Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bilmiyorum yıllardır denemediğim kalmadı. 5 gunde 5 kilo diyeti denedim patates gunu şekerim yukseldi hastanelik oldum. Elma diyeti denedim 3. Gün tansiyon düştü bayıldım hastanelik oldum. Lahana çorbası denedim migrenim azdı hastanelik oldum. Dukan yaptım süper kilo verdim ama böbreklerimden oluyordum urik asit birikmiş ağrıdan hastanelik oldum. Daha aklıma gelmeyen bir suru vardır kesin. Artık hemşireler beni görünce yine mi diyete başladın diyolar
Tekrar hastanelik olursam eşim kafamı koparır kesin

Aslında en önemlisi az az sık sık yemek. Ama ben yemek yiyemiyorum. Hem vaktim yok hem sevmiyorum. Haliyle abur cubura yöneliyorum. Bi de daha önce ben çok kilo verdim bu dukanla karatayı karıştırıp karadukan yapmıştım. 1.5 sene falan koruyabildim sonra hooopp tekrar aldım. Çünkü hayatımı düzene sokmadım. Deli gibi de spor yaoardım tabi zayıflayınca sporu bıraktım.
Evet kendim yazıyom ama hala şok diyetlere bakıyorum. En iyisi diyetisyenin verdiği listeyi yapmak aslında ama o da hergun yemek var çorba var. kim yapacak her gün yemek.

Günaydın kelebeklerim
Tüm takımımı tebrik ediyorum listede 4. Görünüyoruz fakat siz benim 3. Lerimsiniz
İnşallah bu şekilde devam edicez şekerlerim her hafta kilo vericez ve dereceye oynucaz
Performans uygulamasının ilk haftasını atlattık önümüzde 10 etap var ve bu on etapta takım yüzdemiz %30 un altına düşmesin canlarım bunun içinde azami gayret gerekiyor
Kız şaşkın ne beş senesi 96 ya indin ya şekerim fıstık gibimoy oy oy daha 99 lar 89 lar 79 lar 69 lar ayy belkim 59 seni bekliyoray heyecanlandım inşallahhhh aminnnnn

Günaydin kizlar..umarim güzel kacamaksiz bir günümüz olur özelikle hafta sonlarina dikkat edelim..bende tatliyi cok seviyorum zaten ne geldiyse basima tatli Yiyeceklerden geldi..ben genelde soke diyet yapmam ama kilom duraklarsa yapabilirim..hurma diyeti iyi gelmiyorsa bende yapmam ..bende zaten düsük tansiyon sorunu var..

İyiymiş canım yapabilirim ben bunu eve domates salatalık depolayım önce :) bi de ben süt içemem onun yerine ayran olurmu ki acaba klasik olacak ama haftasonu es geçelim malum sürekli dışarı çıkıyoruz uyamayabiliriz pazartesi başlayıp cuma güzel bi sonuç alalım

Anka
Canım dişin ağrıyorsa hemen doktora git ben geçiktirdiyim için geldi bunların hepsi başıma ne zaman dişlerime başladım tam hatırlamıyorum ama hala bitmedi bir az daha sürecek tabii vaktinde üstüne düşseydim böyle olmazdı. Doktor da söyledi baktığında bir şey gözükmüyor ama altından neler-neler çıkıyor dedi. Dün ben de uyuyamıyordum ama ağrıkesici içdim sonra uyuya bildim doktorum vermişdi ağrıyacak demişdi.
Sana büyük geçmiş olsun şu an o durumun içinde olduğum için seni çok iyi anlıyorum ben geciktirmeden doktora git derim

Haydi çiçekler su içmeye Ben 1 litre bitirdim bile şimdiye kadar hemen gidip 2-ci litreye başlıycam. Bu günden suyu 2 lt-ye kaldırdım. Bir az zor oluyor ama o 2 lt su mutlaka içilecek çünki hesaplatdım ben güne 3 lt içmeliymişim. Bunun 2 lt-ni su içicem kalanını da yeşil çay. papatya çayı. bir de şekersiz siyah çay içicem

O zaman pazartesi bşlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…