açıklama için teşekkürler, benim o ayva denen kısım doğumdan sonra bayağı sivrildibel:göbek deliğinin 4 parmak ustu
göbek: göbek deliği hizası
alt göbek (ayva göbek) göbeğin en sivri yeri gobek deliğinin altında
açıklama için teşekkürler, benim o ayva denen kısım doğumdan sonra bayağı sivrildi
kızlarrr bireyselde bu hafta kblyelf 3.oldu,çok sevinçliyimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 408. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
3 Nisan-10 Nisan 2015
TAKIM DERECELERİ
YARIŞMA BİRİNCİSİ ----------------- 9. TAKIM 1,49
YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 7. TAKIM 1,27
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 5. TAKIM 0,88
BİREYSEL DERECELER
YARIŞMA BİRİNCİSİ------erenece------9.TAKIM----3.68
YARIŞMA İKİNCİSİ--------OoOturtleOoO------7.TAKIM-------3.36
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ---kblyelf---8.TAKIM---3.31
Çok teşekkür ederim kaptanım ben de çok mutlu oldum bu akşam kendime ödül verdim ama azıcık :) böyle devam edicek inşallah takım arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim bana çok büyük motive kaynağı onlar :)kızlarrr bireyselde bu hafta kblyelf 3.oldu,çok sevinçliyim
kendisini tebrik ediyorum
Gözünüz aydın kaptanım sevinciniz daim olsun inşallah.kızlarrr bireyselde bu hafta kblyelf 3.oldu,çok sevinçliyim
kendisini tebrik ediyorum
Canım tebrik ederim maşallah inşallah hep böyle devam edersin.Çok teşekkür ederim kaptanım ben de çok mutlu oldum bu akşam kendime ödül verdim ama azıcık :) böyle devam edicek inşallah takım arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim bana çok büyük motive kaynağı onlar :)

Gecmis olsun canim ya..esimde fena halde grip insallah cocuklara bulasmaz....Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 1 yk lor peynir. 1 yk bal. 5 zeytin. bir az peynir. şekersiz çay.
Öğlen: 4 xlebçı. bir az peynir. domates-salatalık. şekersiz çay.
Akşam: 1 tabak bulgur. 3 köfte. 2 yk yoğurt.
bu gün su içemedim. eşimle oğlum qrip olmuşlar onlara bakdım diyete uyamadım. şu an bana bulaşmış durumda.
cok sevindim adina arkadasim.insallah haftaya takim olarak senin gibi azimli olup hepimizi mutlu edecek kilolar veririz..Çok teşekkür ederim kaptanım ben de çok mutlu oldum bu akşam kendime ödül verdim ama azıcık :) böyle devam edicek inşallah takım arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim bana çok büyük motive kaynağı onlar :)

canım sana ve ailene çok geçmiş olsunMenüm:
Sabah: 4 xlebçı. 1 yk lor peynir. 1 yk bal. 5 zeytin. bir az peynir. şekersiz çay.
Öğlen: 4 xlebçı. bir az peynir. domates-salatalık. şekersiz çay.
Akşam: 1 tabak bulgur. 3 köfte. 2 yk yoğurt.
bu gün su içemedim. eşimle oğlum qrip olmuşlar onlara bakdım diyete uyamadım. şu an bana bulaşmış durumda.
Sağ ol canım teşekkür ederim.Gecmis olsun canim ya..esimde fena halde grip insallah cocuklara bulasmaz....
Sağ ol kaptanım teşekkür ederim.canım sana ve ailene çok geçmiş olsun
menünde çok güzel
Canım tebrik ederim maşallah inşallah hep böyle devam edersin.Hatta ederiz.
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah hep birlikte çok daha güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağızcok sevindim adina arkadasim.insallah haftaya takim olarak senin gibi azimli olup hepimizi mutlu edecek kilolar veririz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?