Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Süpersin rakibem afiyet olsun

Sağ olasın canım

Bence kesinlikle Spordan sayılır

Bana gelince dün dişimin biri mutlaka çekilmeliymiş kötüyü içeriden kistalaşmış çekdirdim bir şey yiyemiyorum ki doğru dürüst ağrıyor ya açlıkdan ölüyorum

Geçmiş olsun canım çok aç kalıyorsan bol bol ayran iç canım hem kalorisi az hemde tok tutar

öyleymiş canım ya ben şaşıbeş bakmışım halsizlikten

Olan olmuş canım canını sıkma hiç dengelersin yarın

Listeye girmek icin ne yapmak lazim kizlar kisaca özetleyebilirmisiniz..basarisiz olanlar gruptan cikariliyormu .
Kusura bakmayin cok soru sordum

Canım yapman gereken çok basit;
Bol paylaşım ( günde en az 5 mesaj )
Her cuma kilo paylaşımı
başkada birşey yok ancak kural gereği 2 hafta sonra listeye dahil olabiliyorsun yoksa takıma dahilsin zaten

Listede olan arkadaşlar 4. Olmuşsunuz tebrik ederim :alkış smileyi: Kodları aklımda tutamıyorum.

Biz listede olsaydık ilk üçteydik kesin.

Evet yaaa kesin ilk 3 de olurduk Neyse artık 2 hafta sonra

Cokmu yazmak lazim listeye girmek icin..eyer öyle ise mümkün oldugunca yazarim..sporda sart sanirim liste icin

yok spor şartımız yok canım

Perihan 00 arkadasim Olsun bacim bende acemiyim birşeyler yapiyorum bende yas belirtmedim ama 33 yildan 32 aydan ideal kilom 68 de ben 98.yim 7 sene once 75 dim
zayiflamak istiyorum
hep beraber basaracagiz arkadasim..yeterki burdan ayrilmayalim..birlikten güc dogar

Bugünkü menüm

Sabahmlet yapğsız bir dillm tam buğday ekmeği 5 zeytin domates salatalık biber
Ara:şekersiz türk kahvesi
Öğlen 3 4 yemek kaşığı patates yemeği turşu az yedim canım çekti
Akşam: domates çorbası
Ara:daha yemedim 3 kuru kayısı 1 çay bardağı leblebi 5 badem ve form çayı içecem

Merhaba kızlar bugünki menüm çok ii deil ama telafi edicem inşallah
Menüm
Sabah: hastanede bir küçük sandviç beyaz peynirli domatesli
Şekersiz çay
Ara: fındık badem
Öğlen: Tarhana çorbası
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tambuğday
Ara: yoğurt haşlanmış yeşil fasülye çok az
Bir çikolata
Akşam: az tarhana çorbası
Bir tavuk budu
Çok az yeşil fasülye yemeği
Su: iki litre
1 kupa yeşil çay şimdi bi daha içeceği
Spor oğluşu yatırınca yapacağım

Bende menümü yazayim
Kahvalti...
1 peynirli az zeytin yagli yumurta omlet
Salatalik..maydanoz
1 fincan tatlandirici ile cay
1 dilim bugday ekmek

ara....1 büyük ince dilim kare portakalli bitter

Öylen...
2 kepce pirasa yemegi havuclu ve nohutlu
Haslanmis brokoli limon ve az tuzlu
1/2 dilim bugday ekmek

aksam yemegi yemedim cünkü pirasa yemegi cok yedim acikmadim..sadece bitki cayi ictim...

ara..4 kasik yogurt

Neyse kızlar bana müsaade eşim yeni geldi başıda ağrıyor yorgunluktan o yüzden biraz onunla ilgileneyim malum yarında erkenden evden çıkacağım

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın sabah erkenden uyanabilirsem gitmeden bir bakarım olmadı gece fırsat bulabilirsem artık

