Təşəkkür edirəm canımİkinize de geçmiş olsun canlar
Azərisənmi əzizim sən çox doğru yazmısanTəşəkkür edirəm canım
Canım sanada çok geçmiş olsun diş ağrısını çok iyi bilirim küçükken çok çektim iki azı dişim de çekildi çok zor gerçektenBana gelince dün dişimin biri mutlaka çekilmeliymiş kötüyü içeriden kistalaşmış çekdirdim bir şey yiyemiyorum ki doğru dürüst ağrıyor yaaçlıkdan ölüyorum
Azərisənmi əzizim sən çox doğru yazmısan
189 çok fazla yaaaay bu arada şimdi tekrar baktım yanlış hatırlamışım kafa gidip zaten 189 muş canım kalorisitutku_92
öyleymiş canım yaben şaşıbeş bakmışım halsizlikten
Canım sanada çok geçmiş olsun diş ağrısını çok iyi bilirim küçükken çok çektim iki azı dişim de çekildi çok zor gerçekten
Teşekkürler kızlarYox zarafat olsun deyə google da çevirdim.Sana da keçmiş olsun.
..
Niha ha ha haEvet anka artik rakibin var....
Oh oh iyiymiş. Benimki 28. :)Benim yas 36. Cuma gününe hedefim 68 olmak..haftada 1 kilo versek yeter canim..
İnsanın her günü bir olmuyor ki dun 1 msj yazmışım bu gün boştum 20 yi geçtim. Yarın evde değilim bilemiyorum bakalım. Sanırım günde en az 5 mesaj yazmak ve menu bildirimi yapmak şart. 1. Sayfayı okudun mu sen. Kurallar orda yazıyor.Cokmu yazmak lazim listeye girmek icin..eyer öyle ise mümkün oldugunca yazarim..sporda sart sanirim liste icin
aaa hersey orda yaziyormus...acemilik iste.İnsanın her günü bir olmuyor ki dun 1 msj yazmışım bu gün boştum 20 yi geçtim. Yarın evde değilim bilemiyorum bakalım. Sanırım günde en az 5 mesaj yazmak ve menu bildirimi yapmak şart. 1. Sayfayı okudun mu sen. Kurallar orda yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?