Sanada hayırlı sabahlar canım
Çok geçmiş olsun canım diş en kötü ağrı benceAllah yardımcın olsun
Aynen canım bende hurma diyetini yaparken baştan ay çok iyiyim diyip durdum ama 4.cü gün artık bünye tepki verdisonrasında bir iki gün kendime gelemedim o yüzden en güzeli şeker içeren meyvede olsa az tüketmek
Deneyerek öğreneceğiz artık bize neyin iyi neyin kötü geldiğinisonuçta her bünye farklı tepki verir
Kız şaşkın ne beş senesiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Erkenci Oynakbaşı geldiiiiiiiii
Anam Haftasonuda olsa erken kalkmak cidden çok iyi geliyor bana
Kahvaltımı hazırladım yumurtalarım az soğana kadar ( soymak için ) sizlere bakayım dedim
Bu arada sabah yine tartıya çıktım veeeeeeeeeeeee Gülşennnnnnnnnn seni seviyorum datlum
Şu 4 günlük detoks sayesinde toplamda 2.2 kg vermiş oldumÜstelik regl olmama rağmen
Dünki bildirimime göre bir 600 gr daha aşağısını gördüm ve inanılmaz mutlu oldum
Sabahtan beri bu moddayımtabi sessiz mod evdekiler uyanmasın
Birazdan kahvaltımıda yapacağım hatta mevlüt için yola çıkmadan keyif kahvemi bile içerim
Bu rakamıda seneler sonra gördükten sonra ( en son 5 sene evvel küçük kuzuma hamile kaldığımda 108li görmüştüm) bugün kesinlikle kaçamak yapmamak farz oldu
Gündüz midemi bahane ederim gecede valla hiççççç kusura bakmasın en fazla hatır için 2 mercimk küftesi yerim okadaroda canım çekmesin bir yerim şişmesin hesabı
Canım biraz açar mısın ya da hangi sayfadaydı biliyormusun görmüştüm ama unuttumGünaydın kızlar bende şu 4 günlük şok diyete başlıyacam benimle başlamak şsteyen var mı
Canım resimdeki diyet yapabilirsen arkadaş ol banaCanım biraz açar mısın ya da hangi sayfadaydı biliyormusun görmüştüm ama unuttumyapabileceğim bir şeyse denemeye değer
Bende denemek istiyorum ama bulamadm kızlar yaGünaydın kızlar bende şu 4 günlük şok diyete başlıyacam benimle başlamak şsteyen var mı
Canım senin için çok zor bu diyet 24 saat ayaktaysan yapamazsın nöbetinin olmadığı bi hafta yok mu o zaman yaparsın sendeŞok diyeti benxe yapcaktm ama yapamam sanırım çünkü ben 24 saat nbtte oluyorum uyanan bu kadar
Canım yukarıdaki mesajımda resim var orda yazıoBende denemek istiyorum ama bulamadm kızlar ya
İyiymiş canım yapabilirim ben bunu eve domates salatalık depolayım önce :) bi de ben süt içemem onun yerine ayran olurmu ki acaba klasik olacak ama haftasonu es geçelim malum sürekli dışarı çıkıyoruz uyamayabiliriz pazartesi başlayıp cuma güzel bi sonuç alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?