Kızlar benim sinem diyete başladığım günden de önce çok kötü ilaç içiyorum içdiyim ilaç şekerli acaba kilo vermeme engel olurmu ki?
aynen canım benimde psikolojimin iyi olmadığı dönemde bırak evi temzilemeyi evde durmuyoduk bile aannemde ve kv dede kalıyorduk inanır mısın 1 ay hiç eve uğramadığımız günler yaşadık eve girince içimde kötü kötü şeyler oluyordu çoook şükür dedii gibi o günler geride kaldı aman bir daha yaşamayalım inşallah
benim iş yaptığımı görünce eşim çoook seviniyo hatta diyoki iş yaparken daha seksi oluyorsun diyo gaza getirmek için :)
söylemeden edemeyeceğim 65 i ucundan gördüm hanımlar bu sabah halbuki geçen hafta görmem gerekirdi yine de mutlu oldum tabi :)
Günaydin kizlar ben son 2 gündür hic iyi deyilim yine bas dönmeler tansiyonum düsük...hatta sabah bi tartilim dedim tartilmaz olaydim birde 200 gr almisim üstüne...esim sabah vardiyesinde su an saat 4.30 kalkiyorum onun disinda birde kücük ogluma uyaniyorum bi kac kere uykumu alamiyorum cocuklarda son günlerde yiyip bitiriyorlar beni..eminim stressden ve metabolizma yavasladigindan kilom durdu...birazdan yatacagim yine zor duruyorum ayakta...
Evet canım bu gün et günüydü tavuk haşladım suyunu çekip çok az kızardı üstüne pul biber ve sumak serpdim onu tüketiyorum.
kızlar ben geçen hafta kaç kiloydum yaaa unuttum gramını nerden öğrenebilirim
günaydın çıtır hatun adayları!!! dün gece cok yoğun ve yorgundum tüm gün pc başında sınav sorusu hazırladım o yüzden dee menümü yazıp çıktım, sizinkilere bakamadım şimdi geçmişe gidicem:) bir dee birazdan sporumu yapıp gelicem o da beni cok mutlu ve motive ediyor...hadi kızlar come on!!!:)) cumaya adım adım yaklaşıyoruz aman bu gerçeği unutmadan tam gaz devam edelim
Bu arada dun tartida 69dum ya
bu sabahta 68.5 du:)
500er gidiyor galiba:) demekki gercekten tam olma s i gerektigi gibi yapsam gercekten bayagi verecegim.
neyse bunada şükür:)
Bakalim 67de görecek miyim:))
Oooo bu hafta kilo verme patlaması yaşıcaz desenize maşallah maşallah
canım merhaba sen nerelerdesin ya izinden dönmüyor musun kaç kilosun neler yapıyorsun anlat bakalım özlettin kendini çağlacımMerhabalaarrrr kizlarr:)
Hoşgeldin kayıp balık NemoMerhabalaarrrr kizlarr:)
Nerdesin senn kiiiiiiizzzMerhabalaarrrr kizlarr:)
Bende denicem.. kilom durdu cünkü..Kızlar Günaydın bende başlıcam pazar gün şok diyete çok özendim sizlerden ya
Kızlar Günaydın bende başlıcam pazar gün şok diyete çok özendim sizlerden ya
Ohhhhhh ben de bir daha denemek istiyordum yaparız o zaman hep birlikde.Bende denicem.. kilom durdu cünkü..
