Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Meraba canım bende bir hafta önce katıldım deneme süresindeyim inşallah birlikte güzel kilolar veririz:)

Hoş geldin tatlım Üzülme canım burda bizlerle birlikde vericeksin kilolarını meraak etme. Ben Nüşabə Azərbaycandan yaş 32 boy 155 kilo 82 Bir oğlum var 1.5 yaşında. Sen de kendinden bahsedermisin biraz.
Hosbuldum canim izmirden ebru ben 23 yasindayim boyum 1.68 kilom 84 bekarim..kilolarimiz yakinmis sevindim yakin kiloda oldugumuza :) ins vericez birliktee cok istiyorum tek dusuncem bu suan

Hosbuldum canim izmirden ebru ben 23 yasindayim boyum 1.68 kilom 84 bekarim..kilolarimiz yakinmis sevindim yakin kiloda oldugumuza :) ins vericez birliktee cok istiyorum tek dusuncem bu suan
Memnun oldum canım. Kız vallahi ben de sevindim aynı kiloda olmamıza inşallah hep birlikde kurtulcaz kilolardan.

tamam canım ben bu diyeti 5 gün uygulayacağım yalnız öyle 1 ay falan sıkılırım sende başla istersen ufaktan birlikte yapalım ben bu şekilde uygulamayı düşüünüyorum çünkü 11 gün içinde 1 kilo kesin vermem gerekiyor ama sen dediğin yiyecekleri katarak tüketebilirsin tabi bu arada hoşgeldin ben gülşen 29 yaşındayım 67 kiloyum

Hosbuldum tatlim :) bende uygulayabildigim kadar uygulayacagim bakalim basladim bugun bende.ben ebru 23 yasindayim 84 kiloyum..11gunde 1 kilo mu? Cok rahat verirsin ki acaba o 1 degilde 10mu yanlismi yazdin

sen beni tanımıyon canım ben tüm gün aç kalsam 1 kilo gitmez yine :)
Canim triod bezlerinde sorun yok dimi..boyuna göre normal kilon kac olmali...benim boyuma göre 60 kilo iyiymis zaten hedefimde 60 kg...ama ideal kilom 52-54 kg imis

Ben bu şok diyeti bu hafta yapmaktan vazgeçtim kızlar annem burda çünkü ben dayanıyorum ama yaptığını yemeyince üzülüyo zaten gitcek kaç ay görmiycem tadımlık yiyorum bunu da hemen belirteyim :))

Izmir in neresindensn canım ben tire de oturyrm

Aramıza hoş geldin canım bende cansu istanbuldan psikoloğum 23 yaşındayım 55.4 kiloyum 48 kilo olmak istiyorum 160 boyundayım 57 kilodan düştüm kilocuklar gitmeye hep dewam eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…