Hey maşallahGünaydın kizlaaaar dünkü menümü yaziyimm bendeee
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim cavdar ekmeği
çeyrek sosis
bir kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı ev yapimi cemen
yarım üçgen krem peynir
salatalık domates
sekersiz çay
20 ml sütle sekersiz nescafe
Ara 1 elma
100 gr yoğurt
3 4 kaşık yogurtla cacik
1 ceviz 2 avuç kahvaltilik gevrek
AKŞAM
1 kepçe mercimek çorbası
4 5 dilim diyet mücver ( Icindekiler kabak yumurta peynir 1 kaşık zeytinyağı)
2 3 kaşık sarımsaklı yogurt
Ara 1 avuç sari leblebi kuru üzüm
2 hurma
1 kuru incir
Sporumu yazmistim Tekrar yaziyim
♥ bacak açarak ısınma
♥ 60 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 kedi pozisyonunda dirseklerin üstünde arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 60 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 60 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 60 kedi pozisyonunda kalca haraketi ( ağırlıkla )
♥ 60 üçgen
♥ 60 makas ( ağırlıkla )
♥ 60 ayakta arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 ayakta bacaklari yana açma ( ağırlıkla )
♥ 15 yarim şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 50 bel haraketi 10 kilo ağirlikla
♥50 twist hareketi 5 kilo ağırlıkla
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 25 lunges
♥ 60 mekik
Soguma
Su az ictim malesef 1 litre
Tam diyet menüsü ve sporu canım tebrik ederim ama sanki mezun olmadan daha az yediğini hatırlıyorum eğer bu şekilde kilo verirsen tabii bu yediiklerin çok sağlıklı suyunu 2 lt yapmaya özen göster canım
Teşekkürler canimmHey maşallah
canım bildiğin hızlı kilo verdiren bir diyet var mı ben şöyle düşündüm sabah kahvaltıyı bir dilim ekmek ile normal yapalım diğer bütün öğünlerde sıvı beslenelim ne dersin senin daha önce yapıp sonuç aldığın bir diyet var mı?Ben katılrmm yapalm
Hayır öyle bildiğim yok ama hiç karbonhidrat tatlı yağlı yemyelm dedgn gbi kahvaltı normal diğer öğünler hafif olsjn 18 den sonra da su ve yeşilçay dışında bişey yemyelm olur mucanım bildiğin hızlı kilo verdiren bir diyet var mı ben şöyle düşündüm sabah kahvaltıyı bir dilim ekmek ile normal yapalım diğer bütün öğünlerde sıvı beslenelim ne dersin senin daha önce yapıp sonuç aldığın bir diyet var mı?
tamam canım anlaştık cuma ya kadar yapalım 3 gün bakalım nasıl bir değişiklik olacak bencede hiç yağ ve şeker olmasın karbonhidratta tabii protein ağırlıklı beslenelim ekmek sadece sabahları 1 dilim olsun canım :) hadi bakalım rastgele bugün tartıldın mı kilon kaçtı sabah ?Hayır öyle bildiğim yok ama hiç karbonhidrat tatlı yağlı yemyelm dedgn gbi kahvaltı normal diğer öğünler hafif olsjn 18 den sonra da su ve yeşilçay dışında bişey yemyelm olur mu
canım protein ağırlıuklı yağ şeker ve karbonhidrat olmadan ekmek sadece 1 dilim bu şekilde katılmak istersen biz bugün başladık canımsıkı derken nasıl bir şey düşünüyorsun
canım protein ağırlıuklı yağ şeker ve karbonhidrat olmadan ekmek sadece 1 dilim bu şekilde katılmak istersen biz bugün başladık canım
Sabah tartılmadm ama biliyrm kilomutamam canım anlaştık cuma ya kadar yapalım 3 gün bakalım nasıl bir değişiklik olacak bencede hiç yağ ve şeker olmasın karbonhidratta tabii protein ağırlıklı beslenelim ekmek sadece sabahları 1 dilim olsun canım :) hadi bakalım rastgele bugün tartıldın mı kilon kaçtı sabah ?
Ohhhhhhhhhh süper devam et. Ağrı geçicek meraak etme.Bende bu sabah erkenden sporumu yaptım sabah sporuna hiç alışık değilim...sabah sabah iyyyyhhh :)
Ama neyse atlattım.
-30 dakika leslie yaptım yani 2 mil aslında 3 mil yapayım dedim ama vazgeçtim sabah sabah yeter dedim :))
-18 dakikalik bir video
B.K.K. İdmanı bacak,karın,kalça çalıştıran egzersiz bugün ilk denememdi bacaklarım halen ağrıyor
Neden nolduKıııııııııızlaaaaaaaaar ben bu gün menümü hangi yüzle yazıcam bilemiyoruuuuuuuuum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?