Kız yerim seni ben canım hen üz konuşulanları çok da anlamıyor ufak-tefek şeyleri anlıyor da mesela biberonunu biliyor baba geldi dediyimde onu anlıyor vs vs ama hen üz o sen söylediyin gibi anlamıyor. Bir az daha büyük olsa dediklerini yaparım da maalesef küçük hen üz. Ama maşallah kardeşlerimin kızları her şeyi çok çabuk kavrıyolardı ama bu öyle diyil.Canım ne güzel işte en azından sağlık açısından bir sorunu yok kuzunun
Ona olabildiğince yumuşak davran, ona aslında ayakkabıların ne kadar önemli olduğunu ayağına birşey batmasını engellediğini güzel güzel anlat hatta çok sevdiği bir çizgi film kahramanı varsa üzerinde onun resmi olan ayakkabılardan almayı teklif et ( kardeşimin oğlu Spidermann yani örümcek adam karakterini çok sever ve ayakkabının üzerinde onun resmi varsa daha bir zevkle giyiyor hatta diğer ayakkabılarını istemiyor bile)
Oynakbasim adin banuydu galiba..aynen dedigin gibi sabirli olalimki mükafatini cuma günü tartida görelim
Süpersin takdir ettim iradeniEsimle disarda oldugumuzdan dolayi tabakta esim israrla 2 lahmacun siparis verdi..bende inat edip sadece salatasini yedim.yanina 1 bardakta ayran ictim..simdi o lahmacunu yeseydim bütün günüm moralim bozuk olacakti..ama iyiki yememisim vijdanim rahat bi sekilde günümü bitirmeye devamm
Kız yerim seni ben canım hen üz konuşulanları çok da anlamıyor ufak-tefek şeyleri anlıyor da mesela biberonunu biliyor baba geldi dediyimde onu anlıyor vs vs ama hen üz o sen söylediyin gibi anlamıyor. Bir az daha büyük olsa dediklerini yaparım da maalesef küçük hen üz. Ama maşallah kardeşlerimin kızları her şeyi çok çabuk kavrıyolardı ama bu öyle diyil.
Bitter cikolatali türk kahveside iyi geliyo tatli krizine...bitki caylarida iyi geldi dün bana..Kızlar benim tatlı krizin geldi dayanamadm eti karam bitter yedim az önce affedin beni
canım benim az kalmış Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş :) kız bi gelsin kiloları da vericeksin inş burdaSlm kızlar nasılsınız ben hala doguramadim ve kilo aldikca aldım :) inş en yakın zamanda aranizdayim sizi çok özledim bi çok yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmis en yakin zamanda tanisiriz ins
Kızlar benim tatlı krizin geldi dayanamadm eti karam bitter yedim az önce affedin beni
Aynen canm az kaldı hareket edemiyorum artik Allahtan annem varda her isime yardım ediyor sağolsun birden karnın çok fazla büyüdü şaştım kaldım inşallah canm hayirlisiyla doğada başlasam yine eskisi gibi kilo vermeyecanım benim az kalmış Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş :) kız bi gelsin kiloları da vericeksin inş burda
Ah canım o huysuzdan bi tane de bende var. Alt değiştirmek üstünü giydirmek yemesi İçmesi her şeyi sorunKızlar hani geçenlerde bahs etmişdim ya oğlum ayakkabı giymiyor bu gün doktora sorduk ayaklarında problem yok dedi çok sinirli bir çocuk o yüzden istemiyor dediGerçekden kızlar çok sinirli bir çocuk ya her şeye sinirleniyor ne yapıcam ben onunla Şu ayakkabıya nasıl öyreticem ben onu kesinlikle yakına bırakmıyor ayakkabıyı.
Tesekkür ederim canim...cuma gününe az kaldi...sporada baslamak istiyorum yakinda...leslie cd leri var bendeSüpersin takdir ettim iradeni
Canim nerdeyse hic ekmek yememisin o yüzden tatli krizine girmis olabilirsin...en azindan günde 2-3 dilim ekmek tüketmeye calisKızlar bugünkü menüm
Sabah: 3 zeytin yarım dilim ekmek 2 domates keci peyniri
Ara süt 200 ml
Öğlen yoğurt tavuk bir but yedim sadece
Ara haşlama yumurta domates salatalık
Akşam 70 grm eti karam yoğun bitter
Artı spor 1 saat başladım
Kızlar bugünkü menüm
Sabah: 3 zeytin yarım dilim ekmek 2 domates keci peyniri
Ara süt 200 ml
Öğlen yoğurt tavuk bir but yedim sadece
Ara haşlama yumurta domates salatalık
Akşam 70 grm eti karam yoğun bitter
Artı spor 1 saat başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?