Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Burdayım tatlım evet bu gün sebze günü ben de düne rağmen bu gün daha iyiyim. Ben de tuzsuz salata hazırladım sabahdan onu yiyorum.
canım sadece salata yeme yeşil fasülye mantar pırasa ıspanak kabak patlıcan falan yap hatta güzelce harmanlayıp at fırına ohh miss öğlen ve akşam ye bak ben biraz önce yazdığı sebze diyetini tuttum valla başlamayı düşünüyorum çok kolay geldi bana..

günaydın fıstıklar! bugün evdeyim ama yoğun bir gün olucak sınav hazırlamam gerekiyor...umarım hepimiz için hafif bir gün olur:)

SAna kolay gelsin canım inşallah çok güzel geçer sınavında

Canım valla ben paraya kıyamıyorum yoksa çok beğeniyorum ben onu Amcamın hanımı çoğu yemeğini orada yapıyor ama acıkca nasıl kullanıyor bilmiyorum bende Öğrenirsem geldiğinde ( 2 hafta sonra gelicek ) sanada iletirim canım

şimdilik patates diyetim iyi gidiyor sabah 1 patates yedim şimdi ise patates ve domates salatalık yiyorum yoksa sadece patatesten midem bulanıyor sizin bugün sebze gününüz mü kızlaaaarrrrrrrrrr nerdesiniz yaa huu

Benimde bugün sebze günüm ve kendime sabah salatalık ve maruldan bol limonlu salata yaptım
Şimdilik gayet güzel gidiyor acıkmadım şu saatte kadar ama yarım saat sonra usta gidince tekrar yapıp yerim salatamdan

Yarında sanırım et günüydü o gün artık ton balığı tüketirim hazır evde 2 kutu varken eşim 1 tane daha alır bütün gün bana yeter

Oooo süpermiş 500 gr ben sabah tartılamadım ama bakalım yarın ne göreceğim tartıda
O minicik kaçamaklarada takılma varsın 200 gr eksik gitsin bundan sonra kaçamak yapma en azından cumaya kadar

peki sence patates günümü zor sebze günü mü

Valla bende Gulcegul gibi patateste açlık değil ama mide bulantısı hissetmiştim ki normalde çok severim ( tabi salata olarak ) Bugün salatayla kendimi daha tok hissediyorum inşallah karşılığıda çok güzel olur

Selam herkese bende yuruyuşumu yaptım 1 saat 18 dk da bkk idmanı havada güneşli sahada bir enerjik hissediyorum kendimi

Maşallah canım süpersin valla Ben Ustanın gitmesini bekliyorum ( gerçi kapılar içinde gelen olacak ama yine vakit yaratacağım

papateste açlık yoktu ama miğdem bulanmıştı, bundada bulantı bıkma yok ama doymuyorum ki hıyarlı babaya döndüm

Hıyarlı baba heee sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu O tiplemeyede bayılırım
Ha gayret canım öğlen oldu bile akşama ne kaldı sabahta yiyeceğimiz proteinleri düşün ( yarın hiç açlık çekmeyeceğiz inşallah )

Kız nasıl da canım çekdi şimdi onları ama onların hiç biri şu an evde yok alma şansım da yok pazarlığı eşim yapar.

spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum. ben çalıştığım için ve evde de küçük bebeğim olduğu için pek yapamıyorum.
sadece haftada 3 gün pilates derslerine giriyorum ve akşamları da fırsat bulursam leslie yapıyorum. yediklerime de dikkat ediyorum yeşil çayımı da içiyorum ama kilo verme hızım eski yıllara göre çok düşük. bu durum beni acayip demotive ediyor. (

Selam kizlar.bugün tansiyonum cok düsüktü ayakta zor duruyordum 2 saat kadar uyudum biraz kendime geldim ..kahvatida sadece 1 bardak süt ictim ..dolu mideylen yatmak istemedim...sizlerde iyisinizdir insallah...kizlar bu diyetimiz bitsin dikkat edelim artik mahvoluyoruz gördügünüz gibi...aslinda ben buraya katilmadan önce 76 kiloydum..buraya katildigimda 5 kilo gitmisti zaten ama yanliz diyet dahada zor oluyo..sayenizde zorlanmiyorum okadar ..esimle evlendigimde kilom 57 idi..3-4 kilo aldigim zaman hemen diyet yapardim simdi 10 -15 kilo aliyorum ondan sonra diyete basliyorum..önceden daha disiplinliydim

canım maalesef benim de öyle üniversite yıllarımda 53 kilodan bile hemen 51 e düşen ben şimdi 70 li kilolardan çok yavaş düşüyorum çünkü hem metabolizma hızımız yavaşladı hem gençlikteki o enerjik halimiz pek kalmadı hemde kendi adıma daha bir eyemeye düştüm yemenin zevkini almaya başladım ama önceden sadece doymak için yiyordum yetiyordu

kesinlikle tabi bu duruma hamilelik gibi durumlarda eklenince iyice kilolar alıp başını gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…