Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım hemen aklına kötü şeyler getirme
İlk fırsattada mutlaka doktora görün belkide sadece bademciklerin şişmiştir

Canım belkide sadece ödem vardır sonuçta havalar bile kilo vermemizi etkiliyor
Pes etmek yok aynen devam

Canım biraz rahatlatmaya çalış kendini yazık hem kendini kötü hissediyorsun hemde evdekiler üzülür ( senin moralin kötü diye )
Bak bence kendine bir iki gün müsaade et inan stres zaten bizim başlıca kilo verememe nedenimiz
Eminim bir sonraki hafta gidecek hem kiloları bir günde almadık ki bir günde verelim

Yüreği güzel arkadaşım sen istedikten sonra başaramayacağın şey yok bunu devamlı kendine hatırlat

Aleyküm selam banumm
Rabbim kolaylıklar versin bitanem
Bugün benimde akraba günüm var

Ayyy Ayşem valla bu 15 günde birde olsa günler olmasa daha rahat olacak
Bugün gideceğimiz akrabada maşallah pek marifetli yesem bir dert yemesem bir dert
İnşallah pek sevmediğim şeyler yapar ( bende neyi sevmiyorsam artık )

Olmadı yine mutfağa atacağım kendimi millet yedim sansın bende sadece salata çeşidini yerim ( o kesin olur diye düşünüyorum )

Merhaba kızlar giremedim ben nbtten çıktım servis olarak kahvaltya gttik hava süperdi kahvaltı açık hava da harikaydı çok ozlemisim bu havaları kahvaltida az kaçırdım ama kahvaltı sonrası bi saat yürüyüş yaptım çarşıda ko islerimi yaptım smdi ewe geldik bişeyler yiyip az uyucam artk çok uykusuzm görüşürüz

Metabolizmayi hizlandiran corba..
2 pirasa
3-4 adet domates
Yarim cay bardagi ince bulgur
1 kirmizi sogan
2 dis sarimsak
1 tatli kasigi keten tohumu
1 corba kasigi zeytinyag
Zerdecal
1 cay kasigi hardal tozu
Karabiber
Az tuz
Tavuk suyu veya bulyon
Üzerine pulbiber

Bütün sebzeleri dograyip haslayin..sonra tavuk bulyon ve baharatlarida ilave ettikten sonra blenderdan gecirin..tekrar ocagin üzerine koyup bir tasim kaynatin...üzerine pulbiber serperek sicak servis edin..

Son düzenleme:
Kizlar tavuk etini kaynattiktan sonra üzerinde fazlasiylan yag tabakasi oluyo..ben biraz buzdolabinda bekletip sonra kasiklan o yag tabakasini alip cöpe atiyorum .bende tavuk suyu olmadigindan sebze cesnisi kullandim..kirmizi soganimda yoktu normal sogan kullandim

Son düzenleme:
Teşekkürler ellerine sağlık . Canım pırasayla hardalı çıksak olurmu. Ben burda çok rastlamıyorum pırasaya hardalı sevmiyorum.

Yaglarimizin erimesini istiyorsak her 2-3 saate yememiz gerekiyormus..uzun zaman ac kalinca mide bunu kitlik olarak algiliyor ve her lokmayi yag olarak depoluyormus..belki bilmeyenler olursa hatirlatmak istedim canlar
Teşekkürler ellerine sağlık . Canım pırasayla hardalı çıksak olurmu. Ben burda çok rastlamıyorum pırasaya hardalı sevmiyorum.
olabilir canim pirasa yerine kabak ta olabilir..hardal tadi zaten anlasilmiyo yerken ama sevmiyorsan ilave etmeyebilirsin

Tamamdır canım bilgin için teşekkürler.

Selam kizlar nasilsinizz ?? Haftasonu diye kacamak yapmiyosunuz dimi?? bugun gec kaltigim icin kahvalti yapmadim..menum:
Ögle: 2 lahana sarma
2 biber dolmasi
2 kasik yogurt
ara:1 albeni ve sade turk kahvesi
aksam:1 kase tavuklu maydanozlu cacik
ara: 1 yeşil elma
spor:1.5 saat yürüyüs (10000 adim)
15 dk bisiklet
2 lt su
2 kayisi cayi
2 kekik limon cayi

Bügünkü menüm..

Kahvaltim..
Salatalik
1 kasik tulum peyniri
1 dilim tam bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
1 fincan sütlü tatlandirici ile neskafe
1 cay kasigi keciboynuzu pekmezi

Ara...1 elma. .5 badem. .5 findik

Öyle...
2, 5 Kebce sebze corbasi
3 kasik kisir
1 kasik pirasa graten

Aksam..4 cilek..1 kasik kisir
1 fincan bitter cikolata ile tatlandirilmis türk kahvesi

Ara...1 bardak ayran

Afiyet olsun kzlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…