misafirlerede diyet pasta börek yemek yap..ozaman sorun olmaz canimSelamün aleyküm kızlar
Ben geldiiiim nasılsınız. Kızlar bu gün giremedim qonağım var idi. Bu gün hiç diyet modunda olamadımsu içemedim yarın sabit çıksam şükr edicem akşam yemeyimizi de geç yedik bir de üstüne tatlı yedim yaaaaaa.
Canim az bile yemisin aslinda..sadece pogaca olmamis..onuda aksama kadar eritmisindir..Ahh ah kötü bir menü yarın + cıkmasam iyidir
sabah
1 puaça
Biraz peynir
3 zeytin
domates
akşam
3 parcaya ayrılmış 1 tam kabak dolması
Yogurt
bol su
Türk Kahvesi
Oh ne güzel işler halloluyo kolay gelsin canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür geçte olsa gelebildim
Bugün ustalar çalıştı ama ben yoruldum
SAğ olsun küçük kuzum yerinde durmadı devamlı ustaları izlemek, hatta onlara yardım etmek istedi
Ona dur otur demekten felaket gerildim ( ustaları engelleyip rahatsız etmek istemedim )
Gelen Abi sağ olsun her eve lazımKapılarımızı değiştirmeyide istiyoruz diyince anında bizi götürdü bir tanıdığına veeeeeeee Çarşamba günü kapılarımda değişiyor
Duşakabinde yapılacak onada varmı bir tanıdık dedik onuda halletti sağ olsunBauhausa yaptırsaydık 800 liraya gelecekti ama onun bulduğu ( meğer eşimin ilkokul arkadaşıymış oda ) 580 liraya halledecek ( oda pazartesi ölçü almaya gelecek ve 1 haftada oda takılacak )
Yarın büyük kızı tekrar doktora götüreceğim ama ustalar yanlızda kalır nasılsa
Yemek konusunda bugün biraz sıkıntılı geçti benim açımdançeyrek ekmekte olsa döner yedim
Sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su bile içmedim korkumdan
Anam yayıla yayıla laptop başında oturmayı özledimsizlerle uzun uzun sohbet etmeyi neyse mecbur az sabır edeceğim nasılsa sayılı gün çabuk geçer
Allah korusun aklıma öyle kötü şey getirme ve bence hemen gitKızlar moralim cok bozuk galiba benim dişim ağrımıyo tiroid bezim cok ağrıyor dün gece elimle boynumu tuttum ve resmen elime bir modül geldi Şubat sonunda tiroid için kontrolüm vardı gitmemiştim olacağı bu oldu inşallah kanser falan değilimdir aklıma hersey geliyor
Canım Allah korusun ağzından yel alsın böyle şeyler düşünme ne olur. Hemen doktora git inşallah bir şey çıkmıyacakdır.Kızlar moralim cok bozuk galiba benim dişim ağrımıyo tiroid bezim cok ağrıyor dün gece elimle boynumu tuttum ve resmen elime bir modül geldi Şubat sonunda tiroid için kontrolüm vardı gitmemiştim olacağı bu oldu inşallah kanser falan değilimdir aklıma hersey geliyor
Canım maşallahGeçen hafta = 73.900
Bu hafta 72.500
Fark =-1.4
Yüzde =1.90
Çok mutluyum kızlar
Size de hayırlı cumalarhayırlı cumalar şekerler
güzel eksi bildirimler olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?