İyiyim de grip bizi bitirdi. Sizler nasılsınız.aleykum selam nasılsın
Ben Iyim canim ..bu diyet olayi beni okadar etkilemiski rüyama giriyo..bana tatli teklif ediyormus biri bende kabul etmiyormusum..rüyamda bile dikkat ediyorumİyiyim de grip bizi bitirdi. Sizler nasılsınız.
Ben Iyim canim ..bu diyet olayi beni okadar etkilemiski rüyama giriyo..bana tatli teklif ediyormus biri bende kabul etmiyormusum..rüyamda bile dikkat ediyorum
Cok gecmis olsun sulis ..cocuklar hasta olunca cok zor oluyo insallah cabuk iyilesir oglusunBugün çok yorgun ve uykusuzum.oğlum gece kulağım ağrıyı diye doğru düzgün uyumadı benide uyutmadı.sabah hemen de gittik.kulaklarının içi şişmiş antibiyotik verdi geniz akıntısına geçmemiş onada ilaç verdi.
o huysuz ben uykusuz evde boş boş dolanıyoz.havada buz gibi boşa geçen Bir gün daha
amin amin inş.Cok gecmis olsun sulis ..cocuklar hasta olunca cok zor oluyo insallah cabuk iyilesir oglusun
Protein yemegim...
100 garam yesil mercimek
1 dis sarimsak
1 kuru sogan
1 yesil sivri biber
1 domates
1 yemek kasigi zeytinyag
Zerdecal
Hardal tozu
Pulbiber..
Mercimek leri bir geceden önce islatin..sonra 10 dakika kaynatin..süyünü süzün ama suyunu atmayin sonra lazim olacak...sogan ve sarimsagi 1 kasik zeytinyag da biraz kavurun..eyer kavurmakta sorun yasiyor iseniz biraz su katabilirsiniz..ardindan biberi ve domatesi dograyin ilave edin biraz mercimeyin suyundan ilave edip yumusayana kadar pisirin..en son kenarda bekleyen pismis mercimekleri ilace edip baharatlayin..
Ben 1 tabak yedim bu yemekten yaninada 1 dilim ekmek yedim ama cok geldi cok sisirdi..yani ekmeksizde güzel doyuruyo...
Eyer isterseniz 1 tavuk budu kaynatin yaninda yiyebilirsiniz ekmek yerine ..vegetaryanlar icinde güzel proteinli bir yemek..simdiden afiyet olsunhardal tozu sevmeyenler biraz sirke ilave edebilir 1 yemek kasigi yeter sanirim..karabiberde olur
Aiyet olsunProtein yemegim...
100 garam yesil mercimek
1 dis sarimsak
1 kuru sogan
1 yesil sivri biber
1 domates
1 yemek kasigi zeytinyag
Zerdecal
Hardal tozu
Pulbiber..
Mercimek leri bir geceden önce islatin..sonra 10 dakika kaynatin..süyünü süzün ama suyunu atmayin sonra lazim olacak...sogan ve sarimsagi 1 kasik zeytinyag da biraz kavurun..eyer kavurmakta sorun yasiyor iseniz biraz su katabilirsiniz..ardindan biberi ve domatesi dograyin ilave edin biraz mercimeyin suyundan ilave edip yumusayana kadar pisirin..en son kenarda bekleyen pismis mercimekleri ilace edip baharatlayin..
Ben 1 tabak yedim bu yemekten yaninada 1 dilim ekmek yedim ama cok geldi cok sisirdi..yani ekmeksizde güzel doyuruyo...
