pes etme canim..bazen kilo duraklayip kaliyo öyle..yola devamkızlar bugün de tartıldım kilo verememişim tabii bu hafta 2 saat yüzme hariç evde hiç spor yapmadım offf yine canım sıkılmaya başlıyo şuan 60 olsaydımgaliba diyet psikolojisinden sıkıldım
Bende takiliyrm öyle hep pes etme canımkızlar bugün de tartıldım kilo verememişim tabii bu hafta 2 saat yüzme hariç evde hiç spor yapmadım offf yine canım sıkılmaya başlıyo şuan 60 olsaydımgaliba diyet psikolojisinden sıkıldım
pes etme canim..bazen kilo duraklayip kaliyo öyle..yola devam
Bende takiliyrm öyle hep pes etme canım
pes etme canim..bazen kilo duraklayip kaliyo öyle..yola devam
herkesin bünyesi farklıdır ama ben kilo verirken bazen kilo vermem duraksadığında, pes etmeyip devam ettiğimde birden fazlaca gidiyordu kilolar yani bi kırılma noktası oluyordu. inşallah seninkide öyle birşeydir sıkma canını... diyet sevimsiz bir kelime dikkat ediyorum de:)kızlar bugün de tartıldım kilo verememişim tabii bu hafta 2 saat yüzme hariç evde hiç spor yapmadım offf yine canım sıkılmaya başlıyo şuan 60 olsaydımgaliba diyet psikolojisinden sıkıldım
haklısın canım bu kiloları 1 haftada almadıkki 1 haftada verelim tiroid ve isülin olunca tabi daha zorlaşıyor kilo vermem galiba asıl sorunum benim bu halimi kabullenememem inşallah tez zamanda kurtuluruz şu kilolardanherkesin bünyesi farklıdır ama ben kilo verirken bazen kilo vermem duraksadığında, pes etmeyip devam ettiğimde birden fazlaca gidiyordu kilolar yani bi kırılma noktası oluyordu. inşallah seninkide öyle birşeydir sıkma canını... diyet sevimsiz bir kelime dikkat ediyorum de:)
son olarak kilon kaçtı canım senin bende yüzmeye gidiyorum haftada 2 gün yüzme gerçekten hem stresi attırıyor hemde bütün kaslar çalışıyo öğretmensin galiba bende sınıf öğretmeniiyim senin branşın neydimerhaba bayanlar
güzel bir kahvaltı ile güne başladım. domates, limonlu su eşimin yaptığı yumurtadan 2 çatal ve çok az ona eşlik eden ekmek. önceden öğle yemeğine kadar çok acıkırdım şimdi şükür acıkmıyorum zaten acıksamda yiyecek zaman yok:) bu gün okula 1,5 lt lik sulardan aldım bir paket. ya su içemiyorum en az 2.5 içmek lazım diyette ben 2lt bile olmuyor. ben de en azından 1,5 okulda için kalan 1lt yi sabah akşam evde illa içerim diye düşündüm.
dün yüzmeye gittim 1saat yüzdüm gerçekten çok yorucu ama çok rahatlatıcı. çok yoruldupğumda su içinde spor yaptım bacak egzersizleri çoğunlukta.
bu hafta doğum günlerinde kaçamaklı oldu ve dün akşamda dışarda yedik iyi olmadı. bir de dün yürüyüş yaptım kızımla iyi oldu:) çok dört dörtlük istediğim gibi bir hafta değildi ama umudum var hadi inşallah en az 500gram veririm:)
Aynen canim...kilo verdikten hedefimize ulastiktan sonrada daha dikkatli olalimda tekrar bu sorunlari yasamayalim..bu benim son uzun diyetim olacak insallah..cünkü bi kendini biraktimi insan tekrar diyete odaklanmaya veya baslamaya zor alisiyo insan.o zaman icindede kilo aldikca aliyoz..cünkü hersey kafada basliyo öncehaklısın canım bu kiloları 1 haftada almadıkki 1 haftada verelim tiroid ve isülin olunca tabi daha zorlaşıyor kilo vermem galiba asıl sorunum benim bu halimi kabullenememem inşallah tez zamanda kurtuluruz şu kilolardan
Umarim ara vermen uzun sürmez kisa zamanda dönersin anka..Merhaba arkadaşlar. Kaç gündür uğrayamadım kusura bakmayın. Girip mesajları okuyorum tam yazıcam bişi çıkıyor. Benim şu günler işlerim çok yoğun kızlar. Takımdan çıkayım En azından vakti olan biri gelir faydalanır. Hepinize başarılar inşallah hedeflerinize ulaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?