Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Senin de menün güzel şeker afiyet olsun.

kızlar doğum günüme tam 11 gün var ve ben o gün 65 li rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum şuan tam 67.0 ım sizce 1.1 kilo verebilir miyim önerileriniz var mı?

Günaydın
herkese çok güzel bir hafta diliyorum. büyük oranda rahatlamış durumdayım çok mutluyum. diyete başlamada nasıl bir zamanlama yaptıysam önce hastalıklar sonra çalışmalar davetler fenaydı yani:)
ama çok şükür iyi oldum sağlığım sıhhatim iyi alnımızın akıyla sempozyumu da tamamladık. misafirlerimi ağırladım kızımın doğum gününü kutladık.dün evde 20 kişiydik:) bu günde kreşinde kutlama var ama beni çok etkilemiyor..
geçmiş sayfalara bir bakayım dedim malum kaçak gibi girip çıktığım için koşturmaktan. dikkat edemedim hep kaçamak yaptım diyordum ama yinede durum hiç fena değil abartmamam bile 2 kilo verdirmiş.

Gulcegull baslangic kilom 73 sabah 72.5 ciktim.
Günaydın
Toplantiya girmeden buraya girip yazayim demistim
tarti 71.1 gösterdi ama siskinligim vardi wc sonrasi olsa eminim bayagi fark olacakti:)

bu arada doğum günü ziyafetleri bu durumu değiştirebilir ama değiştirmesin diye elimden geleni yapacağım. sabah limonlu su için yarım dilim kepek ekmekle salatalık domates yedim bir kaç gün çok az yiyip dengelemeye çalışacağım.
evet bundan sonra gelsin sporlar kürler detokslar insin kilolar

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrrr

İnşallah yeni hafta bize bol bol eksiler olarak döner ve hepimiz bu cumada çok güzel rakamlar görürüz tartıda

Dün okadar yoğundum ki fırsat bulupta bakamadım buralara
Kahvaltımızı yaptıktan sonra kendimizi bir sokağa attık akşam 09:30a kadar
Bir sürü yapı marketi gezdik ve sonunda hangi fayansları alacağımıza karar verdik
Aslında sırf fiyat almak için çıktık ama baktık ki bazı şeyler indirime girmiş hemen aldık

Akşama eşimde tesisatcıyı getirecek son bir kez işcilik fiyatı verip ( en son baya oldu çünkü fiyat vereli ) hemde ne zaman başlayacağını bildirecek
Yeni klozetimizi, Duşa takılacak banyo takımı ( şu yağmur efekti veren başlıklar var ya onlardan ), sıvı sabunluk ve dış fırçalığı, çöp kovası ve duşa eklenecek bütün küçük aksesuarları aldık

Uzun süreden sonra banyo içinde olsa Alışveriş yapmak çok iyi geldi tabi eve geldiğimde ayaklarımın altı bile ağrıyordu yürümekten
Eve gelincede tabi eşimle hesap kitap işlerine daldık ve baygın düşmüşüm resmen

Oynakbasim masallah seni takdir ediyorum.cok sabirlisin..insallah bu sabrinla 75 kiloyuda gerilerde birakirsin..
2

İnşallah canım inşallah o günleride göreceğime inanıyorum artık

Aslında çokda kötü değil menün sonucta sporunuda çok güzel yapmışsın ama dediğin gibi karbonhidrat biraz kaçmış.
Eminim cumaya kadar dikkat edersen eksiyide kesin görürsün

Canım aslında menün gayet güzel ama patates nişastalı makarnada karbonhidrat yani aynı anda yemeseydin tam süper olurmuş
Eminim sende cumaya az dikkat edersen eksileri görürsün

Canım menün Süper bence aynen devam harikasın

Canım seninde menün çok güzel Harikasınız kızlar aynen devam

Ayşem menün çok güzel Bu hafta takımı sallayacağız anlaşılan

kızlar doğum günüme tam 11 gün var ve ben o gün 65 li rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum şuan tam 67.0 ım sizce 1.1 kilo verebilir miyim önerileriniz var mı?

Canım 11 gün içinde eminim verebilirsin o 1.1. kgyu hatta bence fazlası bile gidebilir

Kızlar an itibariyle 1 lt suyum bitti şimdi 2-ci lt bitiricem haydi su içmeye

Ohhhh harikasın yahşi çazibem bu saatte 1 litre bitmiş bile
Bende 500 ml içtim uyandığımdan beri

Harikasın canım kaçamaklara rağmen 2 kg müthiş bir sonuç
İnşallah çok güzel kilolar gitmeye devam edecek
Bu arada Kuzunun doğum günü kutlu olsun...Rabbim nice sağlıklı, multu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…