- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
canım sadece salata yeme yeşil fasülye mantar pırasa ıspanak kabak patlıcan falan yap hatta güzelce harmanlayıp at fırına ohh miss öğlen ve akşam ye bak ben biraz önce yazdığı sebze diyetini tuttum valla başlamayı düşünüyorum çok kolay geldi bana..Burdayım tatlım evet bu gün sebze günü ben de düne rağmen bu gün daha iyiyim. Ben de tuzsuz salata hazırladım sabahdan onu yiyorum.
papateste açlık yoktu ama miğdem bulanmıştı, bundada bulantı bıkma yok ama doymuyorum ki hıyarlı babaya döndümpeki sence patates günümü zor sebze günü mü
günaydın fıstıklar! bugün evdeyim ama yoğun bir gün olucak sınav hazırlamam gerekiyor...umarım hepimiz için hafif bir gün olur:)
Kızlar 3-4 yıl önce Actifry aldım öylece duruyorPatates dışında hiç bir şey pişiremiyorum Kitabında ne yazıyorsa hepsine harfiyen uyuyorum ama yine de olmuyor nasıl deyerlendire bilirim onu. aldığıma bin pişman oldum yaaa
şimdilik patates diyetim iyi gidiyor sabah 1 patates yedim şimdi ise patates ve domates salatalık yiyorum yoksa sadece patatesten midem bulanıyor sizin bugün sebze gününüz mü kızlaaaarrrrrrrrrr nerdesiniz yaa huu
merhaba kızlar,
valla zormuş bu diyet sabahtan beri ot yemekten bi hal oldum.dünde patates öyle yapmıştı, akşamdan salatalığı domatesi salatayı ayarladım nasıl canım çekti sabah olsada yesem diye. sabah yağsız tuzsuz yumurtasız melemen yaptım yedim şimdide aynen yapıyorum. dün akşam kötü birşey yaptım eşim cevizli sucuk yerden bende ısırdım 2 kaşık ta bulgur pilavı yedimneyse nasıl olsa gitti diyip bırakmadım elimden geldiğince yapacağım. sabah dayanamadım tartıldım -500 yani hadi hayırlısı....
kızlar sizin nasıl diyorlar????
yarınla ilgili hayaller kurmaya başladım bile:)
peki sence patates günümü zor sebze günü mü
Selam herkese bende yuruyuşumu yaptım 1 saat 18 dk da bkk idmanı havada güneşli sahada bir enerjik hissediyorum kendimi
papateste açlık yoktu ama miğdem bulanmıştı, bundada bulantı bıkma yok ama doymuyorum ki hıyarlı babaya döndüm
Kız nasıl da canım çekdi şimdi onlarıcanım sadece salata yeme yeşil fasülye mantar pırasa ıspanak kabak patlıcan falan yap hatta güzelce harmanlayıp at fırına ohh miss öğlen ve akşam ye bak ben biraz önce yazdığı sebze diyetini tuttum valla başlamayı düşünüyorum çok kolay geldi bana..
ayy canım o zaman kocanı ara alsın bunlarda akşama yapKız nasıl da canım çekdi şimdi onlarıama onların hiç biri şu an evde yok alma şansım da yok pazarlığı eşim yapar.
HENÜZ 1 LT OLDUBen 2 lt başladım.....
NUSABECİM BU YEMEK SANA GELSİN AKŞAMA BUNDAN YAP
Oyyyyyy canım benim nasıl da arkadaşını düşünüyor
NUSABECİM BU YEMEK SANA GELSİN AKŞAMA BUNDAN YAP
Canım hani mesaj yazdığımız kutunun altında dosya yükle var ya oraya tıkla.resim nasıl ekliyonuz ben beceremedim dun
CANIM BEN BUNU KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM DİĞER TÜRLÜ AŞAĞIDA DOSYA EKLEYE BASIP BİLGİSAYARINDAN YADA TELEFONUNDAN GALERİYE GİİRİP İSTEDİĞİNİ TIKLAYINCA EKLENİYOresim nasıl ekliyonuz ben beceremedim dun
canım maalesef benim de öyle üniversite yıllarımda 53 kilodan bile hemen 51 e düşen ben şimdi 70 li kilolardan çok yavaş düşüyorum çünkü hem metabolizma hızımız yavaşladı hem gençlikteki o enerjik halimiz pek kalmadı hemde kendi adıma daha bir eyemeye düştüm yemenin zevkini almaya başladım ama önceden sadece doymak için yiyordum yetiyorduspor yapan arkadaşları tebrik ediyorum. ben çalıştığım için ve evde de küçük bebeğim olduğu için pek yapamıyorum.
sadece haftada 3 gün pilates derslerine giriyorum ve akşamları da fırsat bulursam leslie yapıyorum. yediklerime de dikkat ediyorum yeşil çayımı da içiyorum ama kilo verme hızım eski yıllara göre çok düşük. bu durum beni acayip demotive ediyor.(
kesinlikle tabi bu duruma hamilelik gibi durumlarda eklenince iyice kilolar alıp başını gidiyorSelam kizlar.bugün tansiyonum cok düsüktü ayakta zor duruyordum 2 saat kadar uyudum biraz kendime geldim ..kahvatida sadece 1 bardak süt ictim ..dolu mideylen yatmak istemedim...sizlerde iyisinizdir insallah...kizlar bu diyetimiz bitsin dikkat edelim artik mahvoluyoruz gördügünüz gibi...aslinda ben buraya katilmadan önce 76 kiloydum..buraya katildigimda 5 kilo gitmisti zaten ama yanliz diyet dahada zor oluyo..sayenizde zorlanmiyorum okadar ..esimle evlendigimde kilom 57 idi..3-4 kilo aldigim zaman hemen diyet yapardim simdi 10 -15 kilo aliyorum ondan sonra diyete basliyorum..önceden daha disiplinliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?