Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kız yerim seni ben canım hen üz konuşulanları çok da anlamıyor ufak-tefek şeyleri anlıyor da mesela biberonunu biliyor baba geldi dediyimde onu anlıyor vs vs ama hen üz o sen söylediyin gibi anlamıyor. Bir az daha büyük olsa dediklerini yaparım da maalesef küçük hen üz. Ama maşallah kardeşlerimin kızları her şeyi çok çabuk kavrıyolardı ama bu öyle diyil.

Oynakbasim adin banuydu galiba..aynen dedigin gibi sabirli olalimki mükafatini cuma günü tartida görelim

Evet canım Banu adım
Kesinlikle ben inanıyorum Bak bugün eve geldiğimizde saatlerce elektrik kesikti ve normalde ben sırf can sıkıntısından ne yesem diye düşünürdüm eskiden ama bugün büyük kızımla oturup satranç oynadık ve inan beynim ona yoğunlaşınca hiç aklımın ucundan bile geçmedi kaçamak yapmak ( ki küçük kuzu canım çekti diye pastaneden açma falan aldırmıştı kendine sonra ucundan ısırıp tabağını dibime bıraktı normalde af etmez anında onu hüpletirdim ama bir an bir ısırık bile almayı aklıma getirmedim şükür )

Geçen büyük kızda dışardayken Anne şu Torkunun çikolatalarından alalım dedi ( tabi elinde 7 -8 tane ) hani içinde şeker yok şeker pancarı var ya o bakımdan daha masum görüyor onları bir an al diyecektim ama sonra şeker pançarıda olsa okadar çikoyu eve sokarsam eninde sonunda şeytana uyarım diye yok kızım kendinize ufak bir tane birşey seçin tamam dedim hem onlar evde olunca kurtlanacak hemde ben en güzeli ne şeytanı gör ne selevat getir hesabı

Süpersin takdir ettim iradeni

Canım anlamıyor diye düşünme inan şimdikiler çok çabuk öğreniyor ( en azından bilinç altına yerleşir )
Benim büyük kızda ufak kızda daha 10 aylıkken etrafı emekleyerek karıştırmaya niyetlendiklerinde parmağımı sallayarak Almanca onlara Nein ( yani hayır ) dediğim an ellerine almaya niyetlendikleri şeyi anında bırakırlardı eşimin halaları hala derler kız sen nasıl becerdin onu diye ama inan doğduyklarından beri hep konuşuyorum onlarla hemde öyle böyle değil küçük kuzum her gün babasıyla nasıl tanıştığımızı gün gün dinleyerek uyurdu
Eşim çocuğu bile bizim hikayemizle bayıltın diye dalga geçerdi ama inan kocaman gözlerini açar dinlerdi beni ( tabi ona en tatlı ses tonuyla hitap ediyordum )
Belki baştan dinlemiyor gibi gelir ama inan bilinç altına işliyorsun

Benim küçük kuzuya ilk doğduğu günden beri hep benim profesör doktor kızım diyip duruyordum hatta komşu ablamdan çıktı o bir gün benim kızım büyüdüğünde profesör doktor olacak diye sevdi komşu ablam kuzumu ve inan hep anlamaz dediğimiz günlerde bile her gün söylüyordu ( hani doğduğu günden itibaren )

Geçenlerde büyük kızı doktora götürdüğümüzde doktor hanım küçük kuzuma dönüp kız sen büyüdüğünde ne olmak istiyorsun diye sorduğunda : Profesör Doktor olucağım ben büyüdüğümde diyince kadın şok geçirdi nasıl yani hani sırf doktor değil birde profesör doktor diyor diye dedim biz komşu ablamla doğduğu günden beri onu öyle telkin ettik diye kadın siz işi biliyorsunuz bilinç altına yerleşmişsiniz ve emin ol ileride bu kız tıp okumak isterse hiç şaşırmayın dedi
Hani biz anlamaz deriz ama kızdığımızda bile nasıl dudak büküyorlarsa birşeyleri anlatırken oyunda oynasalar bir kulak bizde

