Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Burda kar yağıyor bugün sizin orda havalar nasıl

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmmmmmm

Allahıma şükürler olsun ki Banyo bitti SAdece Öğleden sonra 4 gibi usta gelip klozeti ve banyodolabıyla aynamı monte edecek Duşakabinin camı 10 gün sonra en geç takılacak bugün ölçüsü alınacağı için ( fayanslar bitmeden ölçü yanlış olur diye alınamıyormuş )
Aşağı yukarı o saatlerde kapılarımda takılacak ve şu haliyle bile banyoya bayıldımmmmmmmmmmmm

Valla çok yoruldum ama cidden deydi
Baya temizlik işi var ama akşam ufaktan başlarım inşallah

Kızlar dua edin ne olur suyum geldi ama hic sancim yok

Canımmmmm Rabbim inşallah bir avazda doğum yapmayı ve kuzuyu sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim Yar ve Yardımcın olsun
BOl bol dua etmeyi unutma doğum anında ( doğum anında tüm dualar kabul olurmuş sancı anında kız Banuda incecik olsun ya Rebbimmmmmmm demeyi unutma çakal oynakbaşı kendimide kattım anında araya )

Günaydın kızlar
Geçen haftaki kilom:60.4
Bu haftaki kilom: 58.4
Fark: 2 kilo:)
Yüzde:3.31 (umarım doğru hesaplamışımdır)

Woowwww süper bir sonuç harikasın canım
Rabbim inşallah çok çabuk hedefinede ulaşmayı nasip eder...Aminnnnnnnn

Günaydın benim morelim bozuk sinirimde tepemde geçen haftaya göre 500 gr artıdayım okadar dikkat etmeme ve spora rağmen 56.7 çıktım.

ölçülerim
bel: 75.5
göbek:81.5
alt göbek :86
basen:94
kalça:96

Canım pes etmek yok ödemdir o bence Allahın izniyle ikimizde önümüzdeki hafta çok güzel kilolar vereceğiz

Bu arada canım sen ölçüleri listelemeyi unutma ( ben mezuramı inşallah bugün bulurumda hemen bildiririm ama olmadı yarın yeni alırım artık o zaman eklersin benim ölçüleri olurmu canım )

Günaydin kizlar..komik olcak ama bi sorum var..kalca neresi oluyo basen neresi oluyo..

Kalça belin hemen altı basende popişin en geniş alanı diye biliyorum yani öyle ölçülüyor

Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah canım Çok zor bir süreç ( keşke yaşanmasa ama bu haddeye geldiyse mutlaka bir sebebin vardır )
Rabbim bundan sonra inşallah herşeyi gönlüne göre verir ve herşey çok çok daha güzel olur senin için

Kızlar selam hemen kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta 65,5

Şimdi 65,3

Vere vere 200 gr vermişim

hiç küçümseme 200 grmı benim gibi onuda veremeyenler var. Ben bide 500 de üstüne koymuşum.hiç,yoktan iyidir seninki

hadi gözün aydın güle güle kullan

Burda kar yağıyor bugün sizin orda havalar nasıl

Ben istanbul avrupa yakasındayım canım ve resmen fırtına çıktı diyebilirim
Tam bahar geldi havalar ısınacak derken dün özellikle dondum ama bugün bir derece tabi camlardan benim felaket ses geliyor

Geçen hafta 65,5

Şimdi 65,3

CAnım azda olsa eksi görmüşsün sonuçta bencede azımsama o rakamı Eminim haftaya dahada güzel bir sonuç görürsün

hadi gözün aydın güle güle kullan

Sağ olasın canım daha güzelleride sizlere olsun

Aminn canım inşallahhhhh hepimiz çok çabuk ulaşırız hedeflerimize:) banyonda hayırlı olsun içine sinmesine çok sevindim

Geçen hafta 65,5

Şimdi 65,3

Hic yoktan iyidir canim sabit kalmasinda..bende bügün pek memnun olmadim 700 gr vermisim..2 hafta üst üste 1,5 kilo vermistim..ama yine iyi yani hic yoktan iyi her hafta 1 kilo gitse süper olacak

.......................göğüs....... bel ........göbek............ alt göbek............. kalça.............. basen
sulisim .............................75.5........ 81.5 ...............86 .....................96.................... 94
sekerpancari71... 89........... 68........... 80........................................... 94.................... 90
adayaren38 ........95 ...........85............................................................ 105
kblyelf................ 89............. 73.......... 86........................................... 96...................... 93
eylulcansin......... 90............ 73............ 82.......................................... 97..................... 92

Son düzenleme:
Banu cok sükür banyon bitmis güle güle kullan..artik diyete devam..insallah senide 60 li kilolarda görürüz birgün..benim adimda gülhan

***8.Takım 408.ETAP***

sweetyy83(72,0/ 0/ 0/% 0)izinli
Adayaren38(66,7/ 66,6/0,1/% 0,15)
max factor( 82,0/82,0 /0 /% 0 )kilosu sabit
oynakbası34(109,3 /110,3 /-1,0/ % -0,91)
bugünadımleyla( 65,5/ 65,3/0,2/% 0,31)
finsternis (71,1/ 0/0/% 0)izinli

tutku_92 (55,4/0 /0/% 0)geçen etap hesap geçici pasif olduğundan ,izinli yazılmıştı,izni iptal etmiştik, paylaşımda bulunmuyor İZİNLİ

gülceegül(70,5/69,5 /1,0/%1,42 )
perihan00( 67,4/66,7 / 0,7/%1,04 )yeni üye takıma geliş;22 mart cumartesi,geldiği kilo;70,5,hedef kilo;60
kblyelf (60,4 /58,4 /2,0 /% 3,31 )yeni üye takıma geliş;22 mart cumartesi,geldiği kilo;61,5,hedef kilo;54
ayseemr(74,8 / 73,0/ 0,6/% 0,80)14.takımdan 405.etapta kilo bildirerek izne ayrılan üye geri döndü kilosu 2 ye bölündü

8.takım ortalaması :%0,56

paylaşımı yetersiz olanları, takıma uğramayanları ve en önemlisi bugün kilosunu bildirmeyenleri izne çıkardım toparlanıp kendinize gelince tekrar listede olursunuz...

Aranızda nivea reshaping Q10 plus kullanan varmı????

Ben gecen sene kullanmıştım sporumu yapıp duşumu alıp sürerdim hep.
Ve faydasını gördüm.

Şimdi yine başladım ay başında başlamıştım ve yine vücudumda fark var...

Siz birşeyler kullaniyormusunuz ???

olçu yazanların listesi şu şekilde eklemek isteyen varsa ekleyelim ölçü yazan arkadaşlarda bir kontrol edebilirlermi yanlışlık olmasın

olçu yazanların listesi şu şekilde eklemek isteyen varsa ekleyelim ölçü yazan arkadaşlarda bir kontrol edebilirlermi yanlışlık olmasın
bende eve gidip ölçüp göndereceğim beni de ekler misin?
bu arada kalça basen ölçümünü anladım da bel göbek alt göbek ölçümü nasıl oluyor?

bende eve gidip ölçüp göndereceğim beni de ekler misin?
bu arada kalça basen ölçümünü anladım da bel göbek alt göbek ölçümü nasıl oluyor?
bel:göbek deliğinin 4 parmak ustu
göbek: göbek deliği hizası
alt göbek (ayva göbek) göbeğin en sivri yeri gobek deliğinin altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…