Allaha emanet olun

Menün çok güzel, keşke benim de böyle olsa
Afiyet olsun, menün çok iyi
Bence sayılır yaş pastaya takilmiyorum çünkü diğer öğünlerde çok yememişsin, afiyet olsun güzel menü
Bana gelince dün dişimin biri mutlaka çekilmeliymiş kötüyü içeriden kistalaşmış çekdirdim bir şey yiyemiyorum ki doğru dürüst ağrıyor ya açlıkdan ölüyorum
Geçmiş olsun canım ya ne çektin sen bu dişin yüzünden
Bugünkü menüler ne kadar güzel böyle ya, kendimden utandım afiyet olsun
Çikolata dışında gayet güzel bence
akşam yemeğini yememişsin, o yüzden çikolatanın kötü etkisi olmaz sanırım,gayet güzel

Anka sendemi uyumadin daha ..verdigin linki kaydettim ..olurya kilom takilir kalir bende denerim soke diyet..cep telefondan takip ediyorum bende burayi..bende spora baslicam biraz daha azimli olmam lazim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Erkenci Oynakbaşı geldiiiiiiiii

Anam Haftasonuda olsa erken kalkmak cidden çok iyi geliyor bana
Kahvaltımı hazırladım yumurtalarım az soğana kadar ( soymak için ) sizlere bakayım dedim

Bu arada sabah yine tartıya çıktım veeeeeeeeeeeee Gülşennnnnnnnnn seni seviyorum datlum
Şu 4 günlük detoks sayesinde toplamda 2.2 kg vermiş oldum Üstelik regl olmama rağmen
Dünki bildirimime göre bir 600 gr daha aşağısını gördüm ve inanılmaz mutlu oldum

Sabahtan beri bu moddayım tabi sessiz mod evdekiler uyanmasın
Birazdan kahvaltımıda yapacağım hatta mevlüt için yola çıkmadan keyif kahvemi bile içerim

Bu rakamıda seneler sonra gördükten sonra ( en son 5 sene evvel küçük kuzuma hamile kaldığımda 108li görmüştüm ) bugün kesinlikle kaçamak yapmamak farz oldu

Gündüz midemi bahane ederim gecede valla hiççççç kusura bakmasın en fazla hatır için 2 mercimk küftesi yerim okadar oda canım çekmesin bir yerim şişmesin hesabı

Canım bak istersen benim ve Gülşenin yaptığı detoksu yap hem 4 gün hemde inan hiç kötü hissetmedim kendimi
Bak hemen alttaki alıntıyı genişleterek incele liste orada

Bak bana geçenlerde yazmıştı buraya alıntıladım sanada kolaylık olur
O Hurma ve yoğurt diyetini bende çok olmadı denedim ama acıkcası 4 gün kötü oldum üstelik benim şeker sınırdayken en son fazla fırladı herhalde eşim kalayı bastı fenalaşınca
İnan benim yaptığımı her gün bile yapabilir insan ama biz sadece arada şok etkisi için uygularız diye düşünüyorduk

Anka sendemi uyumadin daha ..verdigin linki kaydettim ..olurya kilom takilir kalir bende denerim soke diyet..cep telefondan takip ediyorum bende burayi..bende spora baslicam biraz daha azimli olmam lazim
Evet butun gece uyumadım dişim çok ağrıdı nedense. Yapamıcam ben bu diyeti dişim çok ağrıyor hurma yersem iyice ağrır. Tatlı sonuçta belki dişimi yaptırınca denerim. Havalar duzelse de atsam çocuğu arabaya yuruyuş yapsam ben de.

Tebrik ederim canım. Süper verdin.ben de 69.5 çıktım. .300 gr vermişim. O diyeti kaydettim bakalım onu da deneyeceğim bir gün.
Hurmadan vazgeçtim canım dişim çok ağrıyor. Bir de ben zaten şeker hastasıyım şekerim yukselirse iyi olmaz.

Herkese hayırlı sabahlar.

Sanada hayırlı sabahlar canım

Çok geçmiş olsun canım diş en kötü ağrı bence Allah yardımcın olsun

Aynen canım bende hurma diyetini yaparken baştan ay çok iyiyim diyip durdum ama 4.cü gün artık bünye tepki verdi sonrasında bir iki gün kendime gelemedim o yüzden en güzeli şeker içeren meyvede olsa az tüketmek
Deneyerek öğreneceğiz artık bize neyin iyi neyin kötü geldiğini sonuçta her bünye farklı tepki verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…