- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Süpersin rakibem afiyet olsun
Menümü yazayım da belki misafir gelir yazamam.
Sabah 1 yumurta ve 2 dilim ekmek
Öğle barbunya yemeği yoğurt
Ara 2 hurma
Akşam 1 küçük dilim yaşpasta O.O
Şimdilik 2.5 lt su.
Spor yok ama kızı fiziğe goturduğumde 3,kata 4 kez indim çıktım kucağımda çocukla. Ağırlıkla step yaptım sayılır dimi.
Bana gelince dün dişimin biri mutlaka çekilmeliymiş kötüyü içeriden kistalaşmış çekdirdim bir şey yiyemiyorum ki doğru dürüst ağrıyor yaaçlıkdan ölüyorum
öyleymiş canım yaben şaşıbeş bakmışım halsizlikten
Listeye girmek icin ne yapmak lazim kizlar kisaca özetleyebilirmisiniz..basarisiz olanlar gruptan cikariliyormu .
Kusura bakmayin cok soru sordum
Listede olan arkadaşlar 4. Olmuşsunuz tebrik ederim :alkış smileyi: Kodları aklımda tutamıyorum.
Biz listede olsaydık ilk üçteydik kesin.
Cokmu yazmak lazim listeye girmek icin..eyer öyle ise mümkün oldugunca yazarim..sporda sart sanirim liste icin
Onu ben de bilmiyorum. Kaç aydır smiley kutusunu bulamadım mesela. Başkalarının mesajlarından kodlara bakıp smile ekliyorumBuranin ayarlarini bile tam olarak bilmiyorum zamanla ögrenirim
Buranin ayarlarini bile tam olarak bilmiyorum zamanla ögrenirim
hep beraber basaracagiz arkadasim..yeterki burdan ayrilmayalim..Perihan 00 arkadasim Olsun bacim bende acemiyim birşeyler yapiyorum bende yas belirtmedim ama 33 yildan 32aydan ideal kilom 68 de ben 98.yim 7 sene once 75 dim
zayiflamak istiyorum
Menün çok güzel, keşke benim de böyle olsaHaydi ilk menubenden
Sabah
Biraz peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
domates salatalık
ara
1 bardak süt
öğle
1 kahve
1 yumurta
ara
4 kaşık yoğurt
4 kaşık kabak yemeği
akşam
acikirsam domates salatalık 1 dilim peynir yüce
Su şimdilik 1 lt
Sporu akşam yapınca yazarım
Afiyet olsun, menün çok iyiHemen aklımdayken menümüde paylaşayım
Sabah; ( 07:00 )
1 parça beyaz peynir
6 Zeytin
1 domates
1 salatalık
ara; ( 09:00 ) Şekersiz Türk kahvesi
ara; 1 bardak süt
Öğlen; ( 14:30 )
1 yumurtadan omlet
1/2 doates
1 salatalık
ara; ( 16:30 ) 1 bardak Ayran
Akşam; ( 17:30 )
1 Kase Ezogelin Çorbası
Gün içinde 2 litre su içildi
Bence sayılırMenümü yazayım da belki misafir gelir yazamam.
Sabah 1 yumurta ve 2 dilim ekmek
Öğle barbunya yemeği yoğurt
Ara 2 hurma
Akşam 1 küçük dilim yaşpasta O.O
Şimdilik 2.5 lt su.
Spor yok ama kızı fiziğe goturduğumde 3,kata 4 kez indim çıktım kucağımda çocukla. Ağırlıkla step yaptım sayılır dimi.
Geçmiş olsun canım yaBana gelince dün dişimin biri mutlaka çekilmeliymiş kötüyü içeriden kistalaşmış çekdirdim bir şey yiyemiyorum ki doğru dürüst ağrıyor yaaçlıkdan ölüyorum
Bugünkü menüler ne kadar güzel böyle ya, kendimden utandımBugünkü menüm
Sabahmlet yapğsız bir dillm tam buğday ekmeği 5 zeytin domates salatalık biber
Ara:şekersiz türk kahvesi
Öğlen 3 4 yemek kaşığı patates yemeği turşu az yedim canım çekti
Akşam: domates çorbası
Ara:daha yemedim 3 kuru kayısı 1 çay bardağı leblebi 5 badem ve form çayı içecem
Çikolata dışında gayet güzel benceMerhaba kızlar bugünki menüm çok ii deil ama telafi edicem inşallah
Menüm
Sabah: hastanede bir küçük sandviç beyaz peynirli domatesli
Şekersiz çay
Ara: fındık badem
Öğlen: Tarhana çorbası
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tambuğday
Ara: yoğurt haşlanmış yeşil fasülye çok az
Bir çikolata
Akşam: az tarhana çorbası
Bir tavuk budu
Çok az yeşil fasülye yemeği
Su: iki litre
1 kupa yeşil çay şimdi bi daha içeceği
Spor oğluşu yatırınca yapacağım
akşam yemeğini yememişsin, o yüzden çikolatanın kötü etkisi olmaz sanırım,gayet güzelBende menümü yazayim
Kahvalti...