Bügünkü menüm
Kahvalti. ..
3 mini turp
5 zeytin ...1/2 paprika
1 yumurta
1 dilim acukali bugday ekmek
1 fincan tatlandirici ile neskafe

ara..orta boy kaze salata
1 bardak ayran

Öyle..
1 tabak sebze corbasi
1 dilim bugday ekmek
salata

Ara...1 elma..10 badem

aksam..
1 tabak bulgurlu kapuska
1fincan bitter cikolatali türk kahvesi

Ara...1 bardak ayran

selam şekerler menüm gelsin

sabah: 3 dilim kızarmış ek üzerine tereyağı bir tatlı kaşığı kdr biraz salça zeytin 1 kk peynir ve çay
spora gittim b-fit e yarım saat tepindim geldim:)
ara: spor sonrası 1 br süt
öğlen: 1 servis kaşığı ıspanak, 1 kase bol yeşillikli bulgur salatası
ara: 1 dilim bisküvili pasta (ben yapmıştım)
akşam: 2 parça fırında palamut, 3 kaşık bulgurdan
ara: az şekerli türk kahvesi birazdan yanında 1 lokma çiko (balığı bastırsın)

bide yeşilçay içerim bol su onun dışında

Slm kızlar nasılsınız ben hala doguramadim ve kilo aldikca aldım :) inş en yakın zamanda aranizdayim sizi çok özledim bi çok yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmis en yakin zamanda tanisiriz ins
canım benim az kalmış Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş :) kız bi gelsin kiloları da vericeksin inş burda

Kızlar bugünlük benden bukadar

Şu banyoyu boşaltayımda benimki kulağımı çekmesin yine adam yaramaz çocukmuşum gibi bazen seslendiğinde pcye dalınca gelip kulağımdan tutarak kaldırıyor beni gel bakayım buraya diye

Yarın nasılsa usta gelmedende girerim geldiğinde de fırsat buldukça damlarım nasılsa tadilata yardım edecek halim yok

Aklım burada kalacak ama neyse
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Kızlar benim tatlı krizin geldi dayanamadm eti karam bitter yedim az önce affedin beni

Olmuşla ölmüşe çare yok canım eminim sen onu eritirsin yatana kadar

canım benim az kalmış Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş :) kız bi gelsin kiloları da vericeksin inş burda
Aynen canm az kaldı hareket edemiyorum artik Allahtan annem varda her isime yardım ediyor sağolsun birden karnın çok fazla büyüdü şaştım kaldım inşallah canm hayirlisiyla doğada başlasam yine eskisi gibi kilo vermeye

Kızlar bugünkü menüm

Sabah: 3 zeytin yarım dilim ekmek 2 domates keci peyniri
Ara süt 200 ml
Öğlen yoğurt tavuk bir but yedim sadece
Ara haşlama yumurta domates salatalık
Akşam 70 grm eti karam yoğun bitter

Artı spor 1 saat başladım

Ah canım o huysuzdan bi tane de bende var. Alt değiştirmek üstünü giydirmek yemesi İçmesi her şeyi sorun ama en çok mont giydirmek sorun oldu bizde de kan ter içinde kalırdım ilk başlarda ama sonra oyun yaptım hanimiş benim oğlumun eli diye gülerek sakince montunu giydirdim.artık sorun yaratmıyor giyinirken. Sende ilk önce sakin ol ver bi tanesini eline hadi sen bunu giy ben diğerini giydireyim de sonrada sakince yardım etmemi istermisin diye sor çünkü kendileri bişeyler yapmayı çok seviyorlar.İnşallah yardımı dokunur;-)

Süpersin takdir ettim iradeni
Tesekkür ederim canim...cuma gününe az kaldi...sporada baslamak istiyorum yakinda...leslie cd leri var bende
Canim nerdeyse hic ekmek yememisin o yüzden tatli krizine girmis olabilirsin...en azindan günde 2-3 dilim ekmek tüketmeye calis

Kızlar yaa bugün tüm gün elektrik yoktu okuldan gelince elektrik gelir umuduyla dolaştım ama nafile annem 12. Katta oturuyo bende erindim cıkmadım ogle nde hiçbirşey yememiştim ve o açıkla annemin yanındaki yerden et dürüm yedim ekmeğini kestirdim ama

Sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
4 zeytin
Domates salatalık
1 yumurta

Akşam
1 et dürüm
1 ayran

toplam 1000 kalori
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…