Tamam balım o zaman menülere dikkat. Şu ana kadar iyiyim şükür inşallah akşamı da atlatırsam cıslarsız super olucak.bu hafta bende pek dikkat edemiyorum içimden gelmiyor spor yapmak falan birbirimizi uyaralaım canım
çok güzel canım en iyisini yapıyorsun meşguliyet arayarak yoksa insan boş boş oturunca habire yiyecek şeyler getiriyo aklınaDikkat..!!!!!!! Kacamak yapmayalim kizlar ..bende simdi temizlik yapiyorum mesguliyet ariyorum kendime iyi geliyo aklima gelmiyo o sekilde yemek ..kacamak falan.bol bolda su icmeye calisiyorum arada bi bitki cayida iciyorum..
Yoksa sende mi Survivor fanatigisin ben çok fena izliyorumGunaydınn herkese....
bugün hava çok serin burda. okula yürüyerek geldim.sabah survivor yorumlarını izlicem diye yürüyüşe gidemedim. Bende evde yemeği yaptım okula gelirken yürüdüm. Öğle yemeğimide yedim 3.30 kadar buradayım.sizde ne haberler var
Yoksa
Yoksa sende mi Survivor fanatigisin ben çok fena izliyorum
Dikkat..!!!!!!! Kacamak yapmayalim kizlar ..bende simdi temizlik yapiyorum mesguliyet ariyorum kendime iyi geliyo aklima gelmiyo o sekilde yemek ..kacamak falan.bol bolda su icmeye calisiyorum arada bi bitki cayida iciyorum..
kesinlikle katlılıyorum ben 4 sene once hergun 30 dk nivea yapıyordum diyetle birlikte tum vucut 40 cm incelmiştim 5-6 kilo vermiştim ama daha zayıf görünüyordumHadi kizlar canlanin ben 1 saat spor yaptim canlandim gecen yaz 57 kiloyken aldigim kalem etek bol geliyor ve suanda 57 kiloyumspor spor sporr
canım bana da oluyo o bazen hiç bozmadan ilerlersen birkaç gün sonra - göreceksin sabırlı ol lütfen..Kızlar ben bu hafta kaçamak yapmiyrm ama yine de veremiyrm benim hep böyle oluyo ama bi hafta versem öbür hafta veremiyorum
2 lt su bitirmiş olman çok güzel ama yeterli demen çok yanlış o 2 lt suyu gün içine yatana kadar yayasaydın çok daha faydasını görürdün canım onun için yatana kadar bugün 1 lt daha iç yavaş yavaş aralıklarla ama tamam mı:)Ben 2 lt suyu bitirdimbu günlük yeter bu kadarı bana.
ben beden ölçümü alıyorum hayatım ama öyle her hafta bir değişiklik olmadığı için ayda 1 alıyorumspor yapanlar beden ölçülerimiz alalım her hafta ne kadar inceldik bakalımmmı yarış yapalım böylece gaza geliriz ve yaptığımız sporun farkını cm le görmüş oluruz ne dersiniz
içelim güzelleşelim :)Su içelim 1 er bardak
sen geçen yaz 57 kilo muydun ya 75 değilmiydin 1 yıl önce *Hadi kizlar canlanin ben 1 saat spor yaptim canlandim gecen yaz 57 kiloyken aldigim kalem etek bol geliyor ve suanda 57 kiloyumspor spor sporr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?