Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydınn herkese....

bugün hava çok serin burda. okula yürüyerek geldim.sabah survivor yorumlarını izlicem diye yürüyüşe gidemedim. Bende evde yemeği yaptım okula gelirken yürüdüm. Öğle yemeğimide yedim 3.30 kadar buradayım.sizde ne haberler var

Dikkat..!!!!!!! Kacamak yapmayalim kizlar ..bende simdi temizlik yapiyorum mesguliyet ariyorum kendime iyi geliyo aklima gelmiyo o sekilde yemek ..kacamak falan.bol bolda su icmeye calisiyorum arada bi bitki cayida iciyorum..

Dikkat..!!!!!!! Kacamak yapmayalim kizlar ..bende simdi temizlik yapiyorum mesguliyet ariyorum kendime iyi geliyo aklima gelmiyo o sekilde yemek ..kacamak falan.bol bolda su icmeye calisiyorum arada bi bitki cayida iciyorum..
çok güzel canım en iyisini yapıyorsun meşguliyet arayarak yoksa insan boş boş oturunca habire yiyecek şeyler getiriyo aklına

Yoksa
Yoksa sende mi Survivor fanatigisin ben çok fena izliyorum

Yoksa

Yoksa sende mi Survivor fanatigisin ben çok fena izliyorum

olmamı 3,5 yaşındaki oğlum bile çok seviyor "sövavır dıkacakmı" diye soruyor her gun. yarışmacıların bile adını öğrendi.yarışmalara bayılıyor hiç yerinden kalkmıyor izlerken...

dun konseyde ben bile heyecanlandım sanki kim 1. olacak diye...

kaçamakları evden ve gözden uzaklaştıralım yoksa insanın aklını çelebiliyorlar. birde aç kalmamak gerekiyor. açıkınca insan canı daha çok çekiyor.

Hadi kizlar canlanin ben 1 saat spor yaptim canlandim gecen yaz 57 kiloyken aldigim kalem etek bol geliyor ve suanda 57 kiloyum spor spor sporr
kesinlikle katlılıyorum ben 4 sene once hergun 30 dk nivea yapıyordum diyetle birlikte tum vucut 40 cm incelmiştim 5-6 kilo vermiştim ama daha zayıf görünüyordum

spor yapanlar beden ölçülerimiz alalım her hafta ne kadar inceldik bakalımmmı yarış yapalım böylece gaza geliriz ve yaptığımız sporun farkını cm le görmüş oluruz ne dersiniz

Ben 2 lt suyu bitirdim bu günlük yeter bu kadarı bana.
2 lt su bitirmiş olman çok güzel ama yeterli demen çok yanlış o 2 lt suyu gün içine yatana kadar yayasaydın çok daha faydasını görürdün canım onun için yatana kadar bugün 1 lt daha iç yavaş yavaş aralıklarla ama tamam mı:)

spor yapanlar beden ölçülerimiz alalım her hafta ne kadar inceldik bakalımmmı yarış yapalım böylece gaza geliriz ve yaptığımız sporun farkını cm le görmüş oluruz ne dersiniz
ben beden ölçümü alıyorum hayatım ama öyle her hafta bir değişiklik olmadığı için ayda 1 alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…