Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Tartıya bir gün kala inşallah herkes çok dikkatli olurda bari yarın az daha eksi görelim takım halinde
Bu arada bende bu sabah itibariyle ufaktan regl olmaya başladım ama şükür eksi görüyorum Yarın bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum

Kızlar şok diyet yapmama rağmen kendimi patlayacak gibi sis hissediyorum hatta gobegim baya sis duruyo ben şok diyet sonrası kilo alirmisim ne gulerim yaa ; D

Tübe de kız yok yok cidden hiç açlık yaşamıyorum bende 3 gündür ve eminim yarında güzel sonuçlar alacağız
Aslında sadece öğlen menüsünü değiştirerek ve akşama salata ekleyerek devamlı uygulanabilir bir menü bence

Birde ne kadar arayla yapılabilir bu çünkü beni hiç rahatsız etmedi bünye olarak

Doğüm günü olmasınsa rağmen kaçamaksız bir gün
Harikasın canım valla gayet güzel menün

Evettttttttttt işte budur
Akşam ki çorba bile çok iyi aslında en güzeli akşamları sırf çorba içmek Ben kaç zamandır hep öyle yapıyordum ve inan çok hafif hissediyorum inşallah tartıdada göreceğiz karşılığını

Canım pideyi sanırım öğlen yemişsin o yüzden eminim akşama kadar erimiştir o zaten akşamda gayet güzel dengelemişsin

Hadi bakalım yarın bildirim yapmayıda unutma öğlene kadar

canım ayda 1 uygulamak lazım çünkü ben ilk yaptığımda bu diyeti 53 kilo olmama rağmen 2.250 gr vermiştim ama sonra denediklerimde daha az verdiğimi gördüm yani bünye alışıyo ayda 1 defa uygulanırsa detox etkisi yaratır güzel olur bence
bende bu diyetin akşamını normal beslenme yaparak bir süre sürdüreceğim sabah zaten normal kahvaltı gibi öğlende okulda 1 yumurta süt içerim akşam da ne yemek varsa küçük bir kase biraz salata ve birkaç kaşık yoğurt yenirse süper bir diyet olur bence bakalım yarın kendim için söylüyorum en az 1 kilonun gitmesi gerekiyo yoksa ceza vercem kendime

Günaydın kizlaaaar

Günaydın güzelim
Bu sabah nasılsın bakalım

ha birde banum aman 4 günün sonunda birden yüklenme Allah korusun verdiklerini alma bu arada spor yapıyo musun bu diyetle

Yok canım merak etme süper bir sonuç gördükten sonra zorla yedirmeye kalksalar yine yemem
Allahın izniyle güzel bir şekilde hafif devam edeceğim ( akşamları çorba + salata yaparım yada ufak porsiyonda protein + salata olur diye düşünüyorum ama tabi seninde dediğin gibi o gün ne yaptıysam yemeğe )

Malum iki gündür çok yoğunluğum vardı ve baya bir yürüdüğüm için leslie yapmadım ama her iki günde de 1 saatden fazla bile yürümüşümdür Bugün evde olduğum için Leslie yapmayı düşünüyorum

Iyiyim fistigim midem büyümüş kiiizzzz zor tutuyom kendimi yemeklere saldirmamak için tekrar az yemeye adapte olmaya çalışıyorum

Ayy canimm benimm yaa bende çok korkuyorum korku filmlerindennnnönceden korksamda cok izlerdim ama şimdi hic bakamiyorum

Günaydin kizlar..
Dünkü menüm..

Kahvalti..
1 dilim bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
3 parca paprika
4 parca salatalik
5 zeytin..maydanoz
1 fincan tatlandirici ile neskafe

Ara...1 parca paprika
1 mandalina
10 badem

Ögle...
2 kepce sebze corbasi
1 dilim bugday ekmek
4 kasik yogurt
1 tatli kasigi sütlac

Ara...2 catal sebze kavurma

Aksam..
2 kepce sebze corbasi
2 ince dilim yagsiz izgara sigir snitzel

gayet güzel bir menü canım tebrikler

Menün güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…