Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menümü paylaşıp geçmişe bakıcam şekerler

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış ek üzerine tereyağı ve salça 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
Ara: sade neskafe
Ara: yeşil çay
Öğlen: off ki ne offf dürüm söyledik arkadaşlarla iki lavaşın arasında 1 adana
Ara: yeşil çay
Akşam: 1 kase ıspanak 1 dilim turp 3 parça karnabahar kızartması
Ara: az şekerli türk kahvesi az çiko
Ara: 7 otlu birki çayı

Bol su

Ah canım sorma bnde yeni atlatıyorum regl dönemini .. Sen nerde oturuyordun ki?
Canım aramıza hoşgeldin:) leyla ben 27 yaşında 65,5 kiloda bekar ingilizce örtmeniyim hedefim en kısa sürede 55 olmak inş hep birlikte kurtulucaz dediğin gibi sen de kendinden bahsedermisin biraz
Gayet iyisin tatlım aynen devam
Afiyet olsun canım iyi bence ama dikkat diyorum regl öncesine
Canım cok geçmiş olsun ya bu arada isim neydi? Birçok yeni üye olunca karıştırdım
Canım çok iyi bence bu arada senin ismin neydi:)
Gayet iyisin hayatım
Offf simit miiii çok tehlikeliiii inş yakmışsındır kuzum
Sporunda menün de gayet güzel ayşeciiim
Tatlım yarın telafisini yaparsın inanıyorum arada oluyor elimizde olmadan

Süper olmuş menün canım inşallah çok güzel bir rakam göreceksin sende tartıda

Canım çokda kötü bir menü değil bence 2 mercimek köftesinden birşey olmaz sarmayıda çok çok fazla yemediysen oda iyi ama işte hem öğlen pirinç hem akşam olmasaymış iyidi neyseki yarın dengelersin

Canım Öğlenki dürüme takılma bence çünkü akşam çok güzel dengeledin

Offf simit miiii çok tehlikeliiii inş yakmışsındır kuzum

Sanırım yaktım çünkü dönüştede yürüdüm üstelik parktada sağ olsun kuzum devamlı Anne gelsene diye beni yanına çağırıp durdu

Leyla ben stuttgarttan katiliyorum..bugünüm cok zor kecti..istahimi kesmek icin bitki caylari ictim..yürüyüse cilacaktim burda cok bozuktu hava..sabirlan atlatacagim bi sekilde baska care yok

Neyse geç oldu bana müsaade

Sabah erken kalkacağım inşallah ve yine yoğun bir gün beni bekliyor
Kahvaltı faslından sonra kalan malzemeleri alacağım sonrada eve gelince banyoyu boşaltacağım ki eşim dolabını söküp makineyi banyodan çıkarsın

Tabi fırsatım olursa kesin damlarım yine ( en azından eşim gelmeden çünkü ben eşimi tanıyorsam o ardiye olarak kullandığımız Tuvaleti boşaltırken ille yardım et pc başında oturma der )

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Şimdiden kolay gelsin iyi geceler:)

hosbuldum canim ben ebru izmirliyim 23 yasindayim adliyede calisiyorum bekarim suan 84 kiloyum 3 yil once kpss calisirkn kilo aldim sonrada is ararkrn stresten veremedim versemde geri aldim..hedefim 60 ama ilk hedefim 70 gbi.. eskiden 62 de sabittim ve o zamanlar kendimi cok kilolu buluyodum bu bna allahin sopasiydi herhalde ins birlikte vericezz bu sefer kafama koydum stresimde yok sukur olacak..sen kac kilodan bu kiloya geldin tatlim??

Gunaydin bacilar diyete ara verdim çünkü cuma aksami usuttum ve hala hastayim grip oldum ilaç aliyorum o yüzden yemek zorundayim dirençli olmam lazim burnum vardiyeye dondu resmen

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr

Bu sabah 06:00da baş ağrısıyla uyandım ama şükür duşumuda alınca kendime geldim
Malum 1 saat sonra kızkardeşimle dışarda kahvaltı için buluşacağız
Tabi metabolizmam o saate kadar aç kalıp etkilenmesin diye koca bir bardak ayranımı aldım ve kendimi buraya attım

Bu arada cumaya nazaran ( dün yediğim simide rağmen ) bu sabah tartıda eksi gördüm
İnşallah cuma günüde aynı rakamı hatta dahada aşağısını görürüm Rabbiminde izniyle

Al bendende okadar üstelik ben kendimi 52 kgken bile kilolu hissediyordum Eşim o dönem çok fazla zayıfım diye söyleniyordu şimdide hep diyorum eşime sen kilo al kilo al diye başımın etini yedin bende ay daha vermem lazım oram büyük buram büyük diye Rabbimin verdiğini beğenmedim sonrada Rabbim hehhh alın size kilo diye beni cezalandırdı diye Şimdi 80i görsem kendimi manken ilan edecek hale geldim tabi inşallah 80den de aşağısını göreceğim

Günaydın canlar ben nbte kaçar

Günaydın canım
Hayırlı nöbetler sana kolay gelsin

Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər

Seninde sabah şeriflerin hayırlı olsun canımın içi

Gunaydin bacilar diyete ara verdim çünkü cuma aksami usuttum ve hala hastayim grip oldum ilaç aliyorum o yüzden yemek zorundayim dirençli olmam lazim burnum vardiyeye dondu resmen

Çok geçmiş olsun canım
Boşver çok kasma dediğin gibi ama tabi kilo almamaya çalış

günaydın kızlar benden haberler kötü dişim çok ağrıyo fakat hangi dişimin ağrıdığını bulamıyorum ortada çürük görünmüyor doktora gitsem röntgenle falan hangi dişin olduğunu anlar mı ?

Çok geçmiş oslun canım
Mutlaka dişçiye git o hangisi olduğunu röntgen çekmeden bile bulur

Neyse ben kaçtım giyinip çıkalım ancak gideriz
Akşam üzere görüşürüz inşallah

herkese kocamaan bir günaydın,
sabah kalktım limonlu suyumu içtiim 1 yumurta yarım dilim kepek 1 salatalık domates....
aah ah her öğünde böyle olabilsem keşke:) neyse spora geri döndüm inşallah en az haftada 1 kilo verebilirim. yaza bu kilo işinden kurtulmuş olmak istiyorum.15 tatilde memlekette her gören kiloma şaşmıştı hadi bi daha şaşsınlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…