Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ya kizlar bana noldu bilmiyorum 3 gundur psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum biseyde olmadi diyetten sanirim sacma beslenmeye devam ettim bugunde.. menum:
Sabah: 2 patatesli pogaca
10 zeytin
aksam: 2 patatesli pogaca
ara:1 yesil elma
2 lt su
spor yok hic icimden gelmiyor

Canım bir gün yemeyle birşey olmaz yarın sağlıklı şeyler yersin ara sıra bende de oluyo kenfimi durduramıyorum birde böyle zamanlarda bol bıl bitki çayı iç iştah kapatıyo

Kızlar ya bende kendimi iki gündür zor tutuyorum yaa ... Acayip şekilde canım tatlı istiyor tatlı krizine girdim ne yapsamda hevesimi kırsam offf... Dolap'ta nutella var ye beni ye ye diyor.
Bitter cikolatali kahve istahini kapatir canim ..yaza cok az kaldi biraz azim ve inatlan herseyin üstesinden geliriz..cocuklar olsun esim olsun gözümün önünde neler yiyorlar..zaten cok gec basladim diyete diyorum kendi kendime kiziyorum..o yüzden sabir sabir sabir..sonucunda mutlu olcagimi biliyorum..bu fazlaliklarlan dolasmak nerde zarif omak nerde...

Canım 3 gün yapıcam çünlü geçen haftaya göre bugün + çıktım maalesef yoksa dayanamam az bir menü gerçekten
Bende + cikcam sanirim bu hafta ins dusersin 3 gunde istedigin kiloya canimm..gobekteyse kilon yatmadan once yogurt ye bolbol icine 1 cay kasigi zencefil zerdacal ve tarcin katip

Canım bir gün yemeyle birşey olmaz yarın sağlıklı şeyler yersin ara sıra bende de oluyo kenfimi durduramıyorum birde böyle zamanlarda bol bıl bitki çayı iç iştah kapatıyo
3 4 gundur boyleyim ama ben cok istahimda yok aslnda kotu hissediyorum sadece..regliyi normal atlatip sonradan bozdum saka gbiyim ins yarn duzelir

Selamın aleykum canlar...bende unutmadan menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek tahıllı
peynir domates salatalık yeşillik
ve peynirli yumurta

ara
3-4 çilek

oğle
2 küçük dilim etli pide
yağsız salata
ayran

ara
yarım Anamur muzu
yarım elma
1 çay bardağı sut

akşam
3-4 kaşık yeşil fasulye yemeği
2-3 kaşık makarna
salata ayran

ara
yarım elma
2 fincan yeşil çay
1 tuzlu kurabiye yarım çubuk gevrek
1 adet ceviz

spor 90 dk yürüyüş 16 dk basen göbek video
2 litre su

canim sen yaz..böylelikle hatalarimizida yazip ders cikarmamiz lazim..böylelikle kendini daha kontrol altinda tutabilirsin birdahaki menünü yazmak icin..daha disiplinli olursun
Tamam yazıyorum
Sabah: 1 porsiyon pasta.
Öğlen: yarım döner. 3 parça tavuk qril
Akşam: 1 porsiyon patates kızartması üstelik ekmek de yedim.

Bu gün reql odum sabah onun için böyle oldu.

Tamam yazıyorum
Sabah: 1 porsiyon pasta.
Öğlen: yarım döner. 3 parça tavuk qril
Akşam: 1 porsiyon patates kızartması üstelik ekmek de yedim.

Bu gün reql odum sabah onun için böyle oldu.
Üzülme canim birdahaki sefere daha sabirlan üstesinden gelirsin...zaten regl dönemleri cok zor..o dönemi kacamaksiz gecirsem bile basagrisi yapiyo bende..yarindan itibaren menünü düzeltirsin

İyi akşamlar kızlar ben de benim de menüm bugün bi acayip
Erken kahvaltım:) peynir 3zeytin iki lokmacık reçel bir dilim çavdar ekmeği
Asıl kahvaltım: bir haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Dil peyniri
Bir salatalık
Öğlen: çok az haşlanmış tavuk( sabahı telafi etmek istedim.
Ara: bugün bende de sürekli bi şeyler yeme ihtiyacı vardı peynire sarıldım ben
Akşam: mantarlı tavuk ızgara tavada çok az zeytinyağıyla

Üzülme canim birdahaki sefere daha sabirlan üstesinden gelirsin...zaten regl dönemleri cok zor..o dönemi kacamaksiz gecirsem bile basagrisi yapiyo bende..yarindan itibaren menünü düzeltirsin
Tamam yarın telafi etmeye çalışıcam ama burdan beni uyarmayı unutmayın. Çünki reglim bitene kadar bu durum bende devam ede biliyor.

Bende bugün senin gibiydim zor dayandım valla

Bitter olsa ona dalacaktım ama yedim gitti akşam akşam ....
Artık yarına telafi ederim.
1.5 aydır ikinci dönem diyetteyim ve aşırı şekilde canım çekti ilk kez :)

Ah ah benim eşimde kızımda önümde neler neler yerler bilmezmiyim ama hiç canım çekmez aslında çok şükür :)) ama bu iki gündür çok tatlı istedi canım sonunda zaferime ulaştım tam tadını çıkaramasam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…