Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yemek yiyince o halsizlik fenalik gecti. Isin ozelligi gitti ama olsun ben diye devam edim etleri buzluktan çıkardım haslayip yarina hazirlayacagim.
Birde yarın spor salonunun hocasi ölçüm yapacak bana ve bana özel program verecek...

Selam menümü yazayım

sabah
yarım elma
1 dilim ekmek
peynirli yumurta
domates salatalık yeşillik. Peynir

ara
yarım kutu süt

oğle
2-3 kepçe çorba
balık salata
az bir ekmek arasına koydum yedim

ara
1 kaseye yakın aşure

akşam
1 tabak bamya yemeği
salata 1 kaşık pilav

ara
yarım muz
yarım elma
3 çilek 1 kutu activa

spor
1 saat yuruyuş
18 dk bkk idman

2.5 litreye yakın su

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Valla gündelikçi olsam daha iyidi en azından bu kadar emek karşısında para alırdım
Ne güzel her yeri dün gece yarısına kadar temizlemiştim mis gibi ama kapıları takmaya gelen usta sağ olsun her yeri tekrar toz içinde bıraktı tabi birşeyde diyemiyorum sonuçta kapı takıyor

Kapılar benim çok hoşuma gitti ama eşim tabi eskiden Mobilyacılıkda yaptığı için bir sürü kusur buldu baştan ben anlamadım ama cidden 3 kapıda yamukluk var üstelik sarsak adam gitmiş Banyo kapısını 5 cm kısa kesmiş
Resmen alttan parmaklarımız sığıyor
Tabi eşim kudurdu ustayı uyardığı halde duyarsız kalınca ve o gider gitmez aldığımız yere resimleri attı Bakalım yarın düzeltmeye geleceklermi yoksa eşim çok ekşir onların başına

Bizi oraya götüren ustaya telefon açtı oda şoklarda nasıl öyle birşey olabilir düzeltecekler hatalarını diye tabi bu durumda ben yine sil süpür yapacağım ve yarın gelirlerse tekrar batacak her yer

Valla şu tadilatta niyetlendiğimizden beri hep bir aksilikler oluyor ama bakalım bundada vardır bir hayır diyoruz mecbur

Canım sakın hevesini kırma direnç hepimizde oluyor ve istikrarla devam edersen emin ol metabolizmanda direnmekten vazgeçip daha hızlı çalışmaya başlayacaktır

Kizlar sadece aclik olsa dayanacaktim ama gribim fena halsiz kaldim kötü oldum aksam yemeginde corba ve bulgur pilavi yedim kucuk tabakta. Artik hersey bosa mi gitti yarin etten devam edimi

Çok geçmiş olsun canım
Umarım hafif atlatırsın
Sakın detoksun dışına çıktım diye pes etme bencede sonuçta atıyorum 300 gr belki eksik vereceksin ama neticede yine motive olacağin bir sonuç göreceğine eminim

Valla bende akşamlık salatamı yaptım gayette güzel gitti akşama kadar ama usta geç gidince çok fena oldum ve küçük cadıda salatama ortak olunca ( tok olduğu halde sırf gıcıklığına yapıyor benimde pis bir huyum var yemeğime ortak olan olursa bir kaç çatalda alsa doymuyorum artık beynim nasıl açsa )
Salatanın üzerine hemen arkasından çorba tenceresini kaldırırken 2 - 3 kaşık kadar mercimek çorbası içtim ama kaçamak olarak görmedim göz hakkı )

Kızlar. Nbtteyim hiziniza yetişmeyiyrm ya

Sana iyi nöbetler canım Allah yardımcın olsun ...Aminnnnnn

Dediğim gibi sakın bozma hiç bir şey olmamış gibi devam et

İyi akşamlar kızlar kuzum bugün biraz rahatsız çok takip edemedim menümü yazıp hemen çıkıcam ateş nöbeti olcak gibi bu gece
Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Yarim dilim tambuğday ekmek
Biraz peynir
İki lokma reçel
Ara:5 fındık iki dal çubuk kraker
Öğlen yağı süzülmüş tonbalığı salatası
Ara: dil peyniri
4 tane bonibon
Akşam yarım kutu meyveli yoğurt
Spo: gündüz oğlumla 2 saat parktaydık sürekli yürüdüm :)
Su 2 litre

Menüm gelsin

Sabah: aç karna su 2,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağ biraz salça 1 kk peynir zeytin ve çay

Sporumu yaptım geldim:)

Öğlen: 2 dilim tbdan sucuklu tost
Ara: türk kahvesi yanına 1 lokma çikolata
Akşam: 1 porsiyon taze fasülye 5 lahana sarması az yoğurt
Ara: tarçınlı yeşil çay

Bol su

Ara ögünde asureden bir puan kirdim canim onun disinda menünde sporunda basarili puanim 9

Aslinda menün güzel canim ama sucuk olmamis..cok kalorili..icindeki baharatlarda istah aciyo heleki hazir ise.kahvende sekersiz ise ciko sorun deyil .puanim 9

Menün güzel Ama aksam yemegi yetersiz olmus yetersiz beslenmemiz sonra tatli krizine sebep olabilir canim..bonibondan az yemisin ama puanlama kurallarina uymamiz lazim aksam menüsü yetersiz oldugundanda puanim 8.5..

Menün güzel Ama aksam yemegi yetersiz olmus yetersiz beslenmemiz sonra tatli krizine sebep olabilir canim..bonibondan az yemisin ama puanlama kurallarina uymamiz lazim aksam menüsü yetersiz oldugundanda puanim 8.5..
Haklısın canım kuzum hastalanınca yemek düşünemedim ondan böyle oldu

Haklısın canım kuzum hastalanınca yemek düşünemedim ondan böyle oldu
Buzamanlarda cok yaygin hastaliklar sogukalginliklari .benim kücük oglanda rahatsizdi.. dün gece atesi vardi ama cok sükür cabuk toparlandi iyi su an..senin kuzunda cabuk toparlanir insallah canim..

Iyi geceler kizlar... menum:
Sabah: 2 yumurtayla peynirli yagsz omlet
10 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
ara: 1 bardak tarcinli sut
aksam: haslanmis tavuk
10 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
ara: baharatli yogurt, 1 havuc
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…