Ne yapalım olan olmuş yemişsin artık.hadi ya ben saat 3 te yemiştim tuh
spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum. ben çalıştığım için ve evde de küçük bebeğim olduğu için pek yapamıyorum.
sadece haftada 3 gün pilates derslerine giriyorum ve akşamları da fırsat bulursam leslie yapıyorum. yediklerime de dikkat ediyorum yeşil çayımı da içiyorum ama kilo verme hızım eski yıllara göre çok düşük. bu durum beni acayip demotive ediyor.(
Kizlar sadece aclik olsa dayanacaktim ama gribim fena halsiz kaldim kötü oldum aksam yemeginde corba ve bulgur pilavi yedim kucuk tabakta. Artik hersey bosa mi gitti yarin etten devam edimi
Kızlar. Nbtteyim hiziniza yetişmeyiyrm ya
Yemek yiyince o halsizlik fenalik gecti. Isin ozelligi gitti ama olsun ben diye devam edim etleri buzluktan çıkardım haslayip yarina hazirlayacagim.
Birde yarın spor salonunun hocasi ölçüm yapacak bana ve bana özel program verecek...
Canımcım üzülme hiç diyilse olduğu gibi kalmamış az da olsa incelmişsin meraak etme kız ben seni uyara-uyara zayıflatıcam tabi alınmazsan.14 Şubat 96 86 108
14 nisan 94 83 106
Kızlar 2 ayda ölçülerimde çok az değişiklik var
Soke diyet puani olarak puanim 10Menüm:
Sabahdan akşama kadar zebze salatası doyana kadar yedim
İçinde: salatalık-domates-marul-dereotu-maydanoz-yeşil soğan vardı.
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.
Ara ögünde asureden bir puan kirdim canim onun disinda menünde sporunda basarili puanim 9Selam menümü yazayım
sabah
yarım elma
1 dilim ekmek
peynirli yumurta
domates salatalık yeşillik. Peynir
ara
yarım kutu süt
oğle
2-3 kepçe çorba
balık salata
az bir ekmek arasına koydum yedim
ara
1 kaseye yakın aşure
akşam
1 tabak bamya yemeği
salata 1 kaşık pilav
ara
yarım muz
yarım elma
3 çilek 1 kutu activa
spor
1 saat yuruyuş
18 dk bkk idman
2.5 litreye yakın su
Aslinda menün güzel canim ama sucuk olmamis..cok kalorili..icindeki baharatlarda istah aciyo heleki hazir ise.kahvende sekersiz ise ciko sorun deyil .puanim 9Menüm gelsin
Sabah: aç karna su 2,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağ biraz salça 1 kk peynir zeytin ve çay
Sporumu yaptım geldim:)
Öğlen: 2 dilim tbdan sucuklu tost
Ara: türk kahvesi yanına 1 lokma çikolata
Akşam: 1 porsiyon taze fasülye 5 lahana sarması az yoğurt
Ara: tarçınlı yeşil çay
Bol su
Menün güzel Ama aksam yemegi yetersiz olmus yetersiz beslenmemiz sonra tatli krizine sebep olabilir canim..bonibondan az yemisin ama puanlama kurallarina uymamiz lazim aksam menüsü yetersiz oldugundanda puanim 8.5..İyi akşamlar kızlar kuzum bugün biraz rahatsız çok takip edemedim menümü yazıp hemen çıkıcam ateş nöbeti olcak gibi bu gece
Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Yarim dilim tambuğday ekmek
Biraz peynir
İki lokma reçel
Ara:5 fındık iki dal çubuk kraker
Öğlen yağı süzülmüş tonbalığı salatası
Ara: dil peyniri
4 tane bonibon
Akşam yarım kutu meyveli yoğurt
Spo: gündüz oğlumla 2 saat parktaydık sürekli yürüdüm :)
Su 2 litre
Haklısın canım kuzum hastalanınca yemek düşünemedim ondan böyle olduMenün güzel Ama aksam yemegi yetersiz olmus yetersiz beslenmemiz sonra tatli krizine sebep olabilir canim..bonibondan az yemisin ama puanlama kurallarina uymamiz lazim aksam menüsü yetersiz oldugundanda puanim 8.5..
Buzamanlarda cok yaygin hastaliklar sogukalginliklari .benim kücük oglanda rahatsizdi.. dün gece atesi vardi ama cok sükür cabuk toparlandi iyi su an..senin kuzunda cabuk toparlanir insallah canim..Haklısın canım kuzum hastalanınca yemek düşünemedim ondan böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?