1 peynirli az zeytin yagli yumurta omlet
Salatalik..maydanoz
1 fincan tatlandirici ile cay
1 dilim bugday ekmek
ara....1 büyük ince dilim kare portakalli bitter
Öylen...
2 kepce pirasa yemegi havuclu ve nohutlu
Haslanmis brokoli limon ve az tuzlu
1/2 dilim bugday ekmek
aksam yemegi yemedim cünkü pirasa yemegi cok yedim acikmadim..sadece bitki cayi ictim...
ara..4 kasik yogurt
İyi geceler arkadaşlar. Herkese Allah rahatlık versin. Ben yarın bu diyeti deneyeceğim bakalım. Tabi ben 7 gün yapamam. Cumartesi pazar deneyeceğim sadece, bi şokliyim bakalım vücudumu neler olacak.
Regl öncesi donemdeyim şişlik başladı yavaş yavaş.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-dersiniz-7-gunluk-yapalim-mi.606923/page-25
evet canım başladım diyetime inşallah cumaya kadar da bırakmam banu soruyodun canım diyetinde neler var diye biraz şoka benzer diyet yapabilirim dersen gel yapalım
sabah
biraz paynir
3 zeytin 1/2 dilim ekmek sınırsız domates salatalık
yada 1 elma
ara
1 bardak süt
öğle
1 küçük kase yoğurt
ara
1 yumurta sınırsız domates slatalık
akşam
1 kepçe çorba
ara
1 meyve yada süt yada yoğurt
canım yaklaşık 600 kalorilik bir diyet
öğünleri istediğin gibi değiştirebilirsin sabahla akşamı ara öğünleri vs. şunu söyleyim 4 güünün sonunda 2 kilonun üstünde vermezsen sana istediğin herşeyi alırım :) o kadar iddialıyım
ha çok sağlıklı mı tabiki hayır ama bu hafta 66 lı rakamları görüp 2 hafta sonra doğum günüm var 65 olmak istiyorum Allahımın izniyle onun için bi şaşırtayım dedim vücudumu...
bu arada spora devam ama çok kasma 30 dk dan fazla yapma bence...
Evet butun gece uyumadım dişim çok ağrıdı nedense. Yapamıcam ben bu diyeti dişim çok ağrıyor hurma yersem iyice ağrır. Tatlı sonuçta belki dişimi yaptırınca denerim. Havalar duzelse de atsam çocuğu arabaya yuruyuş yapsam ben de.Anka sendemi uyumadin daha ..verdigin linki kaydettim ..olurya kilom takilir kalir bende denerim soke diyet..cep telefondan takip ediyorum bende burayi..bende spora baslicam biraz daha azimli olmam lazim
Tebrik ederim canım. Süper verdin.ben de 69.5 çıktım. .300 gr vermişim. O diyeti kaydettim bakalım onu da deneyeceğim bir gün.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Erkenci Oynakbaşı geldiiiiiiiii
Anam Haftasonuda olsa erken kalkmak cidden çok iyi geliyor bana
Kahvaltımı hazırladım yumurtalarım az soğana kadar ( soymak için ) sizlere bakayım dedim
Bu arada sabah yine tartıya çıktım veeeeeeeeeeeee Gülşennnnnnnnnn seni seviyorum datlum
Şu 4 günlük detoks sayesinde toplamda 2.2 kg vermiş oldumÜstelik regl olmama rağmen
Dünki bildirimime göre bir 600 gr daha aşağısını gördüm ve inanılmaz mutlu oldum
Sabahtan beri bu moddayımtabi sessiz mod evdekiler uyanmasın
Birazdan kahvaltımıda yapacağım hatta mevlüt için yola çıkmadan keyif kahvemi bile içerim
Bu rakamıda seneler sonra gördükten sonra ( en son 5 sene evvel küçük kuzuma hamile kaldığımda 108li görmüştüm) bugün kesinlikle kaçamak yapmamak farz oldu
Gündüz midemi bahane ederim gecede valla hiççççç kusura bakmasın en fazla hatır için 2 mercimk küftesi yerim okadaroda canım çekmesin bir yerim şişmesin hesabı
Herkese hayırlı sabahlar.
Evet butun gece uyumadım dişim çok ağrıdı nedense. Yapamıcam ben bu diyeti dişim çok ağrıyor hurma yersem iyice ağrır. Tatlı sonuçta belki dişimi yaptırınca denerim. Havalar duzelse de atsam çocuğu arabaya yuruyuş yapsam ben de.
Tebrik ederim canım. Süper verdin.ben de 69.5 çıktım. .300 gr vermişim. O diyeti kaydettim bakalım onu da deneyeceğim bir gün.
Hurmadan vazgeçtim canım dişim çok ağrıyor. Bir de ben zaten şeker hastasıyım şekerim yukselirse iyi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?