Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın benim hırslı ve azimli kızlarıma haydi kızlar pes etmek yok cumaya az kaldı bugğn tartıda kendimi hafiflemiş görmenin mutluluğuyla şok diyetime dewam ediyorum kızlar. Söylemeden edemeyeceğim dün akşam 9 da bir tane madlen sütlü çikolata yedim minicikti zaten kaçamaktan saymıyorum bile

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar. Evime geldim çok şukur şimdi daha iyi kuzum. Gelir gelmez ilk işim tartılmak oldu. 68.9 çıktım. Tabi sağlıklı ve yağdan olduğunu sanmıyorum. İki günlük açlık var sonuçta. Ama olsun yine de seviniyor insan.

canım bu diyette azıcık dişini sık emin ol 2 kilo gidecek 4 güünün sonunda çünkü bu diyeti ilk yaptığımda 53 tü kilom yani senden daha azdım ve 2 kilo vermiştim eminim sen 2.200 bile verirsin ama kaçamak yapma 4 günün sonunda yap kaçamağını :))

Zayıf bi çocukluktan sonra ergenlikte çok kilo aldım o zamandan beri de pek zayıf olduğum söylenemez 60-65 arası gezindim hep sanırım.. Kpss çalışırken 65 ten 60 a inmiştim diyet ve sporla ve baya sıkılaşmıştım atanınca tekrardan aldım 2 yıl önce falan baya azimle ilk kez 57 ye fln düştüm Allahım o nasıl mutlu her giydiğimin yakıştığı keyifli bi dönemdi ah ahhh sonra bn yine ipin ucunu kaçırdım ve bu defa hayatımda ilk kez 65 inde üstüne çıktım ve kilolar baya inat ediyor işte böyle ebrucum.. İnş kurtulucaz birlikte çok istedikten sonra her şey olur

An
Leyla ben stuttgarttan katiliyorum..bugünüm cok zor kecti..istahimi kesmek icin bitki caylari ictim..yürüyüse cilacaktim burda cok bozuktu hava..sabirlan atlatacagim bi sekilde baska care yok
Seni çok iyi anlıyorum canım yaa kafanı meşgul etcek bişeyler yap inş atlatıcaksın biranönce

Kızlar merhaba nasılsınız. Şimdi doktordan geliyorum oğlumu götürmüşdüm peyvend için hen üz prob yapdılar alerji yapan şeyler verme dedi iyneyi vuran. Yumurta. ceviz. bal. gibi şeyler olmazmış. O an orda sormayı unuttum marketlerden aldığımız sütler alerji yaparmı. fasülyeyi de bilmiyorum alerji yaparmı patates falan. Hemen bilen varsa cevab yazın ne olur.

benim 3 yasindaki ogluma paketteki süt iyi gelmiyo istifra ediyo tekrar...ama laktozsuz süt ictiginde sorun olmuyo..birde esime patetes cig iken cok fena alerji yapiyo..yani patates soyarken falan.gözleri kizarir siser ellerinde kizariklik olur kasinir.bazen bana sürpriz yapar yemek yapmak ister..:)..birde 5 yasinda kizim var onunda yulafa karsi alerjisi var

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Şükür evime gelebildim ama şansa bu yakada büyük arıza varmış ve çoğu semtte elektrik kesintisi var ve ne zaman geleceğibelli ddeğilmiş

Ev telefonumda elektrikli olduğundan cebin sarjini idare etmem lazim ama en azindan haber vereyim dedim

Kocaman öpüyorum artik elektrik gelirse damlarim yine olmadi yarin malum daha çok isim var ama elektrik olmayinca karanlıkta oda kaldı :)

geçmiş olsun canım uzun süre ale8rjisi olan şeyleri yedirma sonra minik minik verip bünyeyi alistirabiliyormuşsun en azından bizim doktor öyle demişti

Esimle disarda oldugumuzdan dolayi tabakta esim israrla 2 lahmacun siparis verdi..bende inat edip sadece salatasini yedim.yanina 1 bardakta ayran ictim..simdi o lahmacunu yeseydim bütün günüm moralim bozuk olacakti..ama iyiki yememisim vijdanim rahat bi sekilde günümü bitirmeye devamm

Şükür kavuşturana

Valla bütü gün elektrik olmayınca hiç bir şey yapamadım birde üstüne sularımız gitmişti
Elektrik geldi darısı suya
Daha yıkanacak iki posta çamaşır var birde küçük kuzumu yıkıyacağım gece en azından bir kaç gün idare edeyim sonra nasılsa Annemin evine çıkar yıkanırız Allahtan kadıncağız giderken anahtarı bırakmış

Kizlar almanya ucuyo..disarda isim vardi rüzgar nerdeyse beni yikacakti..cok fena burasi cok

Aman canım çok dikkat et mecbur kalmadıkça cıkma Allah korumuş

Kızlar benxe 2 ay oldum başlayalı 6 kilom gtti artık çok mutluyum

İnşallah bir sonraki 6 kgyu daha çabuk verirsin Ayşem

Helallllllllllllllllllllllll
Süpersin canım cidden en güzelini yapmışsın mutsuz olacağına varsın birşeyi eksik ye tartı daha çok gülsün yüzüne

Bu nasıl bişeydir ya sonunda geldi elektrik kızlar tüm ülkede kesikmiş van hariç komedi gibi :-(

Sorma yaaa elektrik olmayınca hayat duruyor sanki
Daha banyoyu boşaltacağım ( karanlıkta olacak iş değildi sonuçta ) ama az sizlere bakayım öyle girişirim nasılsa çok fazla benim yapacağım iş yok ancak sular gelince iki posta çamaşır atılacak makineye

Hadi kızlar gelin de 2 laf edelim oğlum mızmızlanıp duruyordu şimdi uyutdum o uyanmadan bir de buraya bakiyim dedim. Hadi bekliyorum ben bu gün su içemedim yaaaaaa oğlum kuçağımdan yere inmiyor en azından yemeyi fazla yememeye çalışıyorum.

Kızlar hani geçenlerde bahs etmişdim ya oğlum ayakkabı giymiyor bu gün doktora sorduk ayaklarında problem yok dedi çok sinirli bir çocuk o yüzden istemiyor dedi Gerçekden kızlar çok sinirli bir çocuk ya her şeye sinirleniyor ne yapıcam ben onunla Şu ayakkabıya nasıl öyreticem ben onu kesinlikle yakına bırakmıyor ayakkabıyı.

Canım ne güzel işte en azından sağlık açısından bir sorunu yok kuzunun
Ona olabildiğince yumuşak davran, ona aslında ayakkabıların ne kadar önemli olduğunu ayağına birşey batmasını engellediğini güzel güzel anlat hatta çok sevdiği bir çizgi film kahramanı varsa üzerinde onun resmi olan ayakkabılardan almayı teklif et ( kardeşimin oğlu Spidermann yani örümcek adam karakterini çok sever ve ayakkabının üzerinde onun resmi varsa daha bir zevkle giyiyor hatta diğer ayakkabılarını istemiyor bile )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…