Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim bugün durum vahim 4 tüp kan verince halim kalmadı çikolata yedim ama kalorisine baktım 130 du kendimi çok kötü hissediyorum iki haftadır hiç kaçamak yapmıyodum artı olarak yansimaz inşallah :-(

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Akşam yemeğimide yemiş olmanın huzuruyla size bakayım dedim
Birazan yatak odasına girişeceğim
Bu saatte ne yatak odası diyeceksiniz kesin benim cadı kızım çamaşır sepetimin içine oyuncaklarını doldurup yatak odasına çekelemiş üzerinde de ablasının iki kazağını atmış ( hesapta yardım etti toparlamaya )
ve ben bir ara sepet lazım olunca karanlıkta girip üzerinde iki kazak var diye direk devirdim onu nasılsa iki kazağı iki dakika sonra kaldırırım diye
Yerde bir sürü lego, kalem ve bilimum minik oyuncak
Tabi o an çığlık atasım geldi ama kuzum Anneeee niye dağıttın ben ne güzel toplamıştım diyince en masum haliyle kızamadım tabi bende şimdi ancak fırsat bulduğum için eşim gelmeden toparlıyayım ki akşam adamcağız onlardan birine basarsa o zaman kuzuyu ben dahil kalaylar

Haydi biri de benden gelsin su içme zamanı şirinlər

Benim güzel arkadaşım der de ben içmezmiyim hemen dolduruyorum kocaman bardağımı

Benim bugün durum vahim 4 tüp kan verince halim kalmadı çikolata yedim ama kalorisine baktım 130 du kendimi çok kötü hissediyorum iki haftadır hiç kaçamak yapmıyodum artı olarak yansimaz inşallah :-(

Canım olan olmuş eminim onu eve gidene kadar bile eritirsin Bence bu hafta için şart koş başka kaçamak olmayacak diye en azından kendini kötü hissetmene gerek yok o zaman

Geçenlerde ben de kan verecektim kadın 5 tüp getirdi. İlk tupu taktı çıkardı ikinciyi taktı artık suratım nasıl değiştiyse noldu dedi dedim midem bulanıyor demeye kalmadı bayılmışım gerisini hatırlamıyorum gozumu acil serviste açtım. hala aklıma geldikçe gülüyorum ama büyük tehlike atlatmışım şekerim düşmüş hipoglisemi krizine ramak kalmış Allah korumuş.
Velhasıl kelam 130 kalori şeker düşmesinden iyidir. Boşver canım takma kafana.

Merak etme canım yansımaz afiyet olsun benimde dün çok canım istemişti eti formn çikolata kaplı biskvsnden yesim sen ne marka çikolata yedin kalorisi düşükmüş merak ettim

Canım çok geçmiş olsun allah korumuş bi yandan da içimi rahatlattın çok teşekkür ederim:)

Hemen aklımdayken menümüde paylaşayım

Sabah; ( 07:00 )
1 parça beyaz peynir
6 Zeytin
1 domates
1 salatalık

ara; ( 09:00 ) Şekersiz Türk kahvesi

ara; 1 bardak süt

Öğlen; ( 14:30 )
1 yumurtadan omlet
1/2 doates
1 salatalık

ara; ( 16:30 ) 1 bardak Ayran

Akşam; ( 17:30 )
1 Kase Ezogelin Çorbası

Gün içinde 2 litre su içildi

Merak etme canım yansımaz afiyet olsun benimde dün çok canım istemişti eti formn çikolata kaplı biskvsnden yesim sen ne marka çikolata yedin kalorisi düşükmüş merak ettim
İkimizede afiyet olsun canım o zaman bu sarallenin çikolataları var ya gofretli ondan yedim yalnız çeşitleri var benimkisi fındıklıydı zaten /50 küsür fındık var içinde

İkinize de geçmiş olsun canlar

Süpersin rakibem afiyet olsun

Sen de süpersin balaşka rakibe afiyet olsun

Menümü yazayım da belki misafir gelir yazamam.

Sabah 1 yumurta ve 2 dilim ekmek
Öğle barbunya yemeği yoğurt
Ara 2 hurma
Akşam 1 küçük dilim yaşpasta O.O

Şimdilik 2.5 lt su.
Spor yok ama kızı fiziğe goturduğumde 3,kata 4 kez indim çıktım kucağımda çocukla. Ağırlıkla step yaptım sayılır dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…