Ah bu regl dönemiSelam kizlar elektrkler yeni geldi anca girebildim..reglimden dolayi mide bulantim devam ediyor pek saglikli yiyemedim yine..
sabah: 1 dilim recelli ekmek
aksam: 1/2 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek 2 kizarmis kanat
Evet canım hiç ekmek tüketmedim yavaş yavaş bırakıyom dedim ekmeği ondanTesekkür ederim canim...cuma gününe az kaldi...sporada baslamak istiyorum yakinda...leslie cd leri var bende
Canim nerdeyse hic ekmek yememisin o yüzden tatli krizine girmis olabilirsin...en azindan günde 2-3 dilim ekmek tüketmeye calis
Şok diyet nerde hayatım
ins canim ya hic yiyesim yok ama sporda yapamadigim icin metabolizmam calismiyor o kotu ins yarina duzelirimmAh bu regl dönemifena olmamış cnm bi atlat eski düzenine dönersin
Slm kızlar nasılsınız ben hala doguramadim ve kilo aldikca aldım :) inş en yakın zamanda aranizdayim sizi çok özledim bi çok yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmis en yakin zamanda tanisiriz ins
Aynen canm az kaldı hareket edemiyorum artik Allahtan annem varda her isime yardım ediyor sağolsun birden karnın çok fazla büyüdü şaştım kaldım inşallah canm hayirlisiyla doğada başlasam yine eskisi gibi kilo vermeye
Kızla hastane çok yoğun giremiyorum
günaydın kızlar bu türkiyenin hali ne olacak ya nereye gidiyoruz başbakan elektrik kesintisinin arızadan kaynaklanmadığını söylüyor ama sebebini açıklamıyor bir yandan cumhuriyet savcısı öldürülüyor teröristler tarafından ve benim abim de savcı.elini kolunu sallaya sallaya girmişler adliyeye demek çok satılık insan var Türkiye de.nasıl bir ülke bu yaşadığımız anlamadım kötü bir güne başladım duyduğum haberlerden dolayı ..Allah sonumuzu hayır etsin AMİN..
Günaydın kızlar ben yine hastaneye geldim kan vericem inşallah tatlı krizi tutmaz geçen haftaki gibi
 amin canım çok sağol :)Sanada günaydın canım inşallah sonuçlarında güzel çıkar krizede girmezsin
Hadi gözün aydın. Biz iyiyiz sen nasılsın.Günaydın fıstıklaaarrr yazamadim kac gündür annemlerdeydim ablamlar buraya tasindinasılsınız bakakm
Merhaba tatlişler
Günaydın fıstıklaaarrr yazamadim kac gündür annemlerdeydim ablamlar buraya tasindinasılsınız bakakm
Gunaydin lar
Sana da günaydın da yarın cuma diyil ki. Kız yoksa şakamı yapdın sen.Günaydın kızla hepinize yarın cuma ona göre az yiyoruz kılar n azından bugn kaçamaksız bir günümüz olsun haydi bakalımBende işe gidiyorum otobüsdeyken size bi yazayım dedim nasılsınız
Günaydın kızla hepinize yarın cuma ona göre az yiyoruz kılar n azından bugn kaçamaksız bir günümüz olsun haydi bakalımBende işe gidiyorum otobüsdeyken size bi yazayım dedim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?