Canim sabah ve aksam yemeyin cok iyi..ama öyle yemeyini aksatmisin..bünyeni düzenli beslenerek alistirirsan daha iyi kilo verirsin..öyle yemeyi eksik oldugundan puanim 8Iyi geceler kizlar anca girebildm..menum:
Kahvalti: kasarli domatesli 2 yumurtali omlet
1 salatalik
1 dilim ekmek
ara: 1 bardak sekersz sutlu kahve
aksam:bi kase tavuklu baharatli yogurt
ara: 1 havuc 1 salatalik
1 saat yuruyus (8000 adim)
3lt limonlu su
2 kayisi cayi
Canim ben gec kalkiyorum ondan kahvaltim ogle yemegi gbi oluyor 3 ogun yapamiyorum.. zaten o kadar istahli degilim aksam bile zor yedim cok suda ictim siskinlikten acikmadmCanim sabah ve aksam yemeyin cok iyi..ama öyle yemeyini aksatmisin..bünyeni düzenli beslenerek alistirirsan daha iyi kilo verirsin..öyle yemeyi eksik oldugundan puanim 8
Aminnnn...Bu güzel dileklerin icin cok sagol kaptan..Mutlu neşeli güzel pazarlar şekerler
Bugün yeğenimin nikahı var halası olarak çok heyecanlıyım ,ilk evlenen yeğenim olduğu içinbenim oğlumda nişanlı inşallah sonbahara kadar onuda evlendirmiş olucaz
Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın,bekarlara acil en iyisinden eş versinevlilerinde yuvasından huzuru mutluluğu bereketi eksilmesin yavrularımızla ,sevdiklerimizle misler gibi yaşayalım inşallah aminnn
Canim cuma gününe kadar simdilik ben puan vercem yani cumartesi gününden sonra istersen sen puanlama yapabilirsin..her hafta puan veren koc degisecekCanim ben gec kalkiyorum ondan kahvaltim ogle yemegi gbi oluyor 3 ogun yapamiyorum.. zaten o kadar istahli degilim aksam bile zor yedim cok suda ictim siskinlikten acikmadmsanirim diyetten aclik sinyali gonderen beyin hucrelerim öldü cok şükür puan icinde cok tesekkur ederm guzel puan puan sistemi ii olur cidden cok mantikli tatlim bu fikirden dolayida tebrik ederm yarndan itibaren bnde basliyorum puan vermeye
Çok beyendim menünü afiyet olsun.Iyi geceler kizlar anca girebildm..menum:
1 salatalik
1 dilim ekmek
3lt limonlu su
2 kayisi cayi
Ben yerimi sana veriyorum sen yapCanim cuma gününe kadar simdilik ben puan vercem yani cumartesi gününden sonra istersen sen puanlama yapabilirsin..her hafta puan veren koc degisecek
Ablam yeğenin için gözün aydın olsun inşallah bir ömür boyu mutlu olur.Mutlu neşeli güzel pazarlar şekerler
Bugün yeğenimin nikahı var halası olarak çok heyecanlıyım ,ilk evlenen yeğenim olduğu içinbenim oğlumda nişanlı inşallah sonbahara kadar onuda evlendirmiş olucaz
Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın,bekarlara acil en iyisinden eş versinevlilerinde yuvasından huzuru mutluluğu bereketi eksilmesin yavrularımızla ,sevdiklerimizle misler gibi yaşayalım inşallah aminnn
tatlım süper gidiyorsun afiyet olsunBugün yoğun bir gün geçirdim kızlar giremedim pek hemen menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
öğle
2 kaşık yoğurt
1 dilim kek
akşam
2 kaşık mantı
2 kaşık ıspanak yemeği
salata
2 lt su
1 saati biraz geçkin yüzme
amin canım ayy ne güzel dileklerde bulunmuşsunMutlu neşeli güzel pazarlar şekerler
harikasın tatlım afiyet olsun:)Iyi geceler kizlar anca girebildm..menum:
1 salatalik
1 dilim ekmek
3lt limonlu su
2 kayisi cayi
Canım bak bir-birimizi uyaralım diyordun ben bu hafta menülerede kek. börek. mantı. v.s. olmasın diyorum. Az yemişsin ama yine de yemesen. Bu arada pazar Selenin menüsünü yapıcakmısın? Bben yapıcam.Bugün yoğun bir gün geçirdim kızlar giremedim pek hemen menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
öğle
2 kaşık yoğurt
1 dilim kek
akşam
2 kaşık mantı
2 kaşık ıspanak yemeği
salata
2 lt su
1 saati biraz geçkin yüzme
Kız darısı senin başına inşallah. AMİN.amin canım ayy ne güzel dileklerde bulunmuşsun
Ben ben ben istiyorum canımcım ben yarından ŞekerPancarı arkadaşımızın menüsüne başlıyorum. O bitsin sen menü biliyorsan yaz sonra da seninle yapalım diyet. Ama kolay buluna bilen şeyler yaz ne olurKizlar aranizda protein diyeti yapan varmi..cok iyi kilo verdiriyormus..tecrübesi olan varsa birbirimizi bilgilendirelim...ben yarin denicem... karbonhidrat olmayacakmis menüde..
:):):) amin kuzum ya hayırlı biriyle inşallahKız darısı senin başına inşallah. AMİN.
tamam arkadasim ..ben mesela simdi 4 kasik yulaf 1 incir 5 findik karisimi müsli yaptim sütlen..yulafdada protein varmis..dün bi liste buldum tesadüfen 7 günlük bi diyet..googleye 7 günlük dukan diyet yaz cikiyo...Ben ben ben istiyorum canımcım ben yarından ŞekerPancarı arkadaşımızın menüsüne başlıyorum. O bitsin sen menü biliyorsan yaz sonra da seninle yapalım diyet. Ama kolay buluna bilen şeyler yaz ne olur
Canim bencede birbirimizi uyaralim daha disiplinli olalim yoksa bu kilolardan kurtulamicaz...dün mesela mercimekli yemek okadar doyurduki yatana kadar hala acikmadim..örnek vereyim 1 tabak mercimek yemeginin asagi yukari 200 kalorisi varmis..ve cok iyi doyuruyo..ama kücükte olsa bi parca kek hamur isi yesek ayni kaloriyi bulacak ve doymayacagiz ..1 tane orta büyüklükte hamburgerin 500 kalorisi varmis ve ben 1 tane hamburgerle doymuyorumCanım bak bir-birimizi uyaralım diyordun ben bu hafta menülerede kek. börek. mantı. v.s. olmasın diyorum. Az yemişsin ama yine de yemesen. Bu arada pazar Selenin menüsünü yapıcakmısın? Bben yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?