Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Moni..benim deneme sürecim 1 hafta kaldi sanirim yanlis anlamadiysam..paylasimda elimden geldigince yapiyorum
evet canım sen haftaya listede olacaksın bol paylaşıma devam edersen
canım ya boşuna kendine telaş ve üzüntü yaptın geçmiş olsun
bitanem her hafta kilo vericez diye bir durum yokki bozma moralinihiç bir şey de eşinden ve çocuğundan kıymetli değil onlarıda üzme olurmu bitanem

Gunaydin kizlar
kilo bildirimi
başlangıç 80
gecen hafta 71,7
bu hafta 72,0
Duzenki beslenmedigim icib oldu haftaya daga dikkatli olacam. Reglde yaklaşıyor bu yuzdende artida olabilirim

Tamam kaptan bol paylasimda bulunurum..bende listede olmak istiyorum...

aaa ben hesap yaparken
aaa bende az önce hesapla uğraşıyordum görmedim...
çoğunlukla telefondan girebildiğim için küçük ekran zor oluyor kaçırabiliyorum. sabahta odaya geldim kapıda resmen kuyruk nefessiz bitirdim ilk fırsatta bildirim yaptım. olmadı işe gelmeden arabadan bildirimi cepten yapayım..

Canım çok geçmiş olsun gözün aydın hemen öyle kötü şeyler getirme aklına bundan sonra

***8.Takım 407.ETAP***

sweetyy83(71,7/ 72,0/-0,3 /% -0,42)
Adayaren38(67,0/ 66,7/0,3/% 0,45)
max factor( 82,0/82,0 /0 /% 0 )kilosu sabit
oynakbası34(109,3 / / / % )
bugünadımleyla( 65,5/65,5 / 0/% 0)kilosu sabit
finsternis (71,1/ / /% )

tutku_92 (55,4/0 / 0/% 0)hesap geçici pasif ,izinli

ayseemr(74,8 /72,5 / 2,3 /%1,54 )14.takımdan 405.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 2 ye bölündü
elyesa27(73,0/73,0/0/%0)402.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu sabit

gülceegül(71,1/70,5/0,6/%0,84)yeni üye takıma geliş;18mart çarşamba,kilosu;73,hedef;63

8.TAKIM ORTALAMASI :

Tamam ablam üzmemeye çalışıcam zaten eşim de söyledi üzülme. Bi de burdan ayrılmamı eşim de istemiyor burdayken hiç diyilse kilo almıyorsun dedi çıkarsan gene kilo almaya başlıycaksın dedi. Adam korkdu yaaa sandı ki o dakika beni listeden çıkarıcaklar bari gidip çıkmayacağımı söyliyim de içi rahatlasın .

Canım insan her hafta kilo veremezki bence doktora git şekerine ve tiroidine baktır moralini de hiç bozma ben sürekli söylüyorum 3 ay boyunca 71 kiloda kaldım canım çok ağladığım günler oldu ama pes etseydim şimdi 66 değil 75 olurdum

[QUOteşekkürTE="perihan00, post: 40295330, member: 628946"]gecmis olsun canim..kontrollerini aksatma sakin..belkide bogazinda iltihablanma olmustur kötü seyler getirme aklina Allah korusun[/QUOTE]

Çok teşekkürler canım evet dişimdeki iltihap lenf bezine inmiş ağrısı ondanmış boşuna korkmuşum

Canım benim şekerim yüksekdi sonra tedaviyle indi. Evet düyünlü zobum-(troid) da var şekerimi de o yükseltiyordu tedavi de aldım ama artık gitmiyorum. Ben bir şey için gidiyorum bin tane derd çıkarıyorlar. Kız bir tek şekerim için gittim vücudumda hasta olmayan yer bırakmadılar yaaaa

Canım benim şekerim yüksekdi sonra tedaviyle indi. Evet düyünlü zobum-(troid) da var şekerimi de o yükseltiyordu tedavi de aldım ama artık gitmiyorum. Ben bir şey için gidiyorum bin tane derd çıkarıyorlar. Kız bir tek şekerim için gittim vücudumda hasta olmayan yer bırakmadılar yaaaa

Ama canım sende tiroid yada şeker varsa tedavini mutlaka yaptır çünkü hem sağlık açısından çok önemli hem de kilo vermen çok zor olur ilaçsız bak ben aralık ayında gittim ve o tarihten sonra kilo kaybı başladı bence mutlaka gitmelisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…