Günaydın kızlar çok mutluyum
Başlangıç kilom:61.5
Bugün: 60.5
Fark: 1
Yüzde /1.62
Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum hepinizi öpüyorum.
Bugün hastaneye gidicem gelince görüşürüz ;-)
Günaydin canlar..imarim güzel baslariz günümüze..bende 1.5 kilo vermisim
Baslangic kilom ..
70.5. -1,5 ..su anki kilom 69.0...
2 bardak suyumuda ictim simdi
Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar. İnşallah güzel bir sonuç alırız bu gün. Benim bildirimim
anka_misali(71/69.8/1.2/%1.69)
kızlar en iyisi ben bildirim yapmayım moralim çok bozuk hepiniizi tebrik ederim bu hafta rekor kıracaksınız maaşallah ...
Harikaaa şimdi belki daha çok hırs yapabilirimOlur canim neden olmasin..
Hayırlı cumalar kelebeklerim
inşallah güzel bildirimler olur
bildirimlerinizi en geç 11 e kadar yapın,sonrasında listeyi hazırlayıp paylaşıcam malum cuma günü ve benim cuma kuranım var
Günaydın fıstıklaaarrr kilo veren herkesi tebrik ederim bende 500 gr vermisim 57.2 güncel kilom
Harika canım eminim haftaya dahada fazla gidecektir
Kızlarrrrrrrrrrrr maşallah harikasınız yaw
Anammmmm keşke ilk haftadan listeye girseydiniz valla sayenizde takım değil ilk 3e birinci bile olurdu
Ayşemmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzz bu kızları haftaya hemen listeye dahil etme şansımız yokmu maşallah 3üde birbirinden azimli hem bak her fırsattada buradalar
Perihannnn & Anka_misali ikinizide tebrik ediyorum 6 haneleri gördünüz darısı 5li hanelere
kblyelf CAnım seninde eminim haftaya 5li rakamları göreceksin
Valla sizin bildirimleriniz bile beni gaza getirdio kilocuklar çok çabuk çufçuflayacak Allahında izniyle
Canımmmmmm yaaaa ne demek yapmıyayımNe olursa olsun moralini bozma sonuçta beklediğin gibi bir rakam olmasada dünki pizza bir anlık ödem yapmış olabilir sonuçta bir günde kilo alınmaz sakın kendini üzme eminim yarın yine eksi görürsün okadar azim gösterdin şimdi mi pes ediceksin üstelik benim biliyorsun kaç hafta artı bile bildirim yaptığımda hepiniz bana o kadar güzel destek oldunuz ki hiç takıma zarar vermiş gibi hissetmedim sayenizde sen çok hashas birisin ve şu an öyle düşündüğüne eminim ama inan hiç birşey bizim moralimizden daha önemli değil ve inanıyorum haftaya çoooooooook daha güzel bir bildirim yapacaksın bu hafta dilediğin gibi değilsede
Günaydın
Toplantiya girmeden buraya girip yazayim demistim
tarti 71.1 gösterdi ama siskinligim vardi wc sonrasi olsa eminim bayagi fark olacakti:)
Sende harikasin canim 109 u gördün sonunda cok azimlosin maşallah sana
Sana kolay gelsin canım
Eminim haftaya sende 6lı haneleri göreceksin ucundanda olsa
Teşekkür ederim canım karşımda senin gibi bir Victorya Secret mankeni örnek varken nasıl azimli olmayayım
Hepiniz bana okadar inandınız ki aylarca hiç pes etmeme izin vermedinizAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız gidip belkide o saçma tüp mide ameliyatını olup ya masada kalcaktım yada kuş kadar yiyerek mutsuz bir hayatım olacaktı Sayenizde sporada başladım beslenmemde güzel gidiyor
Eskiden evde birşey varsa kökünü kazımadan rahat edemezdimşimdi eşime aldırmıyorum ama bazen alsada inan canım istemiyor istesede geçmişte yediklerine say banucuğum otur suyunu iç diyorum ve inan geçiyor o bir anlık istek
Dün Marshmello almış eşim ( ufaklık bir onu çok seviyor ve arada 2 - 3 tane yiyor diye ) kuzuda gelmiş paketi açıp dibime koymuşAnammmmmmmm bir koktu bir koktu ulen eşşek sıpası bari yiyorsun dibime getirme dedim şeytan 1 tanede olsa ye dedi ama uymadım o kör nefsime ve şeytana inan sonra paketi kaldırıp gözümün önünden yok edince gitti o duygu ( beynim hala aç bazı zamanlar ama oda öğreniyor ablası )
içelim canım bu arada çok çok tebrik ederim sana demiştim 3 gün olmasına rağmen ve regiyim diyosun 1.6 kilo çok iyi bugünde yaparsan yarına -2 kilo gitmiş olur artık mevsimi geliyo canım domates ve salatalığı organik alırsan birşey olmaz bende artık acıktıkça domates salatalık bir parçada peynir yemeyi düşüünüyorum hem tok tutyo hem kalorisi çok az :)
Sana kolay gelsin canım
Eminim haftaya sende 6lı haneleri göreceksin ucundanda olsa
Teşekkür ederim canım karşımda senin gibi bir Victorya Secret mankeni örnek varken nasıl azimli olmayayım
Hepiniz bana okadar inandınız ki aylarca hiç pes etmeme izin vermedinizAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız gidip belkide o saçma tüp mide ameliyatını olup ya masada kalcaktım yada kuş kadar yiyerek mutsuz bir hayatım olacaktı Sayenizde sporada başladım beslenmemde güzel gidiyor
Eskiden evde birşey varsa kökünü kazımadan rahat edemezdimşimdi eşime aldırmıyorum ama bazen alsada inan canım istemiyor istesede geçmişte yediklerine say banucuğum otur suyunu iç diyorum ve inan geçiyor o bir anlık istek
Dün Marshmello almış eşim ( ufaklık bir onu çok seviyor ve arada 2 - 3 tane yiyor diye ) kuzuda gelmiş paketi açıp dibime koymuşAnammmmmmmm bir koktu bir koktu ulen eşşek sıpası bari yiyorsun dibime getirme dedim şeytan 1 tanede olsa ye dedi ama uymadım o kör nefsime ve şeytana inan sonra paketi kaldırıp gözümün önünden yok edince gitti o duygu ( beynim hala aç bazı zamanlar ama oda öğreniyor ablası )
geçen hafta 67.7
şimdi 67.0
fark 700 gr
aslında kötü bir sonuç değil fakat şu 4 günlük detoksu yaptığım için en az 1 kilo vermeliydim neyse kısmet
Kaptanım bugün kilom 55.4 500 gram vermişim daha çok paylayım yapmaya özen gösterecem o zaman***8.Takım 406.ETAP***
sweetyy83(72,5/71,7 / 0,8/% 1,10)
Adayaren38(67,8/67,0 / 0,8/% 1,18 )
max factor( 82,8/82,0 /0,8 /% 0,97 )
oynakbası34(110,9 /109,3 /1,6 / % 1,44 )
bugünadımleyla( 65,5/ / /% )
finsternis (70,8/71,1 / -0,3/%- 0,42)
8.TAKIM ORTALAMASI :
tutku_92 tatlım bugünkü - kilo bildirimine göre listede olabilirsin ancak senden takıma daha fazla ilgi bekliyorum yani daha çok paylaşım
1)***tutku_92 >>>8 mart pazar>>> hedef kilo>> 48(57,1 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>13 mart Cuma>>55,8
2.bildirim>>20 mart Cuma>>55,9
3.bildirim>>27 mart Cuma>> listede olacak paylaşım durumuna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?