- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Canım maalesef tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum ayrıca insülin direncim varCanim triod bezlerinde sorun yok dimi..boyuna göre normal kilon kac olmali...benim boyuma göre 60 kilo iyiymis zaten hedefimde 60 kg...ama ideal kilom 52-54 kg imis
Güzel menü afiyet olsunIlk menü benden gelsin şu yoğurt diyetine bugün uyamadım yarın başlıcam inşallah
sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
biraz peynir
domates salatalık
ara
1 br süt
öğle
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates
ara
2 top dondurma
akşam
3 kaşık yoğurt
ara
1 meyve yicem
toplam 950 kalori
2.5 lt suya tamamlarım
sporu akşam yapınca yazıcam
Canım geçmiş olsun kuzuya.Hayırlı akşamlar arkadaşlar. İki gündür giremedim. Benim kız hasta onla uğraşıyorum. Bu gün sabahtan akşama kadar yarım poğaçayla durdum şimdi de eşim pizza getirmiş 1 dilim ondan yedim. Çok koşturdum ama bişey olmaz inşallah. Yarın Evde olursam şu şok diyete başlıcam inşallah.
Selam kizlar..cuma zayiflamak isteyenlrre yazdim 8.takima cagrildim cok tesekkur ederim :) birlikte kurtuluruz ins bu kilolardan ben 3 yil once kilo aldim oncesinde 60_65 arasindaydim hep..ama simdi 84 kiloyum aldigim kilolari ara sira yaptigim diyetlerle verdim ama sonrasnda hep bi stres yasadim is vb konularda..o yuzden geri aldim ;( bu sefer kesin kararliyim hazirana kadar gidecek bu kilolar..cuma gunku listenize baktim super kilolar vermissiniz tebrik ederim benide alin araniza
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. İki gündür giremedim. Benim kız hasta onla uğraşıyorum. Bu gün sabahtan akşama kadar yarım poğaçayla durdum şimdi de eşim pizza getirmiş 1 dilim ondan yedim. Çok koşturdum ama bişey olmaz inşallah. Yarın Evde olursam şu şok diyete başlıcam inşallah.
Çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar arkadaşlar. İki gündür giremedim. Benim kız hasta onla uğraşıyorum. Bu gün sabahtan akşama kadar yarım poğaçayla durdum şimdi de eşim pizza getirmiş 1 dilim ondan yedim. Çok koşturdum ama bişey olmaz inşallah. Yarın Evde olursam şu şok diyete başlıcam inşallah.
Menün güzel canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Menüm: salatalık domates
Biraz peynir iki zeytin
Yarım dilim ekmek
Ara: bir bardak ayran
Öğlen: çok minik 2 biber dolması( tek lokmacık diyebilirim) bir patlıcan dolması çok az yoğurt
Ara: fındık badem
Akşam: bir parça tavuk çok az Şehriye çorbası
Su iki litre
Spor: oğluşu uyutunca :)
Bir kupa yeşil çay iki kupa siyah çay
Öğlene kadar şok diyete uyguluyordum ama annemin ısrarlarına dayanamadım
Menüm:
Sabah: 2 dilim elmek. 6 zeytin. bir az peynir. 1 yk bal. 2 yk lor peynir. 1 b çay
Öğlen: 2 yumurta omlet. 1 bardak dovğa (yoğurt ve yeşillikden hazırlanıyor) 2 salatalık turşu. 2 domates turşu.
Akşam: yarı kase etli fasulye yemeyi. 1 kase salata. 3 yk yoğurt.
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. şekersiz çay.
Menün güzel canım spor yok mu yapıyo musunMenüm:
Sabah: 2 dilim elmek. 6 zeytin. bir az peynir. 1 yk bal. 2 yk lor peynir. 1 b çay
Öğlen: 2 yumurta omlet. 1 bardak dovğa (yoğurt ve yeşillikden hazırlanıyor) 2 salatalık turşu. 2 domates turşu.
İyi akşamlar kızlar
Menüm: salatalık domates
Biraz peynir iki zeytin
Yarım dilim ekmek
Ara: bir bardak ayran
Öğlen: çok minik 2 biber dolması( tek lokmacık diyebilirim) bir patlıcan dolması çok az yoğurt
Ara: fındık badem
Akşam: bir parça tavuk çok az Şehriye çorbası
Su iki litre
Spor: oğluşu uyutunca :)
Bir kupa yeşil çay iki kupa siyah çay
Öğlene kadar şok diyete uyguluyordum ama annemin ısrarlarına dayanamadım
Afiyet olsun canım :)Menüm:
Aa verirsin o zaman ins :) uzun zamandirmi diyet yapiyosun?yoksa bi kilo cok rahat verilirsen beni tanımıyon canım ben tüm gün aç kalsam 1 kilo gitmez yine :)
Süpersinn:) annemi ekebilirsem yarın uygularım bendeBen şu anda harfiyen uydum canım bakalım nasıl olacak yarın sende uy bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?