eheheBende sabah 1 kutu ton balığı açtım ( tabi kapağını az aralayıp terz çevirdim içinde yağ varsa iyice süzülsün diye ve cidden yağ kalmadı üzerinde ) valla sabah sabah çok iyi geldiSabah 9 a doğru yemiştim ve bu saat oldu gram acıkma hissi yok şimdide keyif kahvemi içtim ohhh misss
Bu arada bu detoksta günde 3 öğün yok istersen 5 öğün yiyebilirsin hani olurda çok acıkırsan kendini kötü hissetme diye hatırlatmak istedim canım benim
Geçmişe bakman gerekecek diyecektim ama sanırım bulmuşsun bile
Kızzzzz senin şu sabahları ilk mesajlarındaki günaydınlar beni benden alıyorokuduğum an bile enerji doluyorum İnşallahhhhhhhhh çıtır olduğumuda görürsünüz ( siz benden önce olursunuz o kesin )
Sana kolay gelsin canım Rabbim zihin açıklığı versin
Canım eminim 67yi göreceksin
Valla şu detoksu çok sevdim benhatta dün KKdaki topiğini girip okudum bir kaç ay peş peşe yapıp 70 kgdan 48 kgya düşen bir hatun başlatmış hatta o başlığı üstelik hiç zorlanmamış ( malum 5.ci günden sonra 2 gün serbest tabi o günlerde abartılmaması lazım ) üstelik hatun 8 sene gram almamış sonrasındada hamilelik ve kortizon yüzünden kilo almış oda çok normaldir ki eski kilosuna da dönmemiş Allahtan
Valla ben ciddi ciddi bir tur daha dönsemmi diye düşünüyorumbari şu 2li rakamlara biraz daha çabuk yaklaşmış olurum ama tamda emin değilim ( hiç zorlanmıyorum ama metabolizmamı etkilermi diye tereddütteyim )
Kızlar Günaydın bende başlıcam pazar gün şok diyete çok özendim sizlerden ya
Ohhhhhh ben de bir daha denemek istiyordum yaparız o zaman hep birlikde.
Kizlar benim tansiyon düsmesi veya basdönmeleri kesinlikle diyetlen alakasi yok..yanlis anlasilmasin..ben kendimi bildim bileli hep ayni rahatsizligi yasiyorum..bahar ve sonbaharda hep ayni rahatsizligi yasiyorum..hava degisiminden oluyo..heleki türkiyeye geldigimde tatile mahvoluyorum..hava degisimi hasasiyeti var bende malesef...keskem diyetimi kisin yapsaydim hic sorun yasamazdim...
ehehehepimiz birgün o mertebeye ulaşıcaz ya ondan:)))
tatlım menün özel galiba çok yorum yapamıcam o yüzden ama tabi ki çok sağlıklı ve hafif görünüyor:) afiyet olsunBenim menüm..
Kahvalti. .1 bardak süt saat 9.00 da
Öylen.. .. 12.15
4 kasik yulaf
1 kasik keten tohumu
1 incir
5 findik
1 bardak süt
öyle sonrasi.. saat 15.15
1 tabak sirkeli eksi lahana yemegi (Sauerkraut ) alman usulü lahana yemegi
1 catal patetes püresi
1 kasik bulgur pilav
3 dal brokoli
Aksam .. 17.00
1 tabak eksi lahana
2 haslanmis yumurta
3 dal brokoli
Ara..1 bardak acili domates suyu..20.00
seninde şok diyet sanıyorum tatlım afiyet olsun bol eksiler olur inş:)Menüm:
Sabahdan akşama kadar zebze salatası doyana kadar yedim
İçinde: salatalık-domates-marul-dereotu-maydanoz-yeşil soğan vardı.
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.
