- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
İyiyim bnde canımcım sınav kağıdı okuyorumSelam canımcım kızlarla konuşuyoruz sen nasılsın.
Hmmm anladım.Canim kirmizi Ette yiyorum esim nedense tavuk eti almis bi kac paket buzlukta duruyorlar hala ..sanirim beni düsünmüs diyet icin iyi diye..ama kirmizi ete de hayir demem
O helvanın ne olduğunu bilmediyim için ona bir şey demiycemBugünkü menüm
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb yanında biraz salça 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
Spora gittim b- fit e
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası 3 zeytin 1 dilim tb
Ara: türk kahvesi 1 kk tahin helvası
Akşam: fırında tavuk 1,5 servis kaşığı bulgur pilavı
Ara: tarçınlı yeşil çay
Bol su ve sporum var çok mutluyum
İyi yapıyorsun kolay gelsin sana. İnşallah emeyinin karşılığını fazlasıyla alırsın. AMİN.İyiyim bnde canımcım sınav kağıdı okuyorum
Saol hayatım inşallah hep birlikte emeklerimizin karşılığını alırız ve mutlu oluruzO helvanın ne olduğunu bilmediyim için ona bir şey demiycemkusura bakma canım benim malum azeriyim ve çok şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Onun dışında menün güzel afiyet olsun
İnşallah hep mutlu ol canım benim.
Menünü beyendim canim afiyet olsun.helvaya takildim biraz ama sekersiz kahvenin yaninda sorun olacagini sanmiyorum..sporda yapmisin ara ögünleri aksatma mümkünse canim..puanin 10Bugünkü menüm
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb yanında biraz salça 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
Spora gittim b- fit e
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası 3 zeytin 1 dilim tb
Ara: türk kahvesi 1 kk tahin helvası
Akşam: fırında tavuk 1,5 servis kaşığı bulgur pilavı
Ara: tarçınlı yeşil çay
Bol su ve sporum var çok mutluyum
Canım öncelikle geçmiş olsun ve de tanışmadık sanırım bn leyla aramıza hoşgeldin:)Bugün çok yorgun ve uykusuzum.oğlum gece kulağım ağrıyı diye doğru düzgün uyumadı benide uyutmadı.sabah hemen de gittik.kulaklarının içi şişmiş antibiyotik verdi geniz akıntısına geçmemiş onada ilaç verdi.
o huysuz ben uykusuz evde boş boş dolanıyoz.havada buz gibi boşa geçen Bir gün daha
Afiyet olsun cnm menün gayet iyiBügünkü menüm
1 dilim tam tahilli ekmek
1 tatli kasigi kadar labne peynir
1 dilim kasar peynir
3 dilim kahvaltilik tavuk eti dilimleri
1 kücük domates
3 zeytin
1 kupa sütlü tatlandirici ile neskafe
Ara ..10 antep fistigi
Öylen. .
1 tabak mercimek yemegi
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara..1 fincan cok az sekerli türk kahvesi
Aksam.
2 kasik tavuk butu et
1 kasik mercimek yemegi
Ara..acili domates suyu
Menün çok da kötü değil canım benim süpersin bir ayda dört kilo:)İyi akşamlar kızlar bugün sabahtan bi çıktım evden yeni girdim daha:) bugün aç karnına ölçüm yaptırdım 9.5 ayda 11.5 kilo vermişim Son dört kiloyu bu bi ayda verdim :) neyse menümü yazayım kahvaltıdan itibaren hep dışarıdaydım biraz kötü bi menü oldu
Sabah: bi kaç peynir çeşidi
7 zeytin yarım domates
Bi kaç salata çeşidi (5 çatal)
Bir küçük dilim kıymalı börek
3 lokma kaymak bal esmer ekmekle
Ara: 4 fındık 2 badem
Akşamgeç kahvaltı yaptığım için acikmadim öğleyi atladım)
Tavuk sote (sadece tavuklarını yedim)
Mercimekli bulgur pilavı çok az
Su:2,5 litre
İki kupa yeşil çay
Sporumu oğlumu uyutunca yapıcam
Rus marketindede satiliyordu en son gördügümde ama paketin üzerinde halva yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam..sekerli susam ezmesi oluyo helva..O helvanın ne olduğunu bilmediyim için ona bir şey demiycemkusura bakma canım benim malum azeriyim ve çok şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Onun dışında menün güzel afiyet olsun
İnşallah hep mutlu ol canım benim.
Saol cnm evet helva olmasa daha iyi olurduMenünü beyendim canim afiyet olsun.helvaya takildim biraz ama sekersiz kahvenin yaninda sorun olacagini sanmiyorum..sporda yapmisin ara ögünleri aksatma mümkünse canim..puanin 10
Helvanın ne olduğunu biliyordum da (dediyin gibi biz halva diyoruz) tahinin ne olduğunu bilmiyordum şimdi sayende onu da öyrendim teşekkür ederim.Rus marketindede satiliyordu en son gördügümde ama paketin üzerinde halva yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam..sekerli susam ezmesi oluyo helva..
Saol canım çok teşekkür ederimCanım öncelikle geçmiş olsun ve de tanışmadık sanırım bn leyla aramıza hoşgeldin:)
Afiyet olsun cnm menün gayet iyi
Menün çok da kötü değil canım benim süpersin bir ayda dört kilo:)
Ben Iyim canim ..bu diyet olayi beni okadar etkilemiski rüyama giriyo..bana tatli teklif ediyormus biri bende kabul etmiyormusum..rüyamda bile dikkat ediyorum
Canim menün fena deyil..kek ve mantida diyet menüsünde olmasa iyi olurdu ama ölcülü yemisin..puanim 8Bugün yoğun bir gün geçirdim kızlar giremedim pek hemen menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
öğle
2 kaşık yoğurt
1 dilim kek
akşam
2 kaşık mantı
2 kaşık ıspanak yemeği
salata
2 lt su
1 saati biraz geçkin yüzme
Sagol canim..sadece spor eksikligi var..aslinda spor sevmem ama yüzmeyi cok severim...bildigim kadariylada en cokta yüzmek kalori yakiyor..ben önceden cok yüzmeye giderdim cokta iyi geliyordu bana güzelde kilo veriyordum ozamanlarMaaşallah valla canım sana çok azimlisin
Kizlar diyet yapmaktan okadar yoruldumki anlatamam ilk diyetim 15 yasinda baslamisti kilo al kilo ver..yani bu yasima kadar kimbilir kac diyet yaptim...umarim bu son olur...keskem her istedigimizi yesek kilo almasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?