Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvaltım fazla oldu baştan kabul ediyorum
Sabah
1 Bardak çay
4 çatal Kıymalı yumurta
7-8 patates kızartması 1 dilim peynir
Domates salatalık

Aksam
2 köfte 1 kase cacık
4 kaşık nohut yemeğe susuz

Ara 2 elma

2 kupa bitki çayı
1.5 litre su
1 saat tempolu yürüyüş

Baya az yemissin cumaya hazırlık hadi bakalım
Gerçekdenmi ayyyyy içime su serpdin vallahi ben çok yedim diye kıvranıp duruyordum
Canım evet sabah fazla olmuş ama kahvaaltıda yemen akıllıca afiyet olsun

Kız sen Gülşenin dediyi şok diyeti yapmıyormuydun. Ama menün kötü diyil afiyet olsun.

Menüm
Sabah: yarım sandviç
Bir fincan şekersiz çay
Ara: bir bardak ayran
Öğlen: bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Biraz peynir
Ara: fındık badem
İki parça çikolata
Akşam
Az Yayla çorbası
4 tane mücver:-( annem yaptı dayanamadım)
Su 2 litre
Spor: bugün çok halsizim yapamıycam
Bugün biraz kaçırdım kızlar ama hastane dönüşü çok hhalsizdim ondan oldu yarın çok dikkat edeceğim cumaya az da olsa eksiyle girmek istiyorum

Menün kötü diyil kuzum afiyet olsun. Kız o kadar kan vermişsin ne yapalım o kadarı da olsun artık ama dediyin gibi cumaya toparlarsın inşallah.

Evet balım galiba öyle. Kız ben senin gerçekden zayıfladını sandım ama.
Ay yok nerede bebegim ya ayniyim
haklisin canim yaa kimse anlamadi zaten

Menün kötü diyil kuzum afiyet olsun. Kız o kadar kan vermişsin ne yapalım o kadarı da olsun artık ama dediyin gibi cumaya toparlarsın inşallah.
İnşallah canım teşekkür ederim şu bi haftada 9 tüp kan verdim feleğim şaştı annemde burda olunca ipin ucu kaçtı biraz ama haftaya kaldığım yerden devam edicem 59 a düşcem inşallah

Merhaba kızlar giremedim bugün fazla okul çıkışı ilk önce göğüslerimdeki ağrı için doktora gittim cok şükür hiçbirşey çıkmadı sonra dişçiye gittim enfeksiyon kapmış 20 lik diş ilaç verdi hala geçmezse çekecek menüme gelince

sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
zeytin 3 tane
domates salatalık

öğle
1 bardak süt
1 dilim ekmek
çok az peynir
domates

akşam
2 kaşık makarna
Küçük bir kase çorba

Toplam 1000 kalori

su 2 lt
1 saat yüzme

Canım yapamıyorum canm hep bi şeyler çekio ben bıraktım
Oyyyyyy kuzum seni çok iyi anlıyorum kız benim canımın neler çekdiyini bir duysan vallahi karşı gelmek çok zor hele-hele regl öncesi. Bu saat oldu hala uyuyamıyorum tatlı isteyimden dolayı olmadı yarın bir küçük parça bir şeyler yiyicem artık ne yapıyım dayanamıyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr

Kızlar ya benim bilgisayar iyice kafayı yedi üstüne birde küçük kuzum hastalandı
Valla benimde kafayı yememe az kaldı
Dünden beri bir aksiliktir gidiyor Rabbim hayırlara çıkarsın

Fırsatım oldukça girmeye çalışıcağım ama devamlı sayfalarda kapanıp abuk subuk reklamlar açıldıkça deli olabilirim

Aynen canim..cok cötü regl öncesi ..3 gün önce bende cok direndim bitki caylari sekersiz sakiz ev temizligi falan yaparak kafami dagitmaya calistim..günü öyle bitirdim kacamak yapmadim.basardim ama cok fena basimda agridi yani..regl sonrasi cok kolay istahim olmuyo ozaman..sabredcez canlar..baska care yok..hatta ben hedefime ulastiktan sonra 5 kilo daha vermeyi düsünüyorum..yani 55 kilo ..kismetse

Son düzenleme:
Canim eyer imkanin var ise cep telefonundan takip et burayi..her an burda olursun..öyle yapiyorum daha kolay oluyo..Ayrica gecmis olsun canim..kuzun insallah cabuk iyilesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…