Meraba canım bende bir hafta önce katıldım deneme süresindeyim inşallah birlikte güzel kilolar veririz:)Selam kizlar..cuma zayiflamak isteyenlrre yazdim 8.takima cagrildim cok tesekkur ederim :) birlikte kurtuluruz ins bu kilolardan ben 3 yil once kilo aldim oncesinde 60_65 arasindaydim hep..ama simdi 84 kiloyum aldigim kilolari ara sira yaptigim diyetlerle verdim ama sonrasnda hep bi stres yasadim is vb konularda..o yuzden geri aldim ;( bu sefer kesin kararliyim hazirana kadar gidecek bu kilolar..cuma gunku listenize baktim super kilolar vermissiniz tebrik ederim benide alin araniza
Hosbuldum canim izmirden ebru ben 23 yasindayim boyum 1.68 kilom 84 bekarim..kilolarimiz yakinmis sevindim yakin kiloda oldugumuza :) ins vericez birliktee cok istiyorum tek dusuncem bu suanHoş geldin tatlımÜzülme canım burda bizlerle birlikde vericeksin kilolarını meraak etme. Ben Nüşabə Azərbaycandan yaş 32 boy 155 kilo 82 Bir oğlum var 1.5 yaşında. Sen de kendinden bahsedermisin biraz.
Merhaba tatlim, insallahh vericez :)Meraba canım bende bir hafta önce katıldım deneme süresindeyim inşallah birlikte güzel kilolar veririz:)
Memnun oldum canım. Kız vallahi ben de sevindim aynı kiloda olmamıza inşallah hep birlikde kurtulcaz kilolardan.Hosbuldum canim izmirden ebru ben 23 yasindayim boyum 1.68 kilom 84 bekarim..kilolarimiz yakinmis sevindim yakin kiloda oldugumuza :) ins vericez birliktee cok istiyorum tek dusuncem bu suan
tamam canım ben bu diyeti 5 gün uygulayacağım yalnız öyle 1 ay falan sıkılırım sende başla istersen ufaktan birlikte yapalım ben bu şekilde uygulamayı düşüünüyorum çünkü 11 gün içinde 1 kilo kesin vermem gerekiyor ama sen dediğin yiyecekleri katarak tüketebilirsin tabi bu arada hoşgeldin ben gülşen 29 yaşındayım 67 kiloyumBen yaparimm arkadasim yogurt diyetiyle 1.5 ayda 15 kilo vermisti ama o daha degisik yapmisti yogurt meyve ve form biskuvisiyle yapmisti.bizde bu kadar veririz ins ama aksam yemegine sebze yemegi ekleyebiliriz sebze eksik diyette..bide arkadasim yogurda tavuk parcalari marul dilimleyip katiyodu onu bnde denemistim tadi cok guzel oluyor oylede yapabiliriz hem tavuktan protein aliriz
Bende cok memnun oldum valla :) ins :) bu aradacok su iciyosun sanirim bu saate kadar 2 lt ictigine gore :) suyuna limon sık yada karbonat kat daha etkili oluyor :)Memnun oldum canım. Kız vallahi ben de sevindim aynı kiloda olmamıza inşallah hep birlikde kurtulcaz kilolardan.
Hosbuldum tatlim :) bende uygulayabildigim kadar uygulayacagim bakalim basladim bugun bende.ben ebru 23 yasindayim 84 kiloyum..11gunde 1 kilo mu? Cok rahat verirsin ki acaba o 1 degilde 10mu yanlismi yazdintamam canım ben bu diyeti 5 gün uygulayacağım yalnız öyle 1 ay falan sıkılırım sende başla istersen ufaktan birlikte yapalım ben bu şekilde uygulamayı düşüünüyorum çünkü 11 gün içinde 1 kilo kesin vermem gerekiyor ama sen dediğin yiyecekleri katarak tüketebilirsin tabi bu arada hoşgeldin ben gülşen 29 yaşındayım 67 kiloyum
yok kız ne 10 u 1 tabi :)Hosbuldum tatlim :) bende uygulayabildigim kadar uygulayacagim bakalim basladim bugun bende.ben ebru 23 yasindayim 84 kiloyum..11gunde 1 kilo mu? Cok rahat verirsin ki acaba o 1 degilde 10mu yanlismi yazdin
Ahahaa tatlim yogurt diyetini bi gun yap ertesi gun bi kilo zayiflarsin zatenyok kız ne 10 u 1 tabi :)
sen beni tanımıyon canım ben tüm gün aç kalsam 1 kilo gitmez yine :)Ahahaa tatlim yogurt diyetini bi gun yap ertesi gun bi kilo zayiflarsin zaten
Izmir in neresindensin canımMemnun oldum canım. Kız vallahi ben de sevindim aynı kiloda olmamıza inşallah hep birlikde kurtulcaz kilolardan.
Canim triod bezlerinde sorun yok dimi..boyuna göre normal kilon kac olmali...benim boyuma göre 60 kilo iyiymis zaten hedefimde 60 kg...ama ideal kilom 52-54 kg imissen beni tanımıyon canım ben tüm gün aç kalsam 1 kilo gitmez yine :)
Ay yanlış alıntı yapmışım
Izmir in neresindensn canım ben tire de oturyrmSelam kizlar..cuma zayiflamak isteyenlrre yazdim 8.takima cagrildim cok tesekkur ederim :) birlikte kurtuluruz ins bu kilolardan ben 3 yil once kilo aldim oncesinde 60_65 arasindaydim hep..ama simdi 84 kiloyum aldigim kilolari ara sira yaptigim diyetlerle verdim ama sonrasnda hep bi stres yasadim is vb konularda..o yuzden geri aldim ;( bu sefer kesin kararliyim hazirana kadar gidecek bu kilolar..cuma gunku listenize baktim super kilolar vermissiniz tebrik ederim benide alin araniza
Selam kizlar..cuma zayiflamak isteyenlrre yazdim 8.takima cagrildim cok tesekkur ederim :) birlikte kurtuluruz ins bu kilolardan ben 3 yil once kilo aldim oncesinde 60_65 arasindaydim hep..ama simdi 84 kiloyum aldigim kilolari ara sira yaptigim diyetlerle verdim ama sonrasnda hep bi stres yasadim is vb konularda..o yuzden geri aldim ;( bu sefer kesin kararliyim hazirana kadar gidecek bu kilolar..cuma gunku listenize baktim super kilolar vermissiniz tebrik ederim benide alin araniza
Ben bu şok diyeti bu hafta yapmaktan vazgeçtim kızlar annem burda çünkü ben dayanıyorum ama yaptığını yemeyince üzülüyo zaten gitcek kaç ay görmiycem tadımlık yiyorum bunu da hemen belirteyim :))
Kolay gelsin güzel sonuç alırsın inşallah ben de haftaya başlarım artıkTamam canımBen başladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?