Ama bu hiç sağlıklı değil ki canım dikkat etSelam kizlar napiyosunuzbu sabah tartildigimda şok oldum dun kuzenim bi karisim cay vermisti onu ictim tuvaletten cikamadim ve sabah tartildigimda 4 kilo vermisimm cok mutluyummmm
Kızlaaaaaar 1 nisan şakası yapiyim dedim yemediniz galiba. Kızlar bir hoş geliceksin diyeniniz de olmadı ama. yoksa gerçekden geliceyimdenmi korkdunuz.Kızlar 1 hafta sonra Iğdıra gelicem oralarda kalanınız varsa görüşelim.
Biriniz hangi cay diye sorarsiniz sanmistim ama yikildim 1 nisan sakasi yapcaktimAma bu hiç sağlıklı değil ki canım dikkat et
Kimse 1 nisan modunda degil sanirim tatlim herkes kilolara odakliiKızlaaaaaar 1 nisan şakası yapiyim dedim yemediniz galiba. Kızlar bir hoş geliceksin diyeniniz de olmadı ama. yoksa gerçekden geliceyimdenmi korkdunuz.
Evet balım galiba öyle. Kız ben senin gerçekden zayıfladını sandım ama.Kimse 1 nisan modunda degil sanirim tatlim herkes kilolara odaklii
canım benim okadada değil yavben yine dayanamadim ve yine bi parca bitter cikolata yedim..yine tatli krizine takildim...sonra bütün cikolatayi cocuklara dagittim birdaha yiyemeyim diye..en azindan 65 olana kadar kendime cikolata yasagi koydum..
Kızlar haydi su içme zamanı benden de başka hatırlatan da yok haaaaaa
Kızlaaaaaar 1 nisan şakası yapiyim dedim yemediniz galiba. Kızlar bir hoş geliceksin diyeniniz de olmadı ama. yoksa gerçekden geliceyimdenmi korkdunuz.
Biriniz hangi cay diye sorarsiniz sanmistim ama yikildim 1 nisan sakasi yapcaktimkilo falan vermedim tatlimm saglikli zayiflamaya devamm
Kimse 1 nisan modunda degil sanirim tatlim herkes kilolara odaklii
Ay ınanmiyorum nasıl kandiim yaKimse 1 nisan modunda degil sanirim tatlim herkes kilolara odaklii
süpersin canım afiyet olsunBügünkü menüm.
Kahvalti..
1 dilim sürme peynirli tam bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin. .nane
Salatalik..közlenmis tatli kirmizi biber
1 havuc
Ara..1 muz..10 badem
4 kareBitter cikolata
Öyle..
1 tabak kapuska
3 kasik yogurt
Aksam..
1 tabak kapuska
3 kasik yogurt
5 findik 5 badem
1 bardak sicak tarcinli zencefilli süt
2,5 litre su
Spor simdilik yok
tesekkür ederim canim..süpersin canım afiyet olsun
Hayatımızda herkes her şey şaka gibi olunca 1 nisanmı kaldı
Oynakbasim birdahakisefere usta icin hamur isi falan yapma...bende diyet kek tarifi var onu yap.hem sende faydalanmis olursun ustada diyet yapsin biraz nolcak yani..bundan sonra misafirlerede diyet pasta kek diyet cörek börek..okadarrrr
Baya az yemissin cumaya hazırlık hadi bakalımMenüm:
Sabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta. 10 zeytin. bir az peynir. çay
Öğlen: 2 sosis 2 dilim ekmek dovğa (yoğurt ve yeşillikden hazırlanıyor)
Akşam: 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt
2 lt su 1 kupa papatya çayı şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?