Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sağol canm benim amin inşallah bugün hafif bi kan geldi ama agrim falan yok bekliyorum bakalım bi yandanda korkuyorum :)

Hay ben şansıma tüküreyim Bu saat oldu hala ustadan haber yok üstelik cebinede cevap vermiyormuş üstelik akşam 6da bütün fayanslar falan gelecek

Bismillah dedik giriştik ama daha ilk günden bana gelmeye başladılar

Günaydın fıstıklaaarrr yazamadim kac gündür annemlerdeydim ablamlar buraya tasindi nasılsınız bakakm

Hadi gözün aydın canım Ablanda yakınına gelmiş Rabbim evinde sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin...Aminnnn

Günaydın kızla hepinize yarın cuma ona göre az yiyoruz kılar n azından bugn kaçamaksız bir günümüz olsun haydi bakalım Bende işe gidiyorum otobüsdeyken size bi yazayım dedim nasılsınız

Sanırım 1 Nisan şakası yada yoğunluktan baya bir nevrin dönmüş
Kolay gelsin canım sana

Sağol canm benim amin inşallah bugün hafif bi kan geldi ama agrim falan yok bekliyorum bakalım bi yandanda korkuyorum :)

Aman canım korkma Rabbim kolaylığını verir inşallah vakti zamanı gelince tutar sancılar olmadı benim gibi ağrısız gidip suni sancıylada olsa doğurursun kuzunu Hafif kan geldi demişsin doktorunu arayıp sordunmu sıkıntı olmasın hani bende hiç olmadı o yüzden bilemiyorum ama belirti öylede olabilirmi acaba bir sor bence için rahat olsun en azından

Yok sormadim canm bi daha gelmeyince biraz daha bekliyorum bakalım eğer tekrar gelirse sorucam çok hafif kasiklarimda ağrı var simdi

Selam kızlar nasılsınız? Şimdi spora gittim kalça bacak ağırlıklı çalıştık:) umarım faydasını görürüm tez zamanda!!! Ve hala 65,5 rakamından kurtulamamış olarak bir kez daha şunu farkettim ve vurgulamak istiyorum ağzımıza attığımız her fazla lokma bize zarar!!!! Hiçbir kaçamak lüksümüz yok

Kızlar neden şu suyu hatırlatmıyosunuz artık. Ben 1 lt bitirdim şimdi gidip 2-ye başlıycam

Hastaneden geldim kızlar beş tüp kan verdim tansiyonum acayip düşmüş ayran içiyorum şimdi hastanede de yine bi sandviç yedim bugünkü son Karbonhidratım olacak inşallah

Son düzenleme:
ben görememişim canım eşim baktı 20 lik diş çıkmış en köşede çürükmüş sanırım çekerler bugün gidicem doktora
Canım yaaa olsun üzülme benim de dişin biri gitti. Orda kalıb başka dişlere de zarar vermesindense çekilsin yerine koydurursun artık ne yapalım. Ben de 4 ya da 5 diş koydurucam inşallah şu çekilenin yeri bi düzelsin.

imlant mi yaptıracaksın canım
Canım o konuyu hen üz konuşmadım bir daha gittiyimde konuşucaz. Sadece eşim sordu ne kadar diş yapılıcak diye hani parasını öyrenmek için o da 4 ve ya 5 dedi bakalım ne olucak hayırlısı. Amma bana implant olmuycak gibi geldi yani konuşmasından öyle anladım.

Kızlarrrrrr

Şu anda resmen çıldırabilirim

Şerefyoksunu usta bozuntusu sonunda telefona cevap vermiş
Neymiş efendim bize daha iki gün önce yarın bile başlarım diyen adam bizi unutmuş işte maaşlı işe girmiş hesapta Daha pazartesi akşamı bizle konuştuğunda abi uzun süre inşaat işi de yokken hemen yarın bile başlarım demişti hata bende abi nasıl boşaltalım şimdi sabaha kadar banyoyu sen iyisimi bir gün sonra yani bugün için gel dedim oda merak etme yenge çarşamba sabahı erkenden gelirim dedi
Kesin yalan söylüyor sonuçta bir yere sen iş için başvurduysan onuda söylersin abi bak ben bir yere baş vurdum oradan haber bekliyorum ama o arada yaparım dese inanırım ama üzerine basa basa uzun bir müddet işim olmayacak dedi

Ben birde sabahın 6sında kalkıp cıkkım yiyesice aç kalmasın diye yufkadanda olsa börek yaptım çayın yanına veririm diye

Şimdi kaldık açıkta göçebeler gibi her yer her yerde Eşim deminden beri yeni usta bulmaya çalışıyor telefonlada olsa sinirlerim fena bozuldu nasıl bir aksiliktir bu anlamadım gitti ama bundada bir hayır var demek istiyorum Ya adama ödemesini yapsadıkta yarım bıraksaydı yada hiç gelmesedi daha çok kudururdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…