Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb yanında biraz salça 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
Spora gittim b- fit e
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası 3 zeytin 1 dilim tb
Ara: türk kahvesi 1 kk tahin helvası
Akşam: fırında tavuk 1,5 servis kaşığı bulgur pilavı
Ara: tarçınlı yeşil çay

Bol su ve sporum var çok mutluyum

O helvanın ne olduğunu bilmediyim için ona bir şey demiycem kusura bakma canım benim malum azeriyim ve çok şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Onun dışında menün güzel afiyet olsun
İnşallah hep mutlu ol canım benim.

Saol hayatım inşallah hep birlikte emeklerimizin karşılığını alırız ve mutlu oluruz

Menünü beyendim canim afiyet olsun.helvaya takildim biraz ama sekersiz kahvenin yaninda sorun olacagini sanmiyorum..sporda yapmisin ara ögünleri aksatma mümkünse canim..puanin 10

Canım öncelikle geçmiş olsun ve de tanışmadık sanırım bn leyla aramıza hoşgeldin:)

Afiyet olsun cnm menün gayet iyi
Menün çok da kötü değil canım benim süpersin bir ayda dört kilo:)

Rus marketindede satiliyordu en son gördügümde ama paketin üzerinde halva yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam..sekerli susam ezmesi oluyo helva..

Rus marketindede satiliyordu en son gördügümde ama paketin üzerinde halva yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam..sekerli susam ezmesi oluyo helva..
Helvanın ne olduğunu biliyordum da (dediyin gibi biz halva diyoruz) tahinin ne olduğunu bilmiyordum şimdi sayende onu da öyrendim teşekkür ederim.

Canim menün fena deyil..kek ve mantida diyet menüsünde olmasa iyi olurdu ama ölcülü yemisin..puanim 8
.

Maaşallah valla canım sana çok azimlisin
Sagol canim..sadece spor eksikligi var..aslinda spor sevmem ama yüzmeyi cok severim...bildigim kadariylada en cokta yüzmek kalori yakiyor..ben önceden cok yüzmeye giderdim cokta iyi geliyordu bana güzelde kilo veriyordum ozamanlar

Kizlar diyet yapmaktan okadar yoruldumki anlatamam ilk diyetim 15 yasinda baslamisti kilo al kilo ver..yani bu yasima kadar kimbilir kac diyet yaptim...umarim bu son olur...keskem her istedigimizi yesek kilo almasak

Kizlar diyet yapmaktan okadar yoruldumki anlatamam ilk diyetim 15 yasinda baslamisti kilo al kilo ver..yani bu yasima kadar kimbilir kac diyet yaptim...umarim bu son olur...keskem her istedigimizi yesek kilo almasak

Ben de senin gibiyim canım hiç uzun süre sabit olamadım hayatım boyunca ama şimdi kendime söz veriyorum 55 olunca bir daha asla kilo almamaya çalışıcam yüzmeyi hayat boyu inşallah bırakmayacağım

Kizlar aranizda protein diyeti yapan varmi..cok iyi kilo verdiriyormus..tecrübesi olan varsa birbirimizi bilgilendirelim...ben yarin denicem... karbonhidrat olmayacakmis menüde..

Iyi geceler kizlar anca girebildm..menum:
Kahvalti: kasarli domatesli 2 yumurtali omlet
1 salatalik
1 dilim ekmek
ara: 1 bardak sekersz sutlu kahve
aksam:bi kase tavuklu baharatli yogurt
ara: 1 havuc 1 salatalik
1 saat yuruyus (8000 adim)
3lt limonlu su
2 kayisi cayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…