çok teşekkürler canım yetiştim hallettimİyi akşamlar kızkızlar.yardıma ihtiyaç var mı?son 25dakika kaldı.Kaptanlar yoksa el ata bilirim hemen
Anladigim kadariyla öyle ..yani 3.bildirimde listede olcaz..bende simdi verilen kilonun yüzde hesaplama nasil yapilir ona bakiyordum...Ben ne zaman listeye girebilirim 2 bildirimden sonra mi kizlar ??
Kaptanim sonuçların aciklandgi listede ben neden yokum***8.Takım 407.ETAP***
sweetyy83(71,7/ 72,0/-0,3 /% -0,42)
Adayaren38(67,0/ 66,7/0,3/% 0,45)
max factor( 82,0/82,0 /0 /% 0 )kilosu sabit
oynakbası34(109,3 / / / % )
bugünadımleyla( 65,5/65,5 / 0/% 0)kilosu sabit
finsternis (71,1/ / /% )
tutku_92 (55,4/0 / 0/% 0)hesap geçici pasif ,izinli
ayseemr(74,8 /72,5 / 2,3 /%1,54 )14.takımdan 405.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 2 ye bölündü
elyesa27(73,0/73,0/0/%0)402.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu sabit
gülceegül(71,1/70,5/0,6/%0,84)yeni üye takıma geliş;18mart çarşamba,kilosu;73,hedef;63
8.TAKIM ORTALAMASI :
Ebrucum gayet güzel olmuşBugunku menum:
Sabah: 1 buyuk kase maydanozlu naneli cacik
aksam: 4 kucuk biber dolmasi
2 kasik yogurt
spor: 1saat yuruyus (7500 adim)
2lt su
2 kayisi cayi
Anladim tatlim cok sagoll :)Anladigim kadariyla öyle ..yani 3.bildirimde listede olcaz..bende simdi verilen kilonun yüzde hesaplama nasil yapilir ona bakiyordum...
Tatlım haftaya listede olabileceksin 2 haftadan önce izinler bitmediğinden,dalgınlığıma gelip seni de listeye almıştım ,paylaşım alanında switim görüp uyarınca listeden çıkardık başka bir şey yok canımcım haftaya listedesinKaptanim sonuçların aciklandgi listede ben neden yokum
Tamam kaptan okey ne gusel kilo da vermiştim takım Yüzdesini etkileseydiTatlım haftaya listede olabileceksin 2 haftadan önce izinler bitmediğinden,dalgınlığıma gelip seni de listeye almıştım ,paylaşım alanında switim görüp uyarınca listeden çıkardık başka bir şey yok canımcım haftaya listedesin
Aleyküm selam banummSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Tadilat yoğunluğundan uğrayamıyorum ama aklım hep burada
Dün bildirimde yapamadım ama şükür aynı çıktım tartıdatabi her an değişebiliyor tartı çünkü malum çok sık tuvaletimiz gelmesin diye fazladan su tüketemiyorum
Allahın izniyle çarşambaya kadar banyo bitecek, o gün kapılarda değişecek ondan sonra kendimi çok daha fazla diyetime odaklayabileceğim
Bugün akraba günüde varinşallah orayıda hasarsız atlatırım Allahın izniyle
( yahu ne çok sınav üst üste olacak benim için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?