Canım 3 gün yapıcam çünlü geçen haftaya göre bugün + çıktım maalesef yoksa dayanamam az bir menü gerçektenjaspeado .!.:Masallah canim ya hem sadayanamam hemde az yemissin ins bnde bian once boyle menuler yazarim
Yok yok yemezsin sen o nutelyayiKızlar ya bende kendimi iki gündür zor tutuyorum yaa ... Acayip şekilde canım tatlı istiyor tatlı krizine girdim ne yapsamda hevesimi kırsam offf... Dolap'ta nutella var ye beni ye ye diyor.
Ya kizlar bana noldu bilmiyorum 3 gundurkendimi olarak kendimi iyi hissetmiyorum biseyde olmadi diyetten sanirim sacma beslenmeye devam ettim bugunde..menum:
Sabah: 2 patatesli pogaca
10 zeytin
aksam: 2 patatesli pogaca
ara:1 yesil elma
2 lt su
spor yok hic icimden gelmiyor
S
Sabah tartılmadm ama biliyrm kilomu
Bitter cikolatali kahve istahini kapatir canim ..yaza cok az kaldi biraz azim ve inatlan herseyin üstesinden geliriz..cocuklar olsun esim olsun gözümün önünde neler yiyorlar..zaten cok gec basladim diyete diyorum kendi kendime kiziyorum..o yüzden sabir sabir sabir..sonucunda mutlu olcagimi biliyorum..bu fazlaliklarlan dolasmak nerde zarif omak nerde...Kızlar ya bende kendimi iki gündür zor tutuyorum yaa ... Acayip şekilde canım tatlı istiyor tatlı krizine girdim ne yapsamda hevesimi kırsam offf... Dolap'ta nutella var ye beni ye ye diyor.
Sabah
Domates salatalık biber
Bol yeşillik
2 dilim peynir
Öğle Yarım kase çorba
1 bardak ayran
2 minik köfte
Ara
1 muz
Aksam
1 parça tavuk
1 kase yoğurt
Yeşil salata
1 saat yürüyüş
2 litre su
Bende + cikcam sanirim bu haftaCanım 3 gün yapıcam çünlü geçen haftaya göre bugün + çıktım maalesef yoksa dayanamam az bir menü gerçekten
3 4 gundur boyleyim ama ben cok istahimda yok aslnda kotu hissediyorum sadece..regliyi normal atlatip sonradan bozdum saka gbiyim ins yarn duzelirCanım bir gün yemeyle birşey olmaz yarın sağlıklı şeyler yersin ara sıra bende de oluyo kenfimi durduramıyorum birde böyle zamanlarda bol bıl bitki çayı iç iştah kapatıyo
Tamam yazıyorumcanim sen yaz..böylelikle hatalarimizida yazip ders cikarmamiz lazim..böylelikle kendini daha kontrol altinda tutabilirsin birdahaki menünü yazmak icin..daha disiplinli olursun
Üzülme canim birdahaki sefere daha sabirlan üstesinden gelirsin...zaten regl dönemleri cok zor..o dönemi kacamaksiz gecirsem bile basagrisi yapiyo bende..yarindan itibaren menünü düzeltirsinTamam yazıyorum
Sabah: 1 porsiyon pasta.
Öğlen: yarım döner. 3 parça tavuk qril
Akşam: 1 porsiyon patates kızartması üstelik ekmek de yedim.
Bu gün reql odum sabah onun için böyle oldu.
Arada olur canım böyle yarın telafi edersin üzme kendini bu kadarTamam yazıyorum
Sabah: 1 porsiyon pasta.
Öğlen: yarım döner. 3 parça tavuk qril
Akşam: 1 porsiyon patates kızartması üstelik ekmek de yedim.
Bu gün reql odum sabah onun için böyle oldu.
Tamam yarın telafi etmeye çalışıcam ama burdan beni uyarmayı unutmayın. Çünki reglim bitene kadar bu durum bende devam ede biliyor.Üzülme canim birdahaki sefere daha sabirlan üstesinden gelirsin...zaten regl dönemleri cok zor..o dönemi kacamaksiz gecirsem bile basagrisi yapiyo bende..yarindan itibaren menünü düzeltirsin
Bende bugün senin gibiydim zor dayandım vallaYa kizlar bana noldu bilmiyorum 3 gundur psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum biseyde olmadi diyetten sanirim sacma beslenmeye devam ettim bugunde..menum:
Sabah: 2 patatesli pogaca
10 zeytin
aksam: 2 patatesli pogaca
ara:1 yesil elma
2 lt su
spor yok hic icimden gelmiyor
Vallahi nutella kenarda kalsada yine dayanamadım bir parça kek ve bir parça çikolata yedim gitti :/Yok yok yemezsin sen o nutelyayi
Bitter olsa ona dalacaktım ama yedim gitti akşam akşam ....Bitter cikolatali kahve istahini kapatir canim ..yaza cok az kaldi biraz azim ve inatlan herseyin üstesinden geliriz..cocuklar olsun esim olsun gözümün önünde neler yiyorlar..zaten cok gec basladim diyete diyorum kendi kendime kiziyorum..o yüzden sabir sabir sabir..sonucunda mutlu olcagimi biliyorum..bu fazlaliklarlan dolasmak nerde zarif omak nerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?