Ama ara Ara duruyo Canım ben iki hafta hiç kaçamak yapmadm halde kaldım öyleBenim de moralim çok bozuk neden kilo veremiyorum ben neden böyle oluyor ben anlamıyorum. Tamam dün geç yemiş ola bilirim ama bu böyle olacak anlamına gelmez ki. Halbuki bu hafta suyu da fazla içmişdim üstelik de yürüyüş de yapmışdım.
gecmis olsun canim..kontrollerini aksatma sakin..belkide bogazinda iltihablanma olmustur kötü seyler getirme aklina Allah korusunKızlar moralim cok bozuk galiba benim dişim ağrımıyo tiroid bezim cok ağrıyor dün gece elimle boynumu tuttum ve resmen elime bir modül geldi Şubat sonunda tiroid için kontrolü vardı gitmemiştim olacağı bu oldu inşallah kanser falan değilimdir aklıma hersey geliyor
canım çıkmana gerek yok zaten henüz listede değilsin yani sorun yok.sen yine paylaşımına devam et,haber vermeyi unuttum bu arada diğer konu hallolduMerhaba arkadaşlar. Kaç gündür uğrayamadım kusura bakmayın. Girip mesajları okuyorum tam yazıcam bişi çıkıyor. Benim şu günler işlerim çok yoğun kızlar. Takımdan çıkayım En azından vakti olan biri gelir faydalanır. Hepinize başarılar inşallah hedeflerinize ulaşırsınız.
hoşgeldin canım listeye aldım seni inşallah burayı aksatmaz ve bol paylaşımda bulunursunIlk bildirimi ben yapiyim
başlangıç 78.6
en son gruptan ayrılırken 73
şimdi kilom sabit
moni canım bende geldim tekrar bu hafta eski kilom bir dahaki haftaya inş. 72 hedefim
gülşencim canım geçmiş olsun,Allah korusun bitanem hemen aklına neler gelmiş tabiiki hiç bir şey çıkmıcakKızlar moralim cok bozuk galiba benim dişim ağrımıyo tiroid bezim cok ağrıyor dün gece elimle boynumu tuttum ve resmen elime bir modül geldi Şubat sonunda tiroid için kontrolüm vardı gitmemiştim olacağı bu oldu inşallah kanser falan değilimdir aklıma hersey geliyor
tatlım bu hafta listeye dahil olabiliyorsun fakat paylaşımın çok yetersiz,bana daha çok paylaşımda bulunma sözü verirsen listeye şimdi dahil ederimherkeslere merhaba,
bildirimimi yapıyorum
eski kilom:71,1
yenisi;70,5
fark:0,6
sonuç: hiç yoktan iyidir:)
yorum: wc yede çıksam kesin 69u ucundan da olsa görecektim
hedef: hadi inşallah haftaya hedefim 68i ucundan da olsa görmek:)
Şükür canım benim geçmiş olsun Allah tez zamanda şifanı versin inşallah AMİN.Kızlar çok şükür sağ lenf bezi iltihap kapmış dişten dolayı Ayy aman çok evhamlıyım ben ya şişlik ve ağrı ondanmış bunuarada kilo bildirimi fena değil
geçen hafta 67.0
Şimdi 66.7
Fark 0.3
Sen kaç kiloydn canımKızlar ben çok kötüyüm istediyim sonucu alamayınca çok sinirleniyorum ve maalesef bu kocamla ve çocuğuma olan davranışıma yansıyor üzüyorum onları ne yapıcağımı bilemiyorum çok canım sıkılıyor bırakmak istiyorum artık.
Tatlim uzulme haftaya verirsin..ayrica suyu fazla içince eger çikmadiysa oda kilo yapiyor belkide zayiflamissindir..hem yürüyüs de yapmissin belkide kas yaptim ondan kilon azalmadi. ben gecen yil diyet yaparken hergun yuruyodum ve cok az yiyodum bi hafta sonra tartida + cikmistim kas yapmistim..o kaslarda yag yakimini kolaylastiriyor bosuna uzulme yani..eminim haftaya vericeksin..ayni kilodayiz yarisalim istersen bi hafta hirslaniriz ?Benim de moralim çok bozuk neden kilo veremiyorum ben neden böyle oluyor ben anlamıyorum. Tamam dün geç yemiş ola bilirim ama bu böyle olacak anlamına gelmez ki. Halbuki bu hafta suyu da fazla içmişdim üstelik de yürüyüş de yapmışdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?