- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ne güzel canım iş yapmayı seviyorsun bana annem küçükken hiç alıştırmadı hep ablam iş yapardı benimde işime gelirdi bu durum sonra büyüdüm iş yapmayı sevmeyen bunu boş zaman gören biri oldum çünkü temzilği hep birileri benim adıma yapıyordu üniversitede yurtta arkadaşlar temizlerdi odayı urfada öğretmenlik yaparken yine arkadaşlar yapardı işleri ama evlenince ne oldu işler üstüme kaldı temizlikçi çok aldım fakat evin toparlanması bulaşık çamaşır mecburen bana kaldı 4 yıllık evliyim daha yeni koltuk silmeyi öğrendim ve haytımda hiç cam silmedim yapamadığımdan değil aslında dedim ya alışkanlık ve içimde istek olmaması ama son zamanlarda halı ve koltuk sildiğimi görünce eşim çoook şaşırdı gerçekten artık içimden gelmeye başladı ama camları silebilir miyim bilmiyorum yine ara sıra temizlikçi alırım fakat kendi evimi eşyamı temizlerken artık mutluluk hissetmeye başladım önceden sadece yapmak zorunda olduğum için yapıyordum demekki her şeyin bir olgunluk zamanı varmış ama anneme de kızmıyor değilim neden bütün işleri küüçükken ablama yaptırıp bana göstermediği için inşallah benim kızım şimdiden benimle ev siliyo teyzesi :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Sabah eşimi gönderir göndermez hesapta az daha yatıp keyif yapacaktım ama yine dayanamadım kalktım
Kahvaltımı yaptıktan sonra kendime bir keyif kahvesi yapacağım ( tadilat sırasında benmi kahveyi içtim kahvemi beni hiç anlamıyordumşöyle ayaklarımı uzatıp az keyif yapayım sonra nasılsa yapacak işim var
Bugün dün yıkayamadığım tülleri makineye atıp ütü yapmayı planlıyorumbaşkada bir iş kalmayacak zaten ( bir tek en son yerlerimi tekrar Buhar makinesiyle temizleyip halılarımı sileceğim )
tam anlayamadım canım miden mi ağrıyor şekerli ilaç derken şu ağızda eriyenlerden mi ilacın kilo aldıracağını asanmıyorum ama farklı bir diyet denediğin için miden kaldıramamış olabilir yedikleriniKızlar benim sinem diyete başladığım günden de önce çok kötü ilaç içiyorum içdiyim ilaç şekerli acaba kilo vermeme engel olurmu ki?
ne güzel canım iş yapmayı seviyorsun bana annem küçükken hiç alıştırmadı hep ablam iş yapardı benimde işime gelirdi bu durum sonra büyüdüm iş yapmayı sevmeyen bunu boş zaman gören biri oldum çünkü temzilği hep birileri benim adıma yapıyordu üniversitede yurtta arkadaşlar temizlerdi odayı urfada öğretmenlik yaparken yine arkadaşlar yapardı işleri ama evlenince ne oldu işler üstüme kaldı temizlikçi çok aldım fakat evin toparlanması bulaşık çamaşır mecburen bana kaldı 4 yıllık evliyim daha yeni koltuk silmeyi öğrendim ve haytımda hiç cam silmedim yapamadığımdan değil aslında dedim ya alışkanlık ve içimde istek olmaması ama son zamanlarda halı ve koltuk sildiğimi görünce eşim çoook şaşırdı gerçekten artık içimden gelmeye başladı ama camları silebilir miyim bilmiyorum yine ara sıra temizlikçi alırım fakat kendi evimi eşyamı temizlerken artık mutluluk hissetmeye başladım önceden sadece yapmak zorunda olduğum için yapıyordum demekki her şeyin bir olgunluk zamanı varmış ama anneme de kızmıyor değilim neden bütün işleri küüçükken ablama yaptırıp bana göstermediği için inşallah benim kızım şimdiden benimle ev siliyo teyzesi :)
Menün güzel canim ama öyle yemegi eksik puanim 9Iyi geceler kizlar... menum:
Sabah: 2 yumurtayla peynirli yagsz omlet
10 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
ara: 1 bardak tarcinli sut
aksam: haslanmis tavuk
10 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
ara: baharatli yogurt, 1 havuc
2 lt su
aynen canım benimde psikolojimin iyi olmadığı dönemde bırak evi temzilemeyi evde durmuyoduk bile aannemde ve kv dede kalıyorduk inanır mısın 1 ay hiç eve uğramadığımız günler yaşadık eve girince içimde kötü kötü şeyler oluyordu çoook şükür dedii gibi o günler geride kaldı aman bir daha yaşamayalım inşallahCanım inan bende bekarken zoraki yapardımhatta annem iki kızkardeş arasında haksızlık olmasın diye sıraya koymuştu öğlen birimiz bulaşık yıkarsak akşam diğerimiz yıkardı
Hafta içi kadıncağız kendi yapardı bütün işleri biz okuldan gelene kadar ama sabah 6da da olsa o yatağımızı toplamak zorundaydık
Haftasonu desen temizliğe mecburduk yardım etmeye sınavım var desekte başlarım sınavınıza yaptığınız banaysa öğrendiğiniz kendinize derdi hep
Yeni evliyken çok hevesle herşeyi yapardım eşimde aksine aşkım tertemiz evin neyini temizliyorsun derdibir dönem baya bir saldım ( birazda psikolojimle alakalıydı sanırım inan her yer felaket dağınık olurdu ama umurum olmazdı eşimle de aramız açıldı o yüzden çünkü adam seviyor düzenli olmayı )
