Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr

Bugün yine yeni bir gün ve yine ben ustalarla başbaşayım
SAbah biraz erken geldikleri için acil kendimi eve attım ( malum Annemin evinde kalıyoruz şu ara gece )
Düzenim iyice şaştı ama inşallah bitince çok daha güzel konsantre olacağım beslenmeme
Eşime de dün dedim şu tadilat yüzünden ne düzenim kaldı ne birşey diye
Sırf sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su içmiyoruz doğru dürüst ( komşu sağ olsun bir yere giderken anahtarınıda bırakıyor ama tabi evdeki gibi rahat olamıyor insan )
Sağ olsun eşim şu tadilat sonrası temizliğede yardım edeceğine söz verdi ( o bütün gün işde olduğu için onu etkilemiyor tabi ) havalar ısınıncada birlikte akşamları parka yürüyüşe çıkacağız ve spor aletlerini kullanacağız inşallah ( gündüz sen leslieni yine yaparsın dedi )

Valla artık bitsinde bende eski düzenli hayatıma döneyim

günaydınlar;
bende dün verimsiz bir gün geçirdim. öğleden sonraya kadar her şey çok güzeldi.
kahvaltı 2 dl. tam bugday ekmegi biraz peynir bol yeşillik öğle çorba 1 porsiyon et dönerin sadece etleri.
bol bol su.
ama ögle sonu inanılmaz iştahım açıldı. 1 pizza dilimini yedim.
akşam çorba salata.
sonra ilerleyen saatlerde yine inanılmaz derecede iştahım açıldı. 2 dilim börek yedim. yedikten sonra çok pişmanlık duydum ama olan oldu.
bugün bol sporla telafi etmeye çalışacağım.

merhabalar,
leslienin faydası oluyor mu? yapması kolay mı?

merhabalar,
leslienin faydası oluyor mu? yapması kolay mı?
leslie çok hafif bir spor canım onun 1 saatte yaktığı kaloriyi 25 dakika jilian yaparak yakabilirsin hem vücudundaki çok fazla kas çalışıyo hem de süresi daha az bir taşla iki kuş çünkü leslie insanı yormuyo 1 haftadan sonra yürüyüş gibi birşey..

merhabalar,
yoğun bir günde kaçamak yapıp bir gireyim dedim.
sabah: yumurta ve biraz ekmek yediydim birazda keçiboynozu pekmezi.
ağzımın içi ilaçlardan çok fena bir avantajı o metal tadı gidermek için sürekli su içiyorum:)
boğazım tam geçmedi ama malzemelerimi aldım çıkışta havuzagideceğim biraz günah çıkarayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…