Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ah canım ya çok geçmiş olsun hepiniz çarçabuk iyileşirsiniz inşallah

Merhaba kızlar
ölçülerimi soyluyorum
göğüs90
Bel 73
Gobek 82
Alt göbek 90
Kalça 99
Basen 103
Belden alti kiloş etek gibi surekli genişliyor

İyi akşamlar kızlar ben bugün kendime ödül verdim ama yedikten sonra da acayip pişman oldum nasıl bi psikolojiye büründüysem artık neyse..
Menüm:
Sabah:1 haşlanmış yumurta
Çeyrek domates
1 salatalık
Çok az peynir
5 zeytin
Ara 4 yk yoğurt
5 çiğ badem
Öğlen beyaz peynirli omlet 2 yumurtalı
5 zeytin
Akşam bir hamburger ( çok büyük değildi)
Çok az patates kızartması
Kola zero

Su:2litre
2 kupa kayısı çayı

65 kilo olunca da benim ödül günüm olcak...ama ben hedefimden daha uzak oldugum icin hafif olur sanirim ödülüm..belki diyet kek falan yaparim...1,7 kilom var daha 65 kiloya..hedefim 60 kilodan sonra kismetse bende zarifler listesine katilmak istiyorum.

Iğrenç menümü yazayım sizlere söz veriyorum kızlar bir daha karbonhidrat ve şeker olmayacak hayatımda

sabah
1 dilim ekmek
domates
çokaz ppeynir
5 zeytin

ara
1 br süt

öğle
4 kaşık yoğurt

akşam
1 köy ketesi
1 dilim börek

ara
70 gr dondurma

toplam 1150 kalori

2 lt su

Sağol canım benim amin inş. Hepimiz için inş.
buarada hayırlı olsun yeni banyon
bir kadının en önemli 2. Yeridir evinde 1.mutfak 2.banyo
Rabbim güzel günlerde oturmaya nasib etsin inş.

Bizde de hafta içi hafta sonu ayrımı. 7-7.30 gibi ayaktayız
eminim ki büyünce yataktan da zorla kaldırcaz bu kuzuları

Ya Bi şey dicem biz menüleri yazıyoruz ya biride. Yorumlasa bize eksiklerimizi söylese.biz eskiden koç seçiyorduk o menümüzü okuyor hatalarımızı söylüyor hatta puan veriyordu.cuma günü en çok puan alan haftanın en iyi besleneni seçiliyordu.

Günaydin kizlar..
Sulis bencede cok iyi olur eyer kimse gönüllü cikmazsa ben yapabilirim menüleri puanlamaya.bakmaya...

Herkese kacamaksiz hafta sonu diliyorum :))

Dünkü menüm

Kahvaltı
-2 etimek
-1 d. Pastirma
-5 a. Yeşil zeytin
-1 salatalık

Aralarda

-1 elma
-100 gr kadar çilek

-3 ceviz
-10 badem
-1/2 paket eti form Light cikolata kaplı bisküvi

Aksam
-1 küçük porsiyon cig köfte dürüm
-200 ml ayran

Dün tüm gün Dışarda oldugum icin bugün anca yaza bildim menümü :)

bu hafta sen ol ozaman her hafta birimiz olsun dönüşümlü yapalım herkes için uygunsa
Yani cuma günüe kadar menülere ben bakcam...
Kizlar birde unutmada söyleyim..mümkün oldugunca protein agirlikli beslenmeye calisin güzel kilo verdiriyormus

ilk senin menünden baslayim canim..
kahvaltinda etimek yerine tam tahilli ekmek daha iyi olurdu daha saglikli ve daha cok tok tutar..
ara ögün güzel light ciko disinfa .onuda yarim yemekle iyi yapmisin
aksam cigköfte dürüm olmamis canim kücükte olsa kacinmaliyiz bu yiyeceklerden ama disardaymisin imkanin yoktu belki daha saglikli birsey yemen icin..
öyle yemeyide eksik oldugundan puanim 5

Yani cuma günüe kadar menülere ben bakcam...
Kizlar birde unutmada söyleyim..mümkün oldugunca protein agirlikli beslenmeye calisin güzel kilo verdiriyormus
evet canım
oooo çok güzel bir başlangıç harika yorumlar ve puanlama bu hafta inş her şey daha güzel olacak

Kizlar disari cikacaksak isimiz falan olursa yiyecegimizi mümkünse evde hazirlayip yanimiza alalim..bu sayede kacamak yapmaktan.. kilomuzu sabit tutacak veya kilo aldiracak kalorili yiyeceklerden uzak dururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…