Kızlar dua edin ne olur suyum geldi ama hic sancim yok
Günaydın kızlar
Geçen haftaki kilom:60.4
Bu haftaki kilom: 58.4
Fark: 2 kilo:)
Yüzde:3.31 (umarım doğru hesaplamışımdır)
Günaydın benim morelim bozuk sinirimde tepemde geçen haftaya göre 500 gr artıdayım okadar dikkat etmeme ve spora rağmen 56.7 çıktım.
ölçülerim
bel: 75.5
göbek:81.5
alt göbek :86
basen:94
kalça:96
Günaydin kizlar..komik olcak ama bi sorum var..kalca neresi oluyo basen neresi oluyo..
Hayırlı günler kızlarmoni
canım bu hafta boşanma davası için dilekçeyle geçti hazırla ver filan o yüzden yediklerimede pek dikkat edemedim oyüzden 1 kilo almışım
sıkıntılı bir dönem inş. Toparlanmak istiyorum
Kızlar selam hemen kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65,5
Şimdi 65,3
Vere vere 200 gr vermişim
hadi gözün aydın güle güle kullanSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmmm
Allahıma şükürler olsun ki Banyo bittiSAdece Öğleden sonra 4 gibi usta gelip klozeti ve banyodolabıyla aynamı monte edecek Duşakabinin camı 10 gün sonra en geç takılacak bugün ölçüsü alınacağı için ( fayanslar bitmeden ölçü yanlış olur diye alınamıyormuş )
Aşağı yukarı o saatlerde kapılarımda takılacak ve şu haliyle bile banyoya bayıldımmmmmmmmmmmm
Valla çok yoruldum ama cidden deydi
Baya temizlik işi var ama akşam ufaktan başlarım inşallah
Canımmmmm Rabbim inşallah bir avazda doğum yapmayı ve kuzuyu sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim Yar ve Yardımcın olsun
BOl bol dua etmeyi unutma doğum anında ( doğum anında tüm dualar kabul olurmuş sancı anındakız Banuda incecik olsun ya Rebbimmmmmmm demeyi unutma çakal oynakbaşı kendimide kattım anında araya )
Woowwww süper bir sonuç harikasın canım
Rabbim inşallah çok çabuk hedefinede ulaşmayı nasip eder...Aminnnnnnnn
Canım pes etmek yok ödemdir o benceAllahın izniyle ikimizde önümüzdeki hafta çok güzel kilolar vereceğiz
Bu arada canım sen ölçüleri listelemeyi unutma ( ben mezuramı inşallah bugün bulurumda hemen bildiririm ama olmadı yarın yeni alırım artık o zaman eklersin benim ölçüleri olurmu canım)
Kalça belin hemen altı basende popişin en geniş alanı diye biliyorum yani öyle ölçülüyor
Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah canımÇok zor bir süreç ( keşke yaşanmasa ama bu haddeye geldiyse mutlaka bir sebebin vardır )
Rabbim bundan sonra inşallah herşeyi gönlüne göre verir ve herşey çok çok daha güzel olur senin için
Burda yani stuttgatta hava cok güzel hatta 20 dereceyi gececekmis sicaklik..ama burda soguk olunca türkiye sicak oluyo..tersi oluyo genelde...1.5 hafta öncede burda kar atistirmistiBurda kar yağıyor bugün sizin orda havalar nasıl
Burda kar yağıyor bugün sizin orda havalar nasıl
Kızlar selam hemen kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65,5
Şimdi 65,3
hadi gözün aydın güle güle kullan
Aminn canım inşallahhhhh hepimiz çok çabuk ulaşırız hedeflerimize:) banyonda hayırlı olsun içine sinmesine çok sevindimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmmm
Allahıma şükürler olsun ki Banyo bittiSAdece Öğleden sonra 4 gibi usta gelip klozeti ve banyodolabıyla aynamı monte edecek Duşakabinin camı 10 gün sonra en geç takılacak bugün ölçüsü alınacağı için ( fayanslar bitmeden ölçü yanlış olur diye alınamıyormuş )
Aşağı yukarı o saatlerde kapılarımda takılacak ve şu haliyle bile banyoya bayıldımmmmmmmmmmmm
Valla çok yoruldum ama cidden deydi
Baya temizlik işi var ama akşam ufaktan başlarım inşallah
Canımmmmm Rabbim inşallah bir avazda doğum yapmayı ve kuzuyu sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim Yar ve Yardımcın olsun
BOl bol dua etmeyi unutma doğum anında ( doğum anında tüm dualar kabul olurmuş sancı anındakız Banuda incecik olsun ya Rebbimmmmmmm demeyi unutma çakal oynakbaşı kendimide kattım anında araya )
Woowwww süper bir sonuç harikasın canım
Rabbim inşallah çok çabuk hedefinede ulaşmayı nasip eder...Aminnnnnnnn
Canım pes etmek yok ödemdir o benceAllahın izniyle ikimizde önümüzdeki hafta çok güzel kilolar vereceğiz
Bu arada canım sen ölçüleri listelemeyi unutma ( ben mezuramı inşallah bugün bulurumda hemen bildiririm ama olmadı yarın yeni alırım artık o zaman eklersin benim ölçüleri olurmu canım)
Kalça belin hemen altı basende popişin en geniş alanı diye biliyorum yani öyle ölçülüyor
Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah canımÇok zor bir süreç ( keşke yaşanmasa ama bu haddeye geldiyse mutlaka bir sebebin vardır )
Rabbim bundan sonra inşallah herşeyi gönlüne göre verir ve herşey çok çok daha güzel olur senin için
Hic yoktan iyidir canim sabit kalmasinda..bende bügün pek memnun olmadim 700 gr vermisim..2 hafta üst üste 1,5 kilo vermistim..ama yine iyi yani hic yoktan iyi her hafta 1 kilo gitse süper olacakKızlar selam hemen kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65,5
Şimdi 65,3
canım paylaşımın çok yetersiz bu hafta seni izne çıkarmıştım ama paylaşıma söz verirsen tekrar listeye ekliyim hemen.acele cevap yaz banaKızlar selam hemen kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65,5
Şimdi 65,3
senden cevap bekledim ama yazmadan çıkmışsın,tekrar listeye ekledim fakat bol paylaşımda bulunmassan haftaya izne ayırırım canımKızlar selam hemen kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65,5
Şimdi 65,3
bende eve gidip ölçüp göndereceğim beni de ekler misin?olçu yazanların listesi şu şekilde eklemek isteyen varsa ekleyelim ölçü yazan arkadaşlarda bir kontrol edebilirlermi yanlışlık olmasın
YAĞMUR KIRCI KARIŞIK YAĞIYOR HAVA ÇOK SOĞUK NE ZMAN BAHAR GELECEK?Burda kar yağıyor bugün sizin orda havalar nasıl
bel:göbek deliğinin 4 parmak ustubende eve gidip ölçüp göndereceğim beni de ekler misin?
bu arada kalça basen ölçümünü anladım da bel göbek alt göbek ölçümü nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?