- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
canım bunu 5 gün yapıp 2-3 kilo vereceğimize şu benim dediğim 4 günlük rejimi 5 gün yaparız hem zorlanmaz hemde 3 e yakın veririz bence daha mantıklı çünkü onda çeşit bol sen biliirsin tabi yinedeBen bu diyeti 65 kiloda takili kaldigimda yapmistim 3 gün dayanmiştim 1 buçuk kilo vermiştim beraber yaparsak dayaniriz kizzzz
bende diyete başladım başlayalı ölçülerimi bakim diyordum da mezruyu bulup bakamıyordum sonra buldum zaman bulamadım. eve gidince ilk iş bakacağım ölçülerime :) benim basen çok geniş, değirmen taşı gibi mübareköyle değil tatlım listedesin bu hafta,o ölçü listesi isteyen verir o listeye de girer istemeyen vermez o listede olmaz,yani takım resmi listesiyle alakası yok
canım bunu 5 gün yapıp 2-3 kilo vereceğimize şu benim dediğim 4 günlük rejimi 5 gün yaparız hem zorlanmaz hemde 3 e yakın veririz bence daha mantıklı çünkü onda çeşit bol sen biliirsin tabi yinede
Ben kararlıyım ve kesin başlıycam. Ne kadar sürdürmek olur bu diyeti?Pazara kadar düşünüp akşam kararimizi yazalim olur mukiz bu ayin 26 sinda teyze kizimin nisani var 3 kilo versem tamam zaten ben
verdiğin kararlar hakkında hayırlı olsun canımHayırlı günler kızlarmoni
canım bu hafta boşanma davası için dilekçeyle geçti hazırla ver filan o yüzden yediklerimede pek dikkat edemedim oyüzden 1 kilo almışım
sıkıntılı bir dönem inş. Toparlanmak istiyorum
aynen sen bu diyeti uygulasan zaten hedef kilona gelmiş olursun :) darısı bize nusabe ile :)Pazara kadar düşünüp akşam kararimizi yazalim olur mukiz bu ayin 26 sinda teyze kizimin nisani var 3 kilo versem tamam zaten ben
Ben kararlıyım ve kesin başlıycam. Ne kadar sürdürmek olur bu diyeti?
Allah razı olsun canım benim amin inş.verdiğin kararlar hakkında hayırlı olsun canım
sıkma canını rabbim kalbine ferahlık versin
takımda paylaşıma devam et canım sanada iyi gelecektir
Yapıyorum canım da inşallah işe yararcanım hiç üzülme evet göbek hariç diğer yerler bence çok iyi bol bol karın egzersizleri yap
kızz ,bakan atandığın listeni yapsanaPazara kadar düşünüp akşam kararimizi yazalim olur mukiz bu ayin 26 sinda teyze kizimin nisani var 3 kilo versem tamam zaten ben
Hay ağzına sağlık canım benim balsın sen bal-bal.aynen sen bu diyeti uygulasan zaten hedef kilona gelmiş olursun :) darısı bize nusabe ile :)
Sağol canım umarım güzel katkılarımız olur takımımız:)Listeye yeni dahil olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum inşallah hedeflerinize ulaşırsınız. Ve inşallah devamlı takımda bulunup bol paylaşımda bulunursunuz.
kızz ,bakan atandığın listeni yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?