Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim sabah ve aksam yemeyin cok iyi..ama öyle yemeyini aksatmisin..bünyeni düzenli beslenerek alistirirsan daha iyi kilo verirsin..öyle yemeyi eksik oldugundan puanim 8

Canim sabah ve aksam yemeyin cok iyi..ama öyle yemeyini aksatmisin..bünyeni düzenli beslenerek alistirirsan daha iyi kilo verirsin..öyle yemeyi eksik oldugundan puanim 8
Canim ben gec kalkiyorum ondan kahvaltim ogle yemegi gbi oluyor 3 ogun yapamiyorum.. zaten o kadar istahli degilim aksam bile zor yedim cok suda ictim siskinlikten acikmadm sanirim diyetten aclik sinyali gonderen beyin hucrelerim öldü cok şükür puan icinde cok tesekkur ederm guzel puan puan sistemi ii olur cidden cok mantikli tatlim bu fikirden dolayida tebrik ederm yarndan itibaren bnde basliyorum puan vermeye

Mutlu neşeli güzel pazarlar şekerler
Bugün yeğenimin nikahı var halası olarak çok heyecanlıyım ,ilk evlenen yeğenim olduğu içinbenim oğlumda nişanlı inşallah sonbahara kadar onuda evlendirmiş olucaz
Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın,bekarlara acil en iyisinden eş versinevlilerinde yuvasından huzuru mutluluğu bereketi eksilmesin yavrularımızla ,sevdiklerimizle misler gibi yaşayalım inşallah aminnn

Aminnnn...Bu güzel dileklerin icin cok sagol kaptan..

Canim cuma gününe kadar simdilik ben puan vercem yani cumartesi gününden sonra istersen sen puanlama yapabilirsin..her hafta puan veren koc degisecek

Çok beyendim menünü afiyet olsun.

Ablam yeğenin için gözün aydın olsun inşallah bir ömür boyu mutlu olur.
Ablam maşallah oğlun nişanlıymış inşallah o da bir ömür boyu mutlu olur. AMİN.

amin canım ayy ne güzel dileklerde bulunmuşsun

harikasın tatlım afiyet olsun:)

Canım bak bir-birimizi uyaralım diyordun ben bu hafta menülerede kek. börek. mantı. v.s. olmasın diyorum. Az yemişsin ama yine de yemesen. Bu arada pazar Selenin menüsünü yapıcakmısın? Bben yapıcam.

Kizlar aranizda protein diyeti yapan varmi..cok iyi kilo verdiriyormus..tecrübesi olan varsa birbirimizi bilgilendirelim...ben yarin denicem... karbonhidrat olmayacakmis menüde..
Ben ben ben istiyorum canımcım ben yarından ŞekerPancarı arkadaşımızın menüsüne başlıyorum. O bitsin sen menü biliyorsan yaz sonra da seninle yapalım diyet. Ama kolay buluna bilen şeyler yaz ne olur

günaydın fıstıklar:) hepimiz için güzel keyifli bir pazar olsun inşallah...bugün yeğenimi sindirella filmine götürücem cok seviyorum onu:) ama şöyle de bi durum var dışarıda olucağım için yemeğim düzensiz ve kötü olucak gibi...

Ben ben ben istiyorum canımcım ben yarından ŞekerPancarı arkadaşımızın menüsüne başlıyorum. O bitsin sen menü biliyorsan yaz sonra da seninle yapalım diyet. Ama kolay buluna bilen şeyler yaz ne olur
tamam arkadasim ..ben mesela simdi 4 kasik yulaf 1 incir 5 findik karisimi müsli yaptim sütlen..yulafdada protein varmis..dün bi liste buldum tesadüfen 7 günlük bi diyet..googleye 7 günlük dukan diyet yaz cikiyo...

Canım bak bir-birimizi uyaralım diyordun ben bu hafta menülerede kek. börek. mantı. v.s. olmasın diyorum. Az yemişsin ama yine de yemesen. Bu arada pazar Selenin menüsünü yapıcakmısın? Bben yapıcam.
Canim bencede birbirimizi uyaralim daha disiplinli olalim yoksa bu kilolardan kurtulamicaz...dün mesela mercimekli yemek okadar doyurduki yatana kadar hala acikmadim..örnek vereyim 1 tabak mercimek yemeginin asagi yukari 200 kalorisi varmis..ve cok iyi doyuruyo..ama kücükte olsa bi parca kek hamur isi yesek ayni kaloriyi bulacak ve doymayacagiz ..1 tane orta büyüklükte hamburgerin 500 kalorisi varmis ve ben 1 tane hamburgerle doymuyorum

Ben her 5 kilo verdigimde kendimi ödüllendirecegim ama yine kalorisi düsük hafif seylerlen ...o tarifleride sizlerlen paylasacagim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…