Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hey maşallah

Günaydın herkese....

Ya ben birşey sorucam İnşallah soruma cevap bulurum :)

Şu Leslie ile 1,2,3 vs....'de mil başı kac kalori harcanıyor bilen varmi.

Hani ben mil başı 100 kalori diye okumuştum bir yerde ama belki net bilen varsa bana söylerse sevinirim :))

Tam diyet menüsü ve sporu canım tebrik ederim ama sanki mezun olmadan daha az yediğini hatırlıyorum eğer bu şekilde kilo verirsen tabii bu yediiklerin çok sağlıklı suyunu 2 lt yapmaya özen göster canım

Aksam ki arayi yapmamam lazimdi canim evet daha az yiyordum mide büyüdü tabi biraz bide azcik sporun arkasina sığınıyorum amaaa aksamlari daha hafif gecirmem lazimm

Hayır öyle bildiğim yok ama hiç karbonhidrat tatlı yağlı yemyelm dedgn gbi kahvaltı normal diğer öğünler hafif olsjn 18 den sonra da su ve yeşilçay dışında bişey yemyelm olur mu

Hayır öyle bildiğim yok ama hiç karbonhidrat tatlı yağlı yemyelm dedgn gbi kahvaltı normal diğer öğünler hafif olsjn 18 den sonra da su ve yeşilçay dışında bişey yemyelm olur mu
tamam canım anlaştık cuma ya kadar yapalım 3 gün bakalım nasıl bir değişiklik olacak bencede hiç yağ ve şeker olmasın karbonhidratta tabii protein ağırlıklı beslenelim ekmek sadece sabahları 1 dilim olsun canım :) hadi bakalım rastgele bugün tartıldın mı kilon kaçtı sabah ?

Selam olsun herkese.....

burda hava rüzgarlı kapalı ama ben 90 dk yürüyüş yaptım geldim 8 dk lık basen gobek videolarını yaptım duşumu aldım yığıldım kaldım

birazdan kalkıp ortalık toplama yemek yapma işine girişcem.sizde gün nasıl gidiyor

Bende bu sabah erkenden sporumu yaptım sabah sporuna hiç alışık değilim...sabah sabah iyyyyhhh :)
Ama neyse atlattım.

-30 dakika leslie yaptım yani 2 mil aslında 3 mil yapayım dedim ama vazgeçtim sabah sabah yeter dedim :))
-18 dakikalik bir video
B.K.K. İdmanı bacak,karın,kalça çalıştıran egzersiz bugün ilk denememdi bacaklarım halen ağrıyor

S
Sabah tartılmadm ama biliyrm kilomu

Ohhhhhhhhhh süper devam et. Ağrı geçicek meraak etme.

Kızlar yaaa benim şu tadilat inanılmaz canımı sıkmaya başladı

Usta işini yapıyyor bende çay servisi haricinde her an hazırolda bekliyorum desem yeridir
Hani koltuğa salonda uzanayım desem oda olmuyor ( değil spor yapmak )
Adamlardan bir bakıyorsun biri kafayı uzatıveriyor kapıdan Abla yada Yenge bir baksana diye

Ufaklığı oyalayacağım diye de bütün gün Çizgi film izlemekten ööööö geldi yoksa paso ustaya bakacağım diye ayak altında dolanıyor
Eşşek evlat yatıp uyumuyorda bir saatcikte olsa

Daha Banyonun yarısının sıvası bitti ( önceki yalap şap şimdikide maşallah bir inceliyor pir inceliyor ) artık bu gece sanırım 8e kadar sürer diğer taraflarında bitmesi

Merhaba kızlar bugün benim öğünlerim biraz değişik oldu eşime eşlik edeyim kahvaltı da derken iki kez yemek zorunda kaldım akşam çok erken yiyip telafi edebilirim umarım

Kıııııııııızlaaaaaaaaar ben bu gün menümü hangi yüzle yazıcam bilemiyoruuuuuuuuum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…