Şükür o günler geride kaldı ve sankı yıllar geçtikçe ne kadar söylensemde daha bir çabuk ve güzel yapıyorum işlerimi
Valla benim büyük kızda bazen isteksiz ama inan benden güzel yapıyor yaptığında
Ufaklığa bile daha şimdiden görevler veriyorumatıyorum oyuncaklarını toplamak zorunda yada ben iş yaparken getir götür işlerini ona yaptırıyorum
Bazen Anneciğim sen çok yoruluyorsun ben senin için herşeyi yaparım yeterki sen yorulma diyip yardım ediyor bazende canı istemediğinde Anneciğim bacaklarım çok ağrıyor kımıldayamıyacağım sen bana iyismi Çocuk filmi aç ben koltukta sessizce oturayım sen işini bitir diyor
Tabi kaçarı yok ikiside öğrenecek ( büyük kızım ufak ufak yemek yapmayıda öğrenmeye başladı şükür )
Bazen diyorum bir kaç sene sonra bütün işleri sana devredeceğim diye nasıl söyleniyor heee oldu bende hizmetcindim hem ben üniversite bitince yurtdışında yaşayacağım diyorbazende iyi saatine deng gelince sen karışmayacaksan yaparım ne olacak beni işlerlemi korkutacaksın diyor
Kız 16 senelik evliyim daha bir gün Kadın almadım ( ilk zamanlar heves etmiştim arkadaş çağırıyor bir kerede ben alayım diye ama sonra amannn kendi işimi kendim yaparım o parayıda haftasonu ailemle yerim dedim ve hiç almadım) Hamileliğimde bile büyük temizliğimi eşimle yaptık ( çoğunu tabi eşim yaptı ) ne gündelikçi ne kv hiç biri yoktu )
Canım benim yaaa yine azeriliyim göstermiş kendini. Hani öksürürüz sinede bir hışıltı olur balgam gelir ya onu demek istedim. İçdiyim ilaç sulu bir ilaç yani kaşıkla içiliyor öksürüyü kesip balgamı temizliyor.tam anlayamadım canım miden mi ağrıyor şekerli ilaç derken şu ağızda eriyenlerden mi ilacın kilo aldıracağını asanmıyorum ama farklı bir diyet denediğin için miden kaldıramamış olabilir yediklerini
Canım dikkat et kendine yaaa sen yat dinlen kendini de çok zorlama.Günaydin kizlar ben son 2 gündür hic iyi deyilim yine bas dönmeler tansiyonum düsük...hatta sabah bi tartilim dedim tartilmaz olaydim birde 200 gr almisim üstüne...esim sabah vardiyesinde su an saat 4.30 kalkiyorum onun disinda birde kücük ogluma uyaniyorum bi kac kere uykumu alamiyorum cocuklarda son günlerde yiyip bitiriyorlar beni..eminim stressden ve metabolizma yavasladigindan kilom durdu...birazdan yatacagim yine zor duruyorum ayakta...
Canım benim yaaa yine azeriliyim göstermiş kendini. Hani öksürürüz sinede bir hışıltı olur balgam gelir ya onu demek istedim. İçdiyim ilaç sulu bir ilaç yani kaşıkla içiliyor öksürüyü kesip balgamı temizliyor.
geçmiş olsun canım o içtiğin şurup bence kilo yapmaz düşünme bile böyle birşeyi bıgün neler yedin et gününzdü değil mi?
Yatmaktan vazgetim canim..tansiyon ilaci aldim simdi kahvaltimi yapiyorum hic istahimda yok ama kilomun durmasi benidaha cok üzer en azindan cumaya kadar aldigim 200 gr mi versem yine mutlu olcam...yani cok sasirdim okadarda dikkat ediyorum...demeki dikkat etmek yetmiyo..metabolizmanin yavaslamasida kötü bir etken...stressde kilo yapiyormus bunuda anlamis oldum..Canım dikkat et kendine yaaa sen yat dinlen kendini de çok zorlama.
geçmiş olsun canım evet stress kesinlikle kilonun durmasına ve kilo alımına sebep oluyo rahatla istersen hava iyiolursa çocuğunu da al parka gezmeye falan çık bir süre bir kaç gün diyet modundan çık derim 200 gr senin sağlığından kesinlikle önemli değilYatmaktan vazgetim canim..tansiyon ilaci aldim simdi kahvaltimi yapiyorum hic istahimda yok ama kilomun durmasi benidaha cok üzer en azindan cumaya kadar aldigim 200 gr mi versem yine mutlu olcam...yani cok sasirdim okadarda dikkat ediyorum...demeki dikkat etmek yetmiyo..metabolizmanin yavaslamasida kötü bir etken...stressde kilo yapiyormus bunuda anlamis oldum..
Canım pek aklımda kalmadı ama galiba 200 g gitti demişdinkızlar ben geçen hafta kaç kiloydum yaaa unuttum gramını nerden öğrenebilirim
Zaten öyle yapcam canim..birazdan cikacagim oglumla..temiz hava iyi gelir belki..2 tatli kasigida keciboynuzu pekmezi yedim umarim oda ise yarargeçmiş olsun canım evet stress kesinlikle kilonun durmasına ve kilo alımına sebep oluyo rahatla istersen hava iyiolursa çocuğunu da al parka gezmeye falan çık bir süre bir kaç gün diyet modundan çık derim 200 gr senin sağlığından kesinlikle önemli değil
66,6 kg ondan önceki hafta 66,7 kgkızlar ben geçen hafta kaç kiloydum yaaa unuttum gramını nerden öğrenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?