Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bana gelince dün dişimin biri mutlaka çekilmeliymiş kötüyü içeriden kistalaşmış çekdirdim bir şey yiyemiyorum ki doğru dürüst ağrıyor ya açlıkdan ölüyorum

Bana gelince dün dişimin biri mutlaka çekilmeliymiş kötüyü içeriden kistalaşmış çekdirdim bir şey yiyemiyorum ki doğru dürüst ağrıyor ya açlıkdan ölüyorum
Canım sanada çok geçmiş olsun diş ağrısını çok iyi bilirim küçükken çok çektim iki azı dişim de çekildi çok zor gerçekten

öyleymiş canım ya ben şaşıbeş bakmışım halsizlikten

Neyse olan olmuş. The secret kitabında ne diyor aslında bize kilo aldıran yediklerimiz değil, yedikten sonra duyduğumuz pişmanlık. Evrene pozitif enerji yolla. O kalorisizdi sana zararı yok. Sen zayıfsın.
Ben de pasta yedim ama pişman değilim o bana kilo yapamaz izin vermem
Cumaya en az 1 kilo daha vereceğim artık rakibim de var geçmiş bitmiş. Bundan sonra yememeğe çalış.

Bu gün de çok çenem duşuk bir suru mesaj yazmışım.

Listeye girmek icin ne yapmak lazim kizlar kisaca özetleyebilirmisiniz..basarisiz olanlar gruptan cikariliyormu .
Kusura bakmayin cok soru sordum

Cokmu yazmak lazim listeye girmek icin..eyer öyle ise mümkün oldugunca yazarim..sporda sart sanirim liste icin

Cokmu yazmak lazim listeye girmek icin..eyer öyle ise mümkün oldugunca yazarim..sporda sart sanirim liste icin
İnsanın her günü bir olmuyor ki dun 1 msj yazmışım bu gün boştum 20 yi geçtim. Yarın evde değilim bilemiyorum bakalım. Sanırım günde en az 5 mesaj yazmak ve menu bildirimi yapmak şart. 1. Sayfayı okudun mu sen. Kurallar orda yazıyor.

aaa hersey orda yaziyormus...acemilik iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…