Eyer isterseniz 1 tavuk budu kaynatin yaninda yiyebilirsiniz ekmek yerine ..vegetaryanlar icinde güzel proteinli bir yemek..simdiden afiyet olsunhardal tozu sevmeyenler biraz sirke ilave edebilir 1 yemek kasigi yeter sanirim..karabiberde olur
Tuz unutmusum kusura bakmayin kizlar..ama tuz fazla katmayin yinedeAiyet olsun
Ellerine sağlık tarif için teşekkürler bizlerle de paylaşıyorsun sağ ol. Bu tarifler çok kolay içindekileri de kolay bula bilirim. Tuz yokmu
Öncelikle tebrik ederim tatlim güzel kilo vermisinİyi akşamlar kızlar bugün sabahtan bi çıktım evden yeni girdim daha:) bugün aç karnına ölçüm yaptırdım 9.5 ayda 11.5 kilo vermişim Son dört kiloyu bu bi ayda verdim :) neyse menümü yazayım kahvaltıdan itibaren hep dışarıdaydım biraz kötü bi menü oldu
Sabah: bi kaç peynir çeşidi
7 zeytin yarım domates
Bi kaç salata çeşidi (5 çatal)
Bir küçük dilim kıymalı börek
3 lokma kaymak bal esmer ekmekle
Ara: 4 fındık 2 badem
Akşamgeç kahvaltı yaptığım için acikmadim öğleyi atladım)
Tavuk sote (sadece tavuklarını yedim)
Mercimekli bulgur pilavı çok az
Su:2,5 litre
İki kupa yeşil çay
Sporumu oğlumu uyutunca yapıcam
Menün çok güzel afiyet olsunBügünkü menüm
1 dilim tam tahilli ekmek
1 tatli kasigi kadar labne peynir
1 dilim kasar peynir
3 dilim kahvaltilik tavuk eti dilimleri
1 kücük domates
3 zeytin
1 kupa sütlü tatlandirici ile neskafe
Ara ..10 antep fistigi
Öylen. .
1 tabak mercimek yemegi
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara..1 fincan cok az sekerli türk kahvesi
Aksam.
2 kasik tavuk butu et
1 kasik mercimek yemegi
Ara..acili domates suyu
Ben sadece böreyi beyenmedim onun dışında menün bana iyi geldi afiyet olsun.İyi akşamlar kızlar bugün sabahtan bi çıktım evden yeni girdim daha:) bugün aç karnına ölçüm yaptırdım 9.5 ayda 11.5 kilo vermişim Son dört kiloyu bu bi ayda verdim :) neyse menümü yazayım kahvaltıdan itibaren hep dışarıdaydım biraz kötü bi menü oldu
Sabah: bi kaç peynir çeşidi
7 zeytin yarım domates
Bi kaç salata çeşidi (5 çatal)
Bir küçük dilim kıymalı börek
3 lokma kaymak bal esmer ekmekle
Ara: 4 fındık 2 badem
Akşamgeç kahvaltı yaptığım için acikmadim öğleyi atladım)
Tavuk sote (sadece tavuklarını yedim)
Mercimekli bulgur pilavı çok az
Su:2,5 litre
İki kupa yeşil çay
Sporumu oğlumu uyutunca yapıcam
Saol canım teşekkür ederim ne yazıkki kahvaltıyı öğleye doğru yapınca bi öğün gittiÖncelikle tebrik ederim tatlim güzel kilo vermisin
Menüne gelince..kaymak ,bal, kiymali börek olmamis canim az miktardada olsa..cünkü dikkatli yesekte doyurucu deyil ve kalorisi yüksek..zaten gercek bal bulmak bu zamanda mümkün deyil nerdeyse..
Öylen yemeginide ez gecmisin.. aksamyemegin güzel..sporda yaparsan puanin 6
Sağol canım:) dışarı da olunca kaçıyo birazMenün çok güzel afiyet olsunCanım dikkat etim de sen tavuk eti yiyorsun kırmızı et yemiyormusun?
Ben sadece böreyi beyenmedim onun dışında menün bana iyi geldi afiyet olsun.
Canim kirmizi Ette yiyorum esim nedense tavuk eti almis bi kac paket buzlukta duruyorlar hala ..sanirim beni düsünmüs diyet icin iyi diye.Menün çok güzel afiyet olsunCanım dikkat etim de sen tavuk eti yiyorsun kırmızı et yemiyormusun?
Ben sadece böreyi beyenmedim onun dışında menün bana iyi geldi afiyet olsun.
Tamam canımcım bende onu dicektim 2 gündür koptum biraz kusura bakma elimden geleni yapıcam bundan sonrasenden cevap bekledim ama yazmadan çıkmışsın,tekrar listeye ekledim fakat bol paylaşımda bulunmassan haftaya izne ayırırım canım
Selam canımcım kızlarla konuşuyoruz sen nasılsın.Selam kızlar napıyosunuz? Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?