gitmiştik pizza istedi 2 dilim çok küçük dilimler ama yedim ; (

Su 2lt
12 dk fitness
8 dk kalça
8 dj kol çalışma

Gulseeeenn gulseeeeeennn o pizza ne kiizzz ne kadar küçük olursa olsun cookk kalorili yapabilirsen 20 dk 200 kalori videosunu yapsan tatlim erir gider valla

harika gidiyorsun hayatım

Teşekkürler hayatım İnşallah yarında süper bir bildirim yaparak dahada motive olacağız hepimiz

Hepinize tesekkür ederim kizlar sizlerin destegiyle diyet okadar güzel keyifli ve kolay geciyorki aciktigimi bile hissetmiyorum..yarin büyük gün cok heycanliyim..

Harikasınnnnn
Cidden burası olamsaydı ben şimdiye kadar kesin bir 20 kg daha almış olurdum
Ne zaman pes edecek gibi olsam sağ olsun buradaki kızlar beni hep toparladılar ama özellikle şu son 6 - 7 aydır çok daha kolay geliyor bana herşey ( Metabolizmam daha da hızlandıkça dahada güzel gidecek kilolar inanıyorum )
1 ayda o kiloları almadığımıza göre onları 1 ayda vermeye çabalamak yanlış o yüzden sabırla ufak ufak kıyıdan kıyıdan hedefime ulaşacağıma çok inanıyorum

Tabi aynı şey hepimiz için geçerli ve gün gelecek bizlerde Selin gibi mezun olup sonraki arkadaşlara eşlik edip destek olacağız Allahın izniyle

Çok güzel canım fakat 1 meyve ve yarım dilim ekmekyememussin valla cçok azimlisin

Valla meyve bir ara aklıma gelmedi değil ama acıkcası meyve yersem yine kan şekerim fırlarda kötü olurum diye yemeye cesaret edemedim Ama önümüzdeki hafta haftada 2 sabahları 1er meyve eklemeyi istiyorum ( hani bebeklere alıştırırlarya bende o hesap ufak ufak kendimi alıştırmaya çalışıyorum belki o zaman şekerim fırlamaz meyve yedikten hemen sonra

Keşke yarın akşam gitseydiniz AVMye tartı öncesi iyi olmamış ama ufak dilim yedim diyorsun ve eminim sonrasındada dolaşırken erimiştir birazı
Yinede üzme kendini bizimde arada canımız çekecek tabi ne güzel en azından iki dilimle kalmışsın ( eminim eskiden tek başına yiyorsundur ufak bir pizzayı hayır kendimden pay biçiyorum doymak bilmeyen ben artık nefis körlemenin ne olduğunu öğrendim KK sayesinde yoksa asla afetmez götürürdüm hatta büyük kızım ufakken yemezse onuda aman günah atılmasın diye yiyip sonrada kıvranırdım

umarım pizzaları yakmışsındır şeker bu avmler her açıdan zarar

Canim cok vicdan yaptım zaten aglicam youtube da mı var dediğin video

Var canim 20 dk 200 kalori videosu yaz hemen o cikiyo zaten saci alttan bagli kollari yirtik tişörtlu bi kadin yaptiriyo zaten küçük dilim diyosun 200 300 kaloridir yakmiş olursun

Sorma canım nasıl böyle bir gaflette bulundum ben yarin en az 1 kilo veremezsem hergün 1 saat spor cezası vercem kendime bü hafta sahitsiniz

Bugünkü menüm kızlar
Sabah: 1 haşlama yumurta 5 zeytin domates salatalık biber bir dilim tam buğday ekmeği
Ara:şekersiz türk kahvesi
Öğlen pırasa yemeği bir dilim tam buğday ekmeği yoğurt salata
Ara: portakal yeşil çay
Ara: 3 tane limonlu eti form
Ara:4 tane çikolata kaplı eti form bisküvi ( canım çok fena tatlı çekti)
Akşam:4 tane ızgara köfte bir dilim tam buğday ekmeği
Ara:3 kuru kayısı 5 badem 1 çay bardğı leblebi form çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…