Ah canım ya çok geçmiş olsun hepiniz çarçabuk iyileşirsiniz inşallahMenüm:
Sabah: 4 xlebçı. 1 yk lor peynir. 1 yk bal. 5 zeytin. bir az peynir. şekersiz çay.
Öğlen: 4 xlebçı. bir az peynir. domates-salatalık. şekersiz çay.
Akşam: 1 tabak bulgur. 3 köfte. 2 yk yoğurt.
bu gün su içemedim. eşimle oğlum qrip olmuşlar onlara bakdım diyete uyamadım. şu an bana bulaşmış durumda.
Sağol canım benim amin inş. Hepimiz için inş.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmmm
Allahıma şükürler olsun ki Banyo bittiSAdece Öğleden sonra 4 gibi usta gelip klozeti ve banyodolabıyla aynamı monte edecek Duşakabinin camı 10 gün sonra en geç takılacak bugün ölçüsü alınacağı için ( fayanslar bitmeden ölçü yanlış olur diye alınamıyormuş )
Aşağı yukarı o saatlerde kapılarımda takılacak ve şu haliyle bile banyoya bayıldımmmmmmmmmmmm
Valla çok yoruldum ama cidden deydi
Baya temizlik işi var ama akşam ufaktan başlarım inşallah
Canımmmmm Rabbim inşallah bir avazda doğum yapmayı ve kuzuyu sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim Yar ve Yardımcın olsun
BOl bol dua etmeyi unutma doğum anında ( doğum anında tüm dualar kabul olurmuş sancı anındakız Banuda incecik olsun ya Rebbimmmmmmm demeyi unutma çakal oynakbaşı kendimide kattım anında araya )
Woowwww süper bir sonuç harikasın canım
Rabbim inşallah çok çabuk hedefinede ulaşmayı nasip eder...Aminnnnnnnn
Canım pes etmek yok ödemdir o benceAllahın izniyle ikimizde önümüzdeki hafta çok güzel kilolar vereceğiz
Bu arada canım sen ölçüleri listelemeyi unutma ( ben mezuramı inşallah bugün bulurumda hemen bildiririm ama olmadı yarın yeni alırım artık o zaman eklersin benim ölçüleri olurmu canım)
Kalça belin hemen altı basende popişin en geniş alanı diye biliyorum yani öyle ölçülüyor
Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah canımÇok zor bir süreç ( keşke yaşanmasa ama bu haddeye geldiyse mutlaka bir sebebin vardır )
Rabbim bundan sonra inşallah herşeyi gönlüne göre verir ve herşey çok çok daha güzel olur senin için
Günaydin kizlar..Ya Bi şey dicem biz menüleri yazıyoruz ya biride. Yorumlasa bize eksiklerimizi söylese.biz eskiden koç seçiyorduk o menümüzü okuyor hatalarımızı söylüyor hatta puan veriyordu.cuma günü en çok puan alan haftanın en iyi besleneni seçiliyordu.
bu hafta sen ol ozaman her hafta birimiz olsun dönüşümlü yapalım herkes için uygunsaGünaydin kizlar..
Sulis bencede cok iyi olur eyer kimse gönüllü cikmazsa ben yapabilirim menüleri puanlamaya.bakmaya...
Yani cuma günüe kadar menülere ben bakcam...bu hafta sen ol ozaman her hafta birimiz olsun dönüşümlü yapalım herkes için uygunsa
ilk senin menünden baslayim canim..Herkese kacamaksiz hafta sonu diliyorum :))
Dünkü menüm
Kahvaltı
-2 etimek
-1 d. Pastirma
-5 a. Yeşil zeytin
-1 salatalık
Aralarda
-1 elma
-100 gr kadar çilek
-3 ceviz
-10 badem
-1/2 paket eti form Light cikolata kaplı bisküvi
Aksam
-1 küçük porsiyon cig köfte dürüm
-200 ml ayran
Dün tüm gün Dışarda oldugum icin bugün anca yaza bildim menümü :)
evet canımYani cuma günüe kadar menülere ben bakcam...
Kizlar birde unutmada söyleyim..mümkün oldugunca protein agirlikli beslenmeye calisin güzel kilo verdiriyormus
oooo çok güzel bir başlangıç harika yorumlar ve puanlama bu hafta inş her şey daha güzel olacakilk senin menünden baslayim canim..
kahvaltinda etimek yerine tam tahilli ekmek daha iyi olurdu daha saglikli ve daha cok tok tutar..
ara ögün güzel light ciko disinfa .onuda yarim yemekle iyi yapmisin
aksam cigköfte dürüm olmamis canim kücükte olsa kacinmaliyiz bu yiyeceklerden ama disardaymisin imkanin yoktu belki daha saglikli birsey yemen icin..
öyle yemeyide eksik oldugundan puanim 5
Sagol canim..bende birazdan proteinli yemek yapcam..tadi güzel olursa sizlerle paylasirimevet canım
oooo çok güzel bir başlangıç harika yorumlar ve puanlama bu hafta inş her şey daha güzel olacak
aleykum selam nasılsınSelamün aleyküm şirinlər
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?