Ayy nolcaz boyle ya toparlanalim birlikte biran once..yarin guzel bir menu yazalim canim hadi el birligiyleBende bugün senin gibiydim zor dayandım valla
Size de günaydın ablamGünaydın canlarım
maaşallah bugün dikkat et meleğim cuma ya eksi bildirim ver bize inşallahKızlar şu an 1 lt suyu bitirdim
Tamamdır rakibem mesaj alınmışdırmaaşallah bugün dikkat et meleğim cuma ya eksi bildirim ver bize inşallah
günaydin seker..ben biraz gec kalktim burda okullar hala tatil..kahvaltimi yapiyorum su an..ama her kahvaltidan önce ben 2 bardak su iciyorumGünaydın kizlaar bu msji okuyan 2 bardak su içsin bakalim
bu hafta bende pek dikkat edemiyorum içimden gelmiyor spor yapmak falan birbirimizi uyaralaım canımTamamdır rakibem mesaj alınmışdır
Uyardığın için teşekkürler böylece ben de toparlanıcam inşallah.
Tamam canım bugün iştahımıza yenilmiyoruz bol su içiyoruz güzel bir menü yazıyoruzAyy nolcaz boyle ya toparlanalim birlikte biran once..yarin guzel bir menu yazalim canim hadi el birligiyle
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr
Bugün yine yeni bir gün ve yine ben ustalarla başbaşayım
SAbah biraz erken geldikleri için acil kendimi eve attım ( malum Annemin evinde kalıyoruz şu ara gece )
Düzenim iyice şaştı ama inşallah bitince çok daha güzel konsantre olacağım beslenmeme
Eşime de dün dedim şu tadilat yüzünden ne düzenim kaldı ne birşey diye
Sırf sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su içmiyoruz doğru dürüst ( komşu sağ olsun bir yere giderken anahtarınıda bırakıyor ama tabi evdeki gibi rahat olamıyor insan )
Sağ olsun eşim şu tadilat sonrası temizliğede yardım edeceğine söz verdi ( o bütün gün işde olduğu için onu etkilemiyor tabi ) havalar ısınıncada birlikte akşamları parka yürüyüşe çıkacağız ve spor aletlerini kullanacağız inşallah ( gündüz sen leslieni yine yaparsın dedi)
Valla artık bitsinde bende eski düzenli hayatıma döneyim
Canım ben de yapıyorum cvp vereyim yapması kolay ama yoruyor haliyle benim bacaklarım inceldi faydası kesinlikle oluyormerhabalar,
leslienin faydası oluyor mu? yapması kolay mı?
leslie çok hafif bir spor canım onun 1 saatte yaktığı kaloriyi 25 dakika jilian yaparak yakabilirsin hem vücudundaki çok fazla kas çalışıyo hem de süresi daha az bir taşla iki kuş çünkü leslie insanı yormuyo 1 haftadan sonra yürüyüş gibi birşey..merhabalar,
leslienin faydası oluyor mu? yapması kolay mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?