- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
EVET CANIM SENDE MÜTHİŞ GİDİYORSUN VALLA bu arada boyunun sormuştum senin yazdın mı bilmiyorum uzunsan yeter diyecektim 55 kilo :)Kızlar hepiniz harika kilo vermişsiniz bence 8. Takım kızlarına maşaallah diyorum nazar değmesin bizlere tebrikler
evet canım bazen sabit olmak iyi geliyo bu hafta daha çok spor yapar haftaya 64 leri görürsün umarımBildirimimi yapayım
65,5 yine sabitîm o pastadan sonra almadığıma seviniyorum
75 kiloda iyi bir kilo ...benim boyumda fazla yok bana kalsa 55 olmak istiyorum ama benim esimde aynen diyo fazla zayif olma diye o yüzden simdilik hedef kilom 60..
kızlar süpersiniz maşallah size herkes çok güzel kilo vermiş. Bende hastanedeydim kontrol amaçlı aç gittim maalesef küçük bi sandviç yemek zorunda kaldım orda akşama spor yapıp yakıcam inşallah
***8.Takım 406.ETAP***
sweetyy83(72,5/71,7 / 0,8/% 1,10)
Adayaren38(67,8/67,0 / 0,8/% 1,18 )
max factor( 82,8/82,0 /0,8 /% 0,97 )
oynakbası34(110,9 /109,3 /1,6 / % 1,44 )
bugünadımleyla( 65,5/ 65,5/ 0/%0 )kilosu sabit
finsternis (70,8/71,1 / -0,3/%- 0,42)
tutku_92 (55,9/55,4/0,5/% 0,89 )yeni üye; takıma geliş tarihi;8 mart,başlangıç kilosu; 57,1,hedef kilosu; 48
8.TAKIM ORTALAMASI :0,74
kelebeklerim herkesi tebrik ediyorum
maşallah nazara gelmeyelim
sizlerden her hafta böyle güzel sonuçlar bekliyorum,inşallah %30 un altına artık hiç bir etapta düşmeyiz de ceza almayız
bu arada yeni ceza aldık,takım hep %30 un altına düştüğü için4 hafta liste hazırlıcaz ileriki haftalarda
sizlerden her hafta böyle güzel sonuçlar bekliyorum,inşallah %30 un altına artık hiç bir etapta düşmeyiz de ceza almayız
bu arada yeni ceza aldık,takım hep %30 un altına düştüğü için4 hafta liste hazırlıcaz ileriki haftalarda
sadece listedekilerin ortalaması o.hayır canım öyle bir şey değil daha farklı bir uygulama.Kaptan Nasil ceza aliniyo..ve 0.75 yüzde 75 mi oluyo..ve o sayi hepimizin hesabimi yoksa sadece listede olanlarmi.
Canım keşke uzun boylu olsaydım maalesef boyum 160 48 yada 50 iyidir benim içinEVET CANIM SENDE MÜTHİŞ GİDİYORSUN VALLA bu arada boyunun sormuştum senin yazdın mı bilmiyorum uzunsan yeter diyecektim 55 kilo :)
Bildirimimi yapayım
65,5 yine sabitîm o pastadan sonra almadığıma seviniyorum
CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
şu linkleri okuyun yarışmanın anlamını ve önemini anlayın şekerler
kaçtımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?