- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar şok diyet yapmama rağmen kendimi patlayacak gibi sis hissediyorum hatta gobegim baya sis duruyo ben şok diyet sonrası kilo alirmisim ne gulerim yaa; D
Herkese iyi geceler
Menüm
Sabah: yarım tost
Yarım tavada yumurta 3 zeytin
Şekersiz çay
Ara: fındık badem
Öğlen: Tonbalıklı salata
Akşam: Yayla çorbası çok az
1,5 içli köfte
3 brokoli ve salata
Doğumgünü vardı bugün pastadan iki küçük çatal aldım
Spor: henüz yapmadım
Su:2 litre
İki kupa yeşil çay
Gelsin kaçamaksız menüm yehhhuu
Sabah:5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği keçi peyniri salatalık domates kırmızı biber
Ara:Şekersiz türk kahvesi
Öğlen:Yer elması yemeği ayran
Ara:1 elma 1 bardak süt Yeşil çay
Ara:3 tane limonlu eti form bisküvi
Akşamomates çorbası bir kaseydi ama kasesi büyük olduğu için 2 kase diyebiliriz
Ara:1 çay bardağı leblebi 5 badem 3 kuru kayısı form çayı
İnş dilediğiniz rakanlari görürüz hep beraber
Kalan menü arkadaş caya cagurdi bende elibos gitmek istemedim ayiptir söylemesi kir pidesi aldim aksam üzeri onu 2 tane yedim kiymaliydi
Akşamda 1 tabak çorba
Geç olduğundan çeyrek elma armut
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir gün kala inşallah herkes çok dikkatli olurda bari yarın az daha eksi görelim takım halinde
Bu arada bende bu sabah itibariyle ufaktan regl olmaya başladımama şükür eksi görüyorum Yarın bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum
Tübe de kızyok yok cidden hiç açlık yaşamıyorum bende 3 gündür ve eminim yarında güzel sonuçlar alacağız
Aslında sadece öğlen menüsünü değiştirerek ve akşama salata ekleyerek devamlı uygulanabilir bir menü bence
Birde ne kadar arayla yapılabilir bu çünkü beni hiç rahatsız etmedi bünye olarak
Doğüm günü olmasınsa rağmen kaçamaksız bir gün
Harikasın canım valla gayet güzel menün
Evettttttttttt işte budur
Akşam ki çorba bile çok iyi aslında en güzeli akşamları sırf çorba içmekBen kaç zamandır hep öyle yapıyordum ve inan çok hafif hissediyorum inşallah tartıdada göreceğiz karşılığını
Canım pideyi sanırım öğlen yemişsin o yüzden eminim akşama kadar erimiştir ozaten akşamda gayet güzel dengelemişsin
Hadi bakalım yarın bildirim yapmayıda unutma öğlene kadar
Günaydın kizlaaaar
ha birde banum aman 4 günün sonunda birden yüklenme Allah korusun verdiklerini alma bu arada spor yapıyo musun bu diyetle
Günaydın güzelim
Bu sabah nasılsın bakalım
Yok canım merak etme süper bir sonuç gördükten sonra zorla yedirmeye kalksalar yine yemem
Allahın izniyle güzel bir şekilde hafif devam edeceğim ( akşamları çorba + salata yaparım yada ufak porsiyonda protein + salata olur diye düşünüyorum ama tabi seninde dediğin gibi o gün ne yaptıysam yemeğe )
Malum iki gündür çok yoğunluğum vardı ve baya bir yürüdüğüm için leslie yapmadım ama her iki günde de 1 saatden fazla bile yürümüşümdürBugün evde olduğum için Leslie yapmayı düşünüyorum
Kız dün gece ayıpdır söylemesi ihtiyacım için kocamı uyandırdım işıkları o yandırdı sonra ben gittim. Çok korkuyordumIyiyim fistigimmidem büyümüş kiiizzzz zor tutuyom kendimi yemeklere saldirmamak için tekrar az yemeye adapte olmaya çalışıyorum
Kız dün gece ayıpdır söylemesi ihtiyacım için kocamı uyandırdım işıkları o yandırdı sonra ben gittim. Çok korkuyordum
Yok canım benim o şeyin adını bir daha söylemiyim bir filmi vardı türk filmiydi. Çok yıl oldu bakalı ama ne zaman adı gelse o film geliyor gözümün önüne. İnanırmısın kanım donmuşdu onu izlerkenBenim yüzümden miiiii
Yok canım benim o şeyin adını bir daha söylemiyim bir filmi vardı türk filmiydi. Çok yıl oldu bakalı ama ne zaman adı gelse o film geliyor gözümün önüne. İnanırmısın kanım donmuşdu onu izlerken
Aynen kuzum bakma ben de bakmıyorum insanın gerçekden psikolojisini bozuyor.Ayy canimm benimm yaabende çok korkuyorum korku filmlerindennnn önceden korksamda cok izlerdim ama şimdi hic bakamiyorum
haydı bunu okuyan herkes gidip 2 bardak su içsin şimdi ..afiyet olsunnn
Günaydin kizlar..
Dünkü menüm..
Kahvalti..
1 dilim bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
3 parca paprika
4 parca salatalik
5 zeytin..maydanoz
1 fincan tatlandirici ile neskafe
Ara...1 parca paprika
1 mandalina
10 badem
Ögle...
2 kepce sebze corbasi
1 dilim bugday ekmek
4 kasik yogurt
1 tatli kasigi sütlac
Ara...2 catal sebze kavurma
Aksam..
2 kepce sebze corbasi
2 ince dilim yagsiz izgara sigir snitzel
Menün güzel afiyet olsunGünaydin kizlar..
Dünkü menüm..
Kahvalti..
1 dilim bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
3 parca paprika
4 parca salatalik
5 zeytin..maydanoz
1 fincan tatlandirici ile neskafe
Ara...1 parca paprika
1 mandalina
10 badem
Ögle...
2 kepce sebze corbasi
1 dilim bugday ekmek
4 kasik yogurt
1 tatli kasigi sütlac
Ara...2 catal sebze kavurma
Aksam..
2 kepce sebze corbasi
2 ince dilim yagsiz izgara sigir snitzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?