canım adın neydi? tanışmışmıydık hatırlayamadım...menüne gelince gayet iyi görünüyor afiyet olsun:)Selam menümü yazayım
sabah
yarım elma
1 dilim ekmek
peynirli yumurta
domates salatalık yeşillik. Peynir
ara
yarım kutu süt
oğle
2-3 kepçe çorba
balık salata
az bir ekmek arasına koydum yedim
ara
1 kaseye yakın aşure
akşam
1 tabak bamya yemeği
salata 1 kaşık pilav
ara
yarım muz
yarım elma
3 çilek 1 kutu activa
spor
1 saat yuruyuş
18 dk bkk idman
2.5 litreye yakın su
çok geçmiş olsun oğluna canım umarım daha iyidir...menün de gayet güzel benceİyi akşamlar kızlar kuzum bugün biraz rahatsız çok takip edemedim menümü yazıp hemen çıkıcam ateş nöbeti olcak gibi bu gece
Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Yarim dilim tambuğday ekmek
Biraz peynir
İki lokma reçel
Ara:5 fındık iki dal çubuk kraker
Öğlen yağı süzülmüş tonbalığı salatası
Ara: dil peyniri
4 tane bonibon
Akşam yarım kutu meyveli yoğurt
Spo: gündüz oğlumla 2 saat parktaydık sürekli yürüdüm :)
Su 2 litre
evet kuzum haklısın spordan gelmiştim çok açtım başka seçenek yoktu yedim bende ama sık sık olan bişey değil daha dikkat edicem kuzumAslinda menün güzel canim ama sucuk olmamis..cok kalorili..icindeki baharatlarda istah aciyo heleki hazir ise.kahvende sekersiz ise ciko sorun deyil .puanim 9
sadece akşamki ekmek fazla geldi Ebrucum onun dışında çok iyi:)Iyi geceler kizlar... menum:
Sabah: 2 yumurtayla peynirli yagsz omlet
10 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
ara: 1 bardak tarcinli sut
aksam: haslanmis tavuk
10 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
ara: baharatli yogurt, 1 havuc
2 lt su
wuuu süper gidiyorsun gülşen aynen devam kuzumsöylemeden edemeyeceğim 65 i ucundan gördüm hanımlar bu sabah halbuki geçen hafta görmem gerekirdi yine de mutlu oldum tabi :)
çok geçmiş olsun tatlımm dikkat et kendineGünaydin kizlar ben son 2 gündür hic iyi deyilim yine bas dönmeler tansiyonum düsük...hatta sabah bi tartilim dedim tartilmaz olaydim birde 200 gr almisim üstüne...esim sabah vardiyesinde su an saat 4.30 kalkiyorum onun disinda birde kücük ogluma uyaniyorum bi kac kere uykumu alamiyorum cocuklarda son günlerde yiyip bitiriyorlar beni..eminim stressden ve metabolizma yavasladigindan kilom durdu...birazdan yatacagim yine zor duruyorum ayakta...
wuuu gülcüm gr süper sonuçBu arada dun tartida 69dum ya
bu sabahta 68.5 du:)
500er gidiyor galiba:) demekki gercekten tam olma s i gerektigi gibi yapsam gercekten bayagi verecegim.
neyse bunada şükür:)
Bakalim 67de görecek miyim:))
merhaba çağla nerelerdesin kuzum sen?Merhabalaarrrr kizlarr:)
çok iyi yapmışsın spora asılmakla sporsuz çok daha zor çünkü ve yapınca insanın vicdanı da rahat ediyor:)Kizlar spordayim 1saattir cilginlar gibi spor yapiyorum.
once ölçüm um yapildi. Yapan zayif kiz 'aaaa yağ orani coo fazla kiloda oyle dedi fena bozuldum gazada geldim. Bu arada metabolizma hizim 141490kcal mismis. 7 kilomu fazla idealden dedim cunku oyle yaziyordu yok o daha fazla bakin bana ideal diyo ama 4 kilo fazlam var diyince ufaktan dalasimda geldi.. neyse bacak egzersizinine yazarken tamamladim hadi bye ben birazda yuzim
Hqdi kizlar bizim takim bu hafta birinciiii hadiiii
hepimiz adına koca bi aminnnnnnnn diyorum hayatım:):):) muck muckSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Anam bugün keyif yapayım dedim ama biraz evvel resmen elim ayağım titredi
Üst komşumuzun 19 yaşındaki oğlu merdivenlerden yuvarlanmış millette çocuk bilincini kaybedince bende araba vardır diye benim zile bastılar felaket bir şekilde
O an sadece birinin düştüğünü duydum ve büyük kızım dışarda diye önce o sandım ve aşağı koştum tabi çocuğu görünce daha kötü oldum sonuçta küçüklüğünüde biliyorum
Hemen ayaklarını havaya dikip biraz su serpiştiler ama yok çocuk ne yaptıysak kendine gelmediAmbulansı çağırmışlar ama o gelene kadar bir sürü insan geldi ( Anneciğide işteymiş arayıp haber verdiler tabi oda panik oldu o an )
Neyseki Ambulans gelene kadar hafifde olsa tepki verdi çocuk ama tabi yinede ambulansla hastaneye götürdüler ve Emar falan çekilecek sonuçta başınıda vurmuş merdivenlere
İnşallah kötü birşey yoktur ama o an metanetli duran ben eve gelince iyice elim ayağım titremeye başladı
Yeni yeni kendime geliyorumBİr kahve yapıp size bakayım biraz kendime geleyim dedim
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...Aminnnnnnnnnnn
Canım çalışma takvimine göre ayarlarsın ( dün topiğine baktım bu diyeti ilk yazan bayanın arada günleride değiştirenler olmuş ve yinede 3 kg vermiş hatun ama tabi kilosu daha az olduğu için o çok memnundu rakamdan ki bende okadar versem bayram ilan ederim)
Kızzzzzzzzz biz bir tur daha mı dönsekValla ben Cumartesi serbest yapıp Pazar tekrar başlamayı düşünüyorum hem perşembeye gelir 5.ci gün ve cumaya net rakamı görürüz O okuduğum topikte 70 kilodan 48 kgya düşene kadar o şekilde yapmış hatunun biri ve sabahta dediğim gibi 8 yıl hiç kilo almamış ( tabi abartmadan yemiş herşeyi )
Çok geçmiş olsun canımBir ara benimde vardı öyle bir durum hatta kahvaltı hazırlarken kaç kere holde birden fena olup ekmek sepetini bile düşürmüşlüğüm var sırf kendimi toparlamak adına eşim o zamanlar çok korkmuştu kötü birşey çıkacak diye ama doktor biraz mevsimle birazda sinirsel olduğunu söylemişti ( Hamileliktede mide bulantısıda eklendi baş dönmelerine Bİr şeye çok sinirlenip üzüldüğüm an anında mideme vurur ve eğer daha kötü olursa yine elim ayağım boşalır
Türkiyeye tatile geldiğinde eminim sende çoğu Gurbetcinin yaşadığı gibi Tatil yerine hizmetciliğe gidiyorsundur ( Annemde her sene Almanyadan tatile İstanbula geldiğimizde daha dinlenemeden Babannemin evini temizlerdi dip köşe ve hesapta tatil yapan kadıncağızın günün yarısını mutfakta 9 kişiye yemek yapmakla geçerdievde eltisi vardı ama biz geleceğimize yakın uyuz evi bile temizlemezdi nasılsa gelince anam yapacak diye
Kadının her tatili zehir olurdu ( ancak çarşı pazara kaçabilirsek amcamın hanımı peşimize takılmadan biraz kafa dinlerdi yoksa resmen hizmetci modundaydı tabi biz büyüdükçe bizde öyle ama biz kaçardık)
Öyle otelde denizkenarında tatili ancak 3 gün yapardık oda dönüşte bin türlü sorun yaşarlardı babannemle ( beni niye götürmediniz diye kavga çıkarır sonrada seneye gelmeyin madem öyle derdi)
Hani bizim bazen önemsemediğimiz şeylerde sebep olabilir ( hani yaz geliyor kilo derdi gibien azından benim açımdan genelde o bile etken oluyordu ama şükür gidiyor kilocuklar )
Ağızın bal yesinde kilo alma emi
Ay ne güzelde söylemiş
Fıstık gibi hatunsun dahada fıstık ol emi ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?