- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar moralim cok bozuk galiba benim dişim ağrımıyo tiroid bezim cok ağrıyor dün gece elimle boynumu tuttum ve resmen elime bir modül geldi Şubat sonunda tiroid için kontrolüm vardı gitmemiştim olacağı bu oldu inşallah kanser falan değilimdir aklıma hersey geliyor
Benim de moralim çok bozuk neden kilo veremiyorum ben neden böyle oluyor ben anlamıyorum. Tamam dün geç yemiş ola bilirim ama bu böyle olacak anlamına gelmez ki. Halbuki bu hafta suyu da fazla içmişdim üstelik de yürüyüş de yapmışdım.
Kızlar ben çok kötüyüm istediyim sonucu alamayınca çok sinirleniyorum ve maalesef bu kocamla ve çocuğuma olan davranışıma yansıyor üzüyorum onları ne yapıcağımı bilemiyorum çok canım sıkılıyor bırakmak istiyorum artık.
Aleyküm selam banumm
Rabbim kolaylıklar versin bitanem
Bugün benimde akraba günüm var
senin adina sevindim arkadasimGünaydın kızlar bugün çok mutluyum bir hafta boyunca veremediğim kiloyu dün verdim - 600:) ve üç sene sonra 50 li bi rakam gördüm ucundan da olsa
Kız istemez olurmuyuz hiçKizlar su an metabolizmayi hizlandiran bi corba yaptim ..cok lezzetli olmus isteyen varsa tarifini verebilirim
Teşekkürler ellerine sağlık .Metabozizmayi hizlandiran corba..
2 pirasa
3-4 adet domates
Yarim cay bardagi ince bulgur
1 kirmizi sogan
2 dis sarimsak
1 tatli kasigi keten tohumu
1 corba kasigi zeytinyag
Zerdecal
1 cay kasigi hardal tozu
Karabiber
Az tuz
Tavuk suyu veya bulyon
Üzerine pulbiber
Bütün sebzeleri dograyip haslayin..sonra tavuk bulyon ve baharatlarida ilave ettikten sonra blenderdan gecirin..tekrar ocagin üzerine koyup bir tasim kaynatin...üzerine pulbiber serperek sicak servis edin..
olabilir canim pirasa yerine kabak ta olabilir..hardal tadi zaten anlasilmiyo yerken ama sevmiyorsan ilave etmeyebilirsinTeşekkürler ellerine sağlık .Canım pırasayla hardalı çıksak olurmu. Ben burda çok rastlamıyorum pırasaya hardalı sevmiyorum.
Tamamdır canım bilgin için teşekkürler.Yaglarimizin erimesini istiyorsak her 2-3 saate yememiz gerekiyormus..uzun zaman ac kalinca mide bunu kitlik olarak algiliyor ve her lokmayi yag olarak depoluyormus..belki bilmeyenler olursa hatirlatmak istedim canlar
olabilir canim pirasa yerine kabak ta olabilir..hardal tadi zaten anlasilmiyo yerken ama sevmiyorsan ilave etmeyebilirsin
Rica ederim canim..metabolizma cayinin tarifini de bi ara veririmTamamdır canım bilgin için teşekkürler.
Selam kizlar nasilsinizz ?? Haftasonu diye kacamak yapmiyosunuz dimi??bugun gec kaltigim icin kahvalti yapmadim..menum:
Ögle: 2 lahana sarma
2 biber dolmasi
2 kasik yogurt
ara:1 albeni ve sade turk kahvesi
aksam:1 kase tavuklu maydanozlu cacik
ara: 1 yeşil elma
spor:1.5 saat yürüyüs (10000 adim)
15 dk bisiklet
2 lt su
2 kayisi cayi
2 kekik limon cayi
Afiyet olsun kzlarBügünkü menüm..
Kahvaltim..
Salatalik
1 kasik tulum peyniri
1 dilim tam bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
1 fincan sütlü tatlandirici ile neskafe
1 cay kasigi keciboynuzu pekmezi
Ara...1 elma. .5 badem. .5 findik
Öyle...
2, 5 Kebce sebze corbasi
3 kasik kisir
1 kasik pirasa graten
Aksam..4 cilek..1 kasik kisir
1 fincan bitter cikolata ile tatlandirilmis türk kahvesi
Ara...1 bardak ayran
tesekkür ederim canimAfiyet olsun kzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?