Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aramıza hoş geldin canım bende cansu istanbuldan psikoloğum 23 yaşındayım 55.4 kiloyum 48 kilo olmak istiyorum 160 boyundayım 57 kilodan düştüm kilocuklar gitmeye hep dewam eder inş
Hosbuldum tatlim :) ay psikologa ihtiyacimiz olacak diyette cok sevindim smdi yardim edersn artik bize hem diyet arkadasi hem psikolog masallahh sansli bi gruptayim sanirim ins canim yaa 48 mi? En son ilkokulda falan o kilodayimdir herhalde

Hosbuldum canim masallah iki cocuk ve diyet :) supersin :) assoliste gore iyi kilo vermissin bence :) bayrama kadar rahat verirsin 99 olursn ins :) hepbirlikte zayiflicazz

Kizlar ben bugun regli oldum ve gecikmisti cok agrim vardi yeni yeni geciyor..midem cok bulaniyodu o yuzden aksama kadar bisey yemedim..
aksam: kofte ekmek( yarima yakin)
1 bardak şekerli çay(mideme iyi gelsin diye)
Baskada bisey yiyemicem yine midem bulanmaya basladi diyete kötü basladim ins gecer..sporda yapamadim haliyle yarin ins duzelirim

Hosbuldum canim masallah iki cocuk ve diyet :) supersin :) assoliste gore iyi kilo vermissin bence :) bayrama kadar rahat verirsin 99 olursn ins :) hepbirlikte zayiflicazz

SAğ olasın yolum uzun ama inşallah başaracağım
Valla iki çocukla aslında daha zor çünkü babamız dayanamıyor arada birşeyler alıyor onlara bende kedi gibi uzaktan bakıyorum bazende dellenip söyleniyorum ulen bana suikast mi yapıyorsunuz diye tabi hepsi çil yavrusu gibi kaçışıyor o zaman
Tabi onlara inat dahada hırs yapıyorum çoğu zaman ( arada kaçamak riski oluyor ama uzun zamandır yok şükür )

Canım çok geçmiş olsun
Benim şükür reglm bitti ( tadilatta olsaydım çok kötü olurdu ) hatta iyice kırklanacağım bugün

Sabah
1 dilim tam tahlili ekmek
1 Bardak yeşil çay
Domates salatalık
2 dilim peynir

Öğle
4 kaşık bezelye susuz
2 bardak ayran

Ara
2 elma

Akşam
Yarım kase çorba
Bol yeşil salata
6 küçük balık kızarmış
Iki ısırık börek

1.5 litre
3 bardak bitki çayı
1 saat yürüyüş
30 dk spor

Menün güzel sarışın melek afiyet olsun.
Hadi sana kolay gelsin . Hayırlı olsun canım inşallah istediyin gibi olur.

Cok sagol canim ya :) zordur anlayabiliyorum ben ne zaman diyete baslasam evde boreklwr pastalar ucusuyor cok sinir bozucu ama direne direne vericez ins bu kilolari

Geçmiş olsun canım inşallah yarına geçer meraak etme.

Menün güzel sarışın melek afiyet olsun.

Hadi sana kolay gelsin . Hayırlı olsun canım inşallah istediyin gibi olur.

Sağ olasın canım inşallah dediğin gibi gönlümce olur ve netice hoşuma gider
Tabi bitince anında sizlerlede paylaşırım resimleri ( tabi eşim o arada banyo dolabınıda yapması yada yaptırması gerekiyor )

Cok sagol canim ya :) zordur anlayabiliyorum ben ne zaman diyete baslasam evde boreklwr pastalar ucusuyor cok sinir bozucu ama direne direne vericez ins bu kilolari

Valla eskiden çok yapıyordum ama artık çocuklar yalvarıyor eve misafir davet edelim diye çünkü ancak o zaman yapıyorum o tür şeyler ama onlarada fazla yedirmiyorum ki bari ileride onlar Analarının çektiği sıkıntıyı çekmesinler

Bu arada Kızlarrrrrrr yarın sabah kızkardeşimle İKEAya kahvaltıya gidiyoruz çocuklarla
Zamanlama süper cidden eğer çarşamba olsaydı mecbur erteleyecektim
Yarın sabah gitmeden giremezsem merak etmeyin diye haber vereyim dedim

Güzel menü afiyet olsun.

Iyi aksamlar
öğlen ve aksamimi paylasayim
oglen bir tabaga az pilav kuru fasulye ve cogunluk yogurt koyup yedim
ilkindi kizimin dogum gunu pastasindan kucuk dilim
aksam salata 2 mercimek kofte ve sarma
Spora yarin kaldigim yerden devam ediyoruumm:)
Bu arada siz yazinca farketttim ya ben su içiyorum